Strengere grenscontroles – maar (bijna) niet voor migranten

Screenshot_26

(Door: “Hannibal”)

Iedere week weer levert de EU bewijzen dat u wordt belazerd waar u bij staat. Ditmaal een werkelijk fraai voorbeeld, met dank aan VVD-minister Ard van der Steur.

Inwoners van de Europese Unie worden binnenkort strenger en systematisch gecontroleerd aan de Europese buitengrenzen. Over dat principe zijn de EU-ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie het vrijdag eens geworden in Brussel naar aanleiding van de aanslagen in Parijs.

Nu had ik begrepen, dat het probleem zat in de instroom van asielzoekers die moeilijk te controleren bleek. Iets van 11.000 ongeregistreerde vreemdelingen stroomden afgelopen maanden Nederland binnen. Dat is exclusief de gelukszoekers die dachten een voldoende waterdicht verhaal te hebben om hier geregistreerd te mogen blijven.

Maar voor een eerlijke en objectieve representatie van de Nederlandse volkswil moet je niet bij een zelfvoldane pad als justitieminister Van der Steur zijn. Bij de media overigens ook niet: sinds begin september is er geen onderzoek meer gehouden naar wat ‘de Nederlander eigenlijk met onze grenzen wil. Geen gepubliceerd onderzoek althans. Het zal wel niet opportuun zijn.

Maar wat gaat er dus nu gebeuren? Nou:

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

25 reacties op Strengere grenscontroles – maar (bijna) niet voor migranten

  1. Japio zegt:

    Nog zo eentje, van der Steur. Vorige week gespeecht bij de esselaam moskee in Rotterdam. We moeten vooral ons niet bang laten maken en gewoon naar concerten gaan en voetbalwedstrijden gaan kijken enz enz. Natuurlijk vind hij dat, hoe meer er neer geknald worden hoe beter. Dit soort mensen hebben bloed aan hun handen en deinzen er niet voor terug de medemens in gevaar te brengen ten behoeve van hun duistere agenda’s. En als er een zooitje mensen afgeknald zijn komen er weer huizen vrij voor de asielzoekertjes.

    Like

  2. Linsky zegt:

    Het directe gevolg van 11-9-2001 was een total control op de eigen burgerbevolking…. niet op moslims. Daar waar vrijwel alleen burgers door de TSA vernederd werden, mochten moslim baarden en tentzeilen, ongehinderd door een aparte poort…. men wilde ze niet beledigen of stigmatiseren!!!!!!

    Ik neem aan dat nu de EU gezamenlijk de oorlog heeft verklaart aan is, ook hier snel het equivalent van de Amerikaanse Patriot ACT zal worden ingevoerd…. volgens plan….!
    En daarmee zal ook in Eurabië binnenkort de ‘Staat van Belg’ een voldongen feit zijn!

    Waar komt dat ongebreidelde optimisme het toch vandaan dat men van een verraderlijke regering oplossing voor de veiligheid van het volk verwacht naar aanleiding van problemen die onze overheden zelf hebben veroorzaakt…?
    Probleem – reactie – oplossing… zo doen ze dat al eeuwen.

    Het is geen pessimisme, maar gewoon realisme.
    Alleen een blinde ziel zag dat niet aankomen.

    Like

  3. Cathja zegt:

    Over belazeren gesproken….! Wát een smerige leugenaar! En wij misschien denken dat er eindelijk eens gekeken wordt naar iedereen van buiten de EU die binnen wil komen, maar nee, we worden zélf in de gaten gehouden!

    Mijn boosheid is groot! Het helpt alleen zo verrot weinig!

    Like

  4. Hendrik M. zegt:

    €uropese burgers pesten en de asielzoekers vrij binnen laten stromen.
    Frontex wat als taxidienst ‘vluchtelingen’ de €U binnenbrengt, die ongehinderd door mogen reizen..
    Doorgestoken kaart!

    Like

  5. Jean zegt:

    Mensen wees er nu eens eenmaal van overtuigd, “die bende EU misdadigers zijn geen reet geïnteresseerd in ONZE veiligheid”, als maandelijks de duizenden euro’s gestort worden op hun rekeningen en er nog honderdduizenden barbaren die ze binnenhalen die ‘hun’ vuil werk opknappen, nl. de Europeanen in het gareel doen lopen en doen uitvoeren wat zij in hun rot brein hebben zitten dan is het voor die EU misdadigers “prima”.
    Dus mensen NU eisen dat die misdadigers opgesloten worden voor de rest van hun leven, het betreft 721 cellen vullen met dat smerig tuig en Europa wordt er een stuk veiliger en leefbaarder bij. De Luxemburger naast die Duitse en daarnaast die huichelaar uit Gent, verafstoot, dan die Nederlander en die Italiaanse, ik zal ze water geven éénmaal per dag en brood van gisteren.

    Like

  6. Edjan zegt:

    Net nog eens naar het hoernaal proberen te kijken. Heb het 5 minuten vol gehouden. Hoogstaande redders van zielige “vluchtlinge” leggen uit dat we vooral niet op IS strijders moeten gaan controleren want dan trappen we in de val. Dan doen we wat IS wil. We moeten ze allemaal ongezien een document geven en verder laten reizen. Wat wou ik dat dat stel gore kankerlijers eens werd opgehangen! En dat ze niet elke dag hun gore kankerpropaganda als diarree van het beeldscherm lieten lopen.

    Like

  7. Joannes den Hollander zegt:

    Wederom waanzin ten top. Die camera’s 1000 meter voor de grens staan er toch niet voor niets. Daar maak je een voorselectie. Desnoods camera’s erbij plaatsen. Iedereen met een kleurtje, of een afwijkend blank gelaat, een aparte rijbaan op voor controle. Douaniers en politie die de verschillen niet zien tussen de diverse kleuren en rassen dienen zich eerst goed te verdiepen in het boek van Dr. Hans Gunther: Rassenkunde des deutschen Volkes.
    Daarbij hoeven ze nog niet direct schedels, neuzen of jukbeenderen gaan staan te meten.

    Like

  8. Van de rooien wist je het nu eenmaal al langer, maar….Man, man, wat is die VVD diep gezonken!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

    • Jean zegt:

      Theresa, we zijn nog lang niet aan het einde, de lafaards zullen doorgaan met het verraad van eigen volk tot het totaal uitgeroeid is door dat barbaars islamitisch uitschot.
      Het is nog maar pas goed begonnen…

      Like

  9. R.Kroonenberg zegt:

    .
    IK heb bedacht…zegt ONZE van der Steur:
    we moeten toch die Buitengrenzen maar wat beter controleren,
    Wij leefden hier nogal in (zeg maar) hoge sferen
    en vergaten daardoor knap de voor- en achterdeur 😛
    .
    dus gaan we straks wat beter op “de toko passen”
    en doen de tent…waar nodig zelfs… ook soms op slot…
    niet dat dit…haha…van onszelf zo nodig mot,
    maar straks dwingt U ons (MIJ) gewoon voortijdig op te krassen !
    .
    En zo waren we toch vrienden ( hoop ik) niet getrouwd
    ik heb dit baantje steeds behoorlijk fijn gevonden
    en heb dus zelfs MIJN LOT zeg maar “hier aan gebonden”
    dus duim ‘k nu maar, dat U mij daar nog lang aan eh. houd…
    .
    Jasterke
    .

    Like

  10. delamontagne zegt:

    Dan zou je de volgende situatie kunnen krijgen:
    Gesluierde “douane-beambte” fouilleert non. !

    WAAR ?
    Niet in Fr, daar mogen beambten in functie niet gesluierd werken.
    Niet in Nl, daar zie je (neem ik aan ) geen nonnen meer in vol ornaat.
    Het is in de U.S.

    Like

    • Jean zegt:

      Shockerend, en wij blijven maar slikken en knikken, ik zou me vernederd voelen moest zo een vuile kopvod aan mijn lichaam raken.

      Like

      • toetssteen zegt:

        @Jean
        Mijn vrouw heeft aan de bovenzijde nou niet bepaald een riante uitstalling. Normaliter gebruikt de wat opvulling, want dan valt de kleding beter. Als we vliegen heeft ze daar maling aan en kiest voor een katoenen AA’tje. Nu al op Schiphol drie keer op een rij dat zo’n truus op haar borstbeen staat te prikken. Laatste keer was Milady tikkie pissed, want het deed echt pijn.
        Wat ze zei kwam beetje beschaafd bijgewerkt neer op: zal ik even de trui omhoog trekken, hoeft u me geen blauwe plekken te bezorgen.

        Like

    • toetssteen zegt:

      @Delamontagne
      Volgens mij zoekt Fatima naar de kuisheidsgordel.

      Nonnen in vol ornaat zie je nog wel maar op de luchthavens ben ik zie nog niet tegengekomen. In het ziekenhuis bij mijn vorige bezoek, een complete zwarte jurken brigade die zich bekommerde om een zeer seniele zuster die naar de specialist moest.

      Like

      • delamontagne zegt:

        Wat Azië betreft, misschien in S.Korea !
        Verder de zuidelijke EU-landen, ZAmerika en vreemd genoeg de U.S.
        Maar moslima,s in functie als beambte zijn ondenkbaar in Fr.
        Trouwens ook niet in winkels etc.

        Like

    • paulzwueste zegt:

      Heet dat tegenwoordig fouilleren?

      Geliked door 1 persoon

      • delamontagne zegt:

        Hoe heet dan dan ? Ik vergis me weleens met de NL-Eng- of Franse woorden.
        Ik heb dat fouilleren nooit meegemaakt, wel de herders-snuffel-honden, die ze loslieten.
        Maar dat is al weer jaren en jaren geleden.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        delamontagne. Ik betwijfelde de handelingen van die zogenaamde ‘fouilleerster” die wel erg laag zat te fouilleren……..

        Like

  11. Edjan zegt:

    Er wordt geen ene reet gecontroleerd en er zal nooit ene reet gecontroleerd worden. Redden en transporteren, hoe meer hoe beter en hoe sneller hoe beter. Dat is alles waar die gore klootzakken mee bezig zijn en de rest is gezwets om ons in sleep te sussen. Volgend jaar 2x zoveel. Die strenge wapenwet is tegen ons gericht want hun moslims halen de wapens wel ergens anders vandaan.

    Like

  12. Jan zegt:

    Ouwehoeren is het enige wat die maffiabende kan (nou ja, ook zakken vullen)

    Like

Plaats een reactie