Voetbalinterland Duitsland-Nederland afgelast. Eigen schuld Duitsland.

Screenshot_23

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Iedereen die zich ook maar een klein beetje met de islam heeft beziggehouden, zal weten dat dit slechts de normale ontwikkeling is als men de islam het land binnenhaalt. Binnen de islam wordt een gewelddadig mens als profeet verheerlijkt, dus wat verwacht de Westerse maatschappij dan? Dat dit geweld, bij voldoende moslims in het land, op de één of andere manier níet zal losbreken? Alle moslims verheerlijken een gewelddadig mens als profeet, die ongelovigen overvallen, leeggeroofd, tot bekering tot de islam gedwongen of het land uitgesmeten heeft. Zodoende geldt Mohammed volgens onze tegenwoordige rechtskennis als terrorist en aldus hoeft ook niemand ervan op te kijken dat velen van zijn aanhangers hem dit dus ook nadoen.
Over het toenemende geweld door moslims verbazen zich dan ook hoogstens nog diegenen die zich tot nu toe aan het sprookje van de vredelievende islam zijn blijven vastklampen. Helaas heeft de Westerse wereld in onze tegenwoordige, ongeïnformeerde tijd door middel van een non-verbod op de islam ervoor gezorgd dat ze – die westerse wereld dus – ten onder zal gaan. Zij heeft het geweld, dat in Europa en Duitsland steeds meer zal losbreken, aan zichzelf te wijten. Door haar absolute dubbele moraal, namelijk iedere vermeende nazi achterna te rennen en de verheerlijking van Hitler ten strengste te veroordelen en strafbaar testellen, maar tegelijkertijd andere mensen in dit land toe te staan een Joden-onthoofder en gewelddadig mens te volgen als profeet, hebben zij hun eigen noodlot bezegeld.

De vermeende nazi’s zitten al meer dan 70 jaar in Duitsland. Hoeveel van hen bestormden gedurende de laatste 70 jaar een concertzaal om daarbij meer dan 90 mensen neer te schieten? Hoeveel nazi’s is het gelukt om door middel van hun geweld een voetbalinterland niet te laten plaatsvinden? Hoeveel van de zogeheten nazi’s in Duitsland is het door hun zogezegde geweld gelukt om de binnenlandse veiligheid van Duitsland dermate te vernietigen dat in Duitsland geen normaal, veilig en vreedzaam leven meer mogelijk is? Juist: Niet één.

Dat weerhoudt onze regering, onze media en onze staatsveiligheidsdiensten er echter niet van om het sprookje van het nazi-gevaar in Duitsland overeind te houden, terwijl ze tegelijkertijd toestaan dat zich mensen in Duitsland mogen vestigen die ongehinderd en zonder enige schaamte een Joden-onthoofder, slavenmaker van vrouwen en kinder-ontmaagder volgen en de ene moskee na de andere voor hem bouwen. Zo ’n krankzinnige tegenstrijdigheid is de verklaring dat er nu dan zelfs geen voetbalinterland Duitsland-Nederland zal plaatsvinden. Eigen schuld Duitsland!

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Voetbalinterland Duitsland-Nederland afgelast. Eigen schuld Duitsland.

 1. Hendrik M. zegt:

  En vooral doorgaan met het importeren van mohammedanen!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Mooie vergelijking van de schrijfster. Het is inderdaad van de zotte dat men wel heeft geleerd van de voorbije geschiedenis – geen nazi’s meer – maar die geschiedenis niet betrekt op het heden.

  De islam als een ideologie zien die nazistische tendensen heeft en waarschijnlijk gewelddadig nog veel erger is dan de nazi’s ooit waren, dat mag niet. De ervaringen uit het verleden mogen dus niet doorgeschakeld worden naar het heden en als zodanig mogen we niet van de geschiedenis leren. In de praktijk houdt dat in dat we over een halve eeuw – als we dan nog de kans krijgen – de islam wel in de praktijk mogen veroordelen. Helaas is het dan weer te laat voor de vele slachtoffers. De Tweede Wereldoorlog werd ook wel ‘de onnodige oorlog’ genoemd.

  Want dit geweld heeft niets met de islam te maken, volgens onze leiders. Dat er wereldwijd islamitisch gejuich op is gestegen na de laatste aanslag wordt gemakshalve maar vergeten. En dat veel moslims worden opgevoed met Jodenhaat mag ook niet betrokken worden bij de gutmenschen opvatting van onze ‘elite’ over de moslims.

  Een familielid maakte er een grap van en zei dat Nederland voor de terreurdreiging had gezorgd, omdat het bang was anders met 5 – 0 te gaan verliezen. Een mens moet wat doen om de moed erin te blijven houden.

  De waanzin waarmee wij worden opgescheept door onze regeringsleiders, die allemaal gehersenspoeld zijn met het linkse multiculti denken, want dat is de enige verklaring voor hun irrationeel gedrag, grenst aan het ongelofelijke.

  Het wordt tijd dat zij uit hun functie worden gezet en vanzelfsprekend moeten wij uit de EU.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Uit je goed doordachte analyse licht ik even dit citaat, Theresa:
  ”Door haar absolute dubbele moraal, namelijk iedere vermeende nazi achterna te rennen en de verheerlijking van Hitler ten strengste te veroordelen en strafbaar te stellen, maar tegelijkertijd andere mensen in dit land toe te staan een Joden-onthoofder en gewelddadig mens te volgen als profeet, hebben zij hun eigen noodlot bezegeld.”

  Duitsland is inderdaad nog steeds bezig met het opruiming van het nazi-erfgoed, denken de Duitsers zelf
  Deze intentie zien wij het sterkst in zeer linkse kringen. Daartoe reken ik zeker ook partij Bundnis 90/die Grünen. Uit de groenlinkse hoek zijn veel ”Duitsvijandige” citaten bekend

  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2010/11/07/9-11-10-deutschfeindliche-zitate-der-grunen-u-a/

  Deze partij beschouw ik persoonlijk als links-extremistisch.Veel activisten die zich op gewelddadige wijze in Duitsland manifesteren vinden bij de Groenen hun politieke onderdak.
  Het is opmerkelijk dat het juist deze partij is die zo sterk bijdraagt tot de Duitse zelfhaat.

  Duitsland moet weg, vanwege het nazi verleden, vinden haar aanhangers (zie de citaten!) en als vervanging voor het oude (nazi) Duitsland moet er een multicultureel nieuw Duitsland komen en de uitspraken van de groene politici zijn andermaal ondubbelzinnig: in die multiculturele smeltkroes moet de islam een prominente plaats krijgen. Dit suïcidale virus heeft Duitsland vast in haar greep.
  Zelfs de beide grote partijen, SPD en CDU, zijn daar zeer door aangestoken, waarbij het opvalt dat de christelijke volkspartij nog nadrukkelijker als politiek correct naar buiten treedt..

  Zo zullen wij ons van Christian Wulff, die slechts twee jaar bondspresident van Duitsland was, zeker deze uitspraak blijven herinneren: ” Der Islam gehört zu Deutschland” , terwijl bondskanselier Merkel het nog veel bonter heeft gemaakt door, met betrekking tot de onophoudelijke instroom van hoofdzakelijk islamitische migranten, geen limiet aan de immigratie te willen stellen.
  Op deze manier zal de groen linkse wens tot beëindiging van het oude Duitsland zeker in vervulling gaan.
  Blijft dan natuurlijk de vraag: waarom Duitsland nog zo op nazi’s jaagt en de nieuwe nazi’s (in de islam) niet op de korrel neemt.

  De verklaring is niet al te moeilijk. Er zijn maar weinig ”nazifossielen” meer over in Duitsland. Het zoeken naar mensen die gruwelen bedreven in de nazitijd is dus niet erg intensief en het vermelden van een voortgaande speurtocht heeft dan ook meer een symbolische waarde, omdat die een mooi signaal afgeeft: ”Wij zijn hier goed bezig in Duitsland, want wij ruimen alle wortels van het oude(!) nazisme op!”
  En inderdaad: De Duitsers zijn beslist goedwillende mensen in het algemeen.

  Echter: afrekening met de oude nazi’s mag een aflopende zaak zijn, maar er is nog veel werk te doen bij het aanpakken van de nieuwe nazi’s!

  En nu moeten wij bij de les komen, want wie zijn de nieuwe nazi’s dan?

  Zijn dat de mensen die krachtens hun ideologie een grondige hekel aan Joden hebben en de staat Israël liever gisteren dan morgen willen opdoeken en de Joodse bevolking willen overleveren aan degenen die hebben beloofd hen om te brengen?? Welnee, welnee!
  Het idee alleen al, islam is toch VREDE? De islam behoort immers bij ons.
  Handen af van de ideologie die bij ons hoort.

  Aan dit politiek correcte credo mag NIET worden getwijfeld.

  En vanuit de islam wordt ons op gezette tijden een indringende vergelijking aangereikt: de moslims van nu worden misschien wel de Joden van gisteren: verdrukt, vervolgd, gepest, dwarsgezeten.

  Alsof er sinds 1975 geen aantoonbare islamisering heeft plaatsgevonden en de zeer expansionistische ingestelde islam zich niet ongehinderd heeft kunnen uitbreiden!

  Deze valse identificatie met de Joden werkt perfect en je ziet zelfs linkse Joden er intrappen, die dan hun islamitische broeders en zusters het lot zouden willen besparen dat hun eigen voorvaderen zo vreselijk trof!

  Hoe worden wij, de kritische realisten van deze tijd, onder meer genoemd??
  Wij worden, opkomende voor onze eigen identiteit en verworvenheden, ULTRA RECHTS genoemd, NSB-ers, nazi’s…..

  Dus zijn er nog nazi’s, buiten de hedendaagse verdwaasde aanhangers van Hitler, die men wil uitschakelen: ja. Daartoe worden wij gerekend.

  Is dat beledigend? Nog al!

  Maar zo ziet de waanzinnige wereld er vandaag de dag uit. En de islam wordt VOLLEDIG in bescherming genomen.

  Totdat de dag aanbreekt en het volk ECHT wakker wordt.

  Like

  • Mooi, waardevol en interessant, Henk, maar Dat van die analyse is deze keer te veel eer, hoor:
   Het is niet m i j n analyse, maar die van Petra (Raab)!
   Weet je, hoewel in ieder geval zij niet van mijn bestaan afweet, beschouw ik haar waarachtig een beetje als een maatje, een geestverwante, hoe dan ook.
   En: woonachtig in de Kreis Nürnberger Land, die ik zo goed ken!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s