Waarom moslimterroristen geen Russen kidnappen

Screenshot_13

(Door: “Before It´s News” – Vertaling: “Vederso”)

Terroristen gebruiken terrorisme omdat het werkt, maar niet tegen iedereen. De Sovjet-Unie kende vele gebreken, maar de kruiperige teergevoeligheid die de huidige Amerikaanse benadering van de islam kenmerkt, hoorde daar niet bij. Uit 1986:

De Jerusalem Post zei dat de Sovjet geheime politie zich vorig jaar verzekerde van de vrijlating van de drie ontvoerde Sovjet-diplomaten in Beiroet door het castreren van een familielid van een radicale Libanese sjiitische islamitische leider, het verzenden van diens afgehakte orgaan en daarna het familielid [broer] door het hoofd te schieten.

Het incident begon in september [80´er jaren] toen vier Russische diplomaten werden ontvoerd door moslimextremisten die eisten dat Moskou druk op de Syrische regering zou uitoefenen om pro-Syrische militieleden beschietingen op rivaliserende islamitische posities in de noordelijke Libanese stad Tripoli te laten stoppen.

De Jeruzalemse krant zei dat de milities niet ophielden met hun aanvallen en het lichaam van één van de Sovjet-diplomaten, Arkady Katkov, werd een paar dagen later in een veld in Beiroet gevonden.

De KGB ontvoerde en vermoordde daarop blijkbaar een familielid van een niet nader genoemde leider van Hezbollah (Partij van God), een radicale, pro-Iraanse groepering die werd verdacht van verschillende terroristische activiteiten tegen westerse doelen in Libanon.

Delen van het menselijk lichaam, schreef de krant, werden vervolgens aan de Hezbollah-leider verzonden met een waarschuwing dat hij andere familieleden op soortgelijke wijze zou verliezen als de drie overgebleven Sovjet-diplomaten niet onmiddellijk werden vrijgelaten. Ze werden snel vrijgelaten.

De krant citeerde “waarnemers in Jeruzalem” die zeiden: “Dit is de manier waarop de Sovjets handelen. Ze doen dingen, ze praten niet. En dit is de taal die Hezbollah begrijpt”.

In tegenstelling tot Obama, die geen dingen doet: hij spreekt plichtmatige veroordelingen uit en gaat dan terug naar de golfbaan.

Radicale islamieten begrijpen dat ook. Dat is de reden waarom we ons schrap moeten zetten voor een stortvloed van terreur als ISIS lokale weerstand heeft onderdrukt en haar volle aandacht op ons kan richten.

Amerika doet geen dingen zoals de KGB. Maar het beleid van sussen, zelfs negeren van de islam, zal moeten worden herzien of er zullen nog veel meer incidenten plaatsvinden zoals de ontvoering en executie van James Foley.

Bron:
http://beforeitsnews.com
Auteur: “Before It’s News”

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Obama, Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

37 reacties op Waarom moslimterroristen geen Russen kidnappen

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] het castreren van een familielid van een radicale Libanese sjiitische islamitische leider, het verzenden van diens afgehakte orgaan [/quote]

  Je kunt van die Russen zeggen wat je wilt, maar deze benadering spreekt mij bijzonder aan.

  Like

 2. Ja, oog om oog tand om tand!!! Die taal gebruikten de Joden duizenden jaren geleden al!!! En niet alleen taal…

  Like

 3. President of Russia Vladimir Putin; “To forgive the terrorists is up to God… to send them to Him is up to me!!!”

  Like

 4. Sjaak zegt:

  En dat is ook de reden waarom Putin het juiste antwoord geeft
  op de russische pasagiermaschine die ze zonodig naar beneden
  halen moesten ! 50 miljoen beloning is hun alleen al een goeie
  tip waard ! De veroorzakers zijn al zo goed wie dood !
  Want bij de russen word eerst geschoten, en dan gevraagd !
  Waar geschaaft word, vallen ook spanen !
  En Putin is tot nu toe nog uiterst rustig gebleven omdat hij
  al weet dat de EU omvalt als een baksteen !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Poetin blijft zo kalm omdat hij als meester-strateeg heeft bepaald wat er zal gebeuren in de wereld in het algemeen en in Europa in het bijzonder!…
   Wat een fantastische kerel! Ik ben totaal voor Poetin!
   Al is het nog zo’n schurk zoals zovelen zeggen… Oh ja?
   En al onze witte boord-beroepspolitici” dan?!!!
   Die ons al decennia verraden… hé! Wat is er erger?
   ’n Nederlandse hoogverrader aan het roer of een zogenaamde schurk (voor het westen dan…!) die de islam verdelgt, die het Christendom in zijn land behoed… voor zijn volk opkomt en er voor zorgt…
   ZOALS HET HOORT!!!!!!!!!!

   Like

 5. Elena zegt:

  Die walgelijke islam extremisten verstaan alleen grof geweld…maar wel in de vorm van vele malen erger dan zij gebruiken.
  In ons NEEderlandje en andere Europese landen..drinkt men liever een kopje thee met dat wrede volk.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik zie ze hier nog geen ledematen afhakken als er westerlingen ontvoerd zijn door IS. In Brussel overleggen ze tot ze een ons wegen, en hebben crisisberaad zodra er weer een aanslag heeft plaatsgevonden. Extreme moslims zien westerlingen dan ook als zwakkelingen, en wij worden door hen uitgelachen en bespot.
  Ik wil niet zeggen dat ik in dit verband de Russische manier van doen aantrekkelijk vind, maar ze hebben wel begrepen dat als ZIJ geen vérgaande maatregelen nemen, IS doorgaat met het folteren en vermoorden van talloze onschuldigen.
  De Russen dóen tenminste iets!

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  De enige taal die zij verstaan en begrijpen is geweld!Dus wat doe je dan???Juist,je antwoordt met geweld!

  Like

 8. Robby E. zegt:

  Tja, ik vraag me wel af hoe zo’n terroristenleider het orgaan van z’n broer herkent, ik zou die van mijn broer niet herkennen, al struikel ik erover!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Met de groeten van Putin.

  Like

 10. Jean zegt:

  Wij moeten ook hier in onze westerse landen het recht in eigen handen gaan nemen want het gerecht laat ons flink in de steek zeker betreffende die barbaarse smeerlapperij islam.
  Die vuiligheid moet voor 100% uit onze samenleving. Geen vodden in ons straatbeeld, geen krijsende mosselketen die haat en terreur zaaien, geen subsidiering van die barbaarse smeerlapperij dat is wat wij eisen en uiteraard grenzen potdicht en geen islamiet meer binnen zelfs geen vluchtende want eenmaal hier begint de islamiet met hier terreur te zaaien.

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Putin ga rustig door laat maar zien dat je niet bang bent
  Hier schijten ze op [Wilders] na in hun broek.

  Like

 12. Nou, nou, nou mensen, vanwaar deze wraakzuchtige taal, zo gaan wij niet etc..
  Wat wij hier doen is een commissie instellen die na een jaar alles overziende besluit om iemand zijn buurvrouw op te sturen als zoenmiddel.

  Like

 13. ildiko zegt:

  Iedereen doet zijn eigen werk, Allah de jihadisten vergeeft, en Poetin stuurt de jihadisten naar Allah toe.

  Like

 14. Ron zegt:

  “Tja, ik vraag me wel af hoe zo’n terroristenleider het orgaan van z’n broer herkent, ik zou die van mijn broer niet herkennen, al struikel ik erover!”

  Dat weten de russen vast wel.
  2 Foto’s maken: Before…After….
  En die foto’s meesturen.

  Like

  • toetssteen zegt:

   @Ron
   Ik heb vier broers maar ik weet wat hun oogkleur is maar de rest????? O, ja, ik heb iets meer haar op mijn hoofd en ik ben donkerharig en mijn broers blond. Maar voor de rest….., wat je zegt.
   Lijkt me weer zo’n typisch b.s verhaal.

   Like

 15. toetssteen zegt:

  De Chinezen zijn nu ook witheet. Ik denk dat het niet zo bijster slim was om eerst een Chinese diplomaat om hals te brengen en nu in Mali nog wat zaakgelastigden.

  Like

 16. Hans zegt:

  Told you all…
  Hoelang propageer ik dat nu al hier op deze site?
  Nou? Nou? Nou?
  Castratie dat werkt dus, mits onverdoofd want het moet wel halal natuurlijk.

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  Schadelijke parasieten vernietigd je, de Russen snappen dat.
  Wacht ongeduldig op de dag dat hier de vuige landverraders hangen.

  Like

 18. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DIT IS WAT EEN ECHTE HELDHAFTIGE VOLKSLEIDER DOET!
  (In tegenstelling tot die laffe watjes van onze regeringsleiders)

  Like

 19. Pingback: Waarom moslimterroristen geen Russen kidnappen |

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 21. Janchik zegt:

  Voor de Rus van hoog tot laag is Putin de grootste staatsman ooit, dit is mede het gevolg van de verradelijke USA/EUSSR politiek in Oekraïne waar zij dus een wettig gekozen president met behulp van fascisten, gewelddadig hebben vervangen door fascisten.
  Dit ideologische Bandera gedachtegoed was tijdens WO II goed voor honderdduizenden doden aan Russische zijde, dit hebben de Russen de West Oekraïners nooit vergeven.
  Tel daar bij zijn strategische inzicht o.a. door de Russen hun eigenwaarde terug te geven en zijn typisch Russische weerwoord bij aanslagen en je begrijpt dat de Rus hem aanbidt, want er is 1 ding wat Russen in overvloed hebben en dat is vaderlandsliefde.

  Like

 22. De enige benadering voor de moslim barbaren. Er zullen helaas hier nog vele barbaarse aanslagen plaats moeten vinden voordet we bereid zijn te vechten voor onze overleven. Uiteindelijk stellen we ons zwak op tot nu toe. Zelf zou ik het fijn vinden een vuurwapen in bezit te hebben, zodat ik mijn familie, huis en haard kan verdedigen. Op de overheid zal ik me niet kunnen verlaten, die doen niets. Nog erger, ik voel me verraden door onze overheid.

  Like

 23. Ruud Steunassen zegt:

  Terroristen zouden ook haram, anoniem en op een onbekende plek begraven kunnen worden en het filmpje daarvan op Youtube gezet. Insmeren met varkensbloed, in een varkenshuid naaien en demonstratief met het achterwerk richting Mekka leggen, zou een goed idee zijn. Zwijgen over de identiteit van de dode is het beste. Het aspect van het niet weten, wie het slachtoffer is en wie het volgende slachtoffer zou kunnen worden, is ook een belangrijk onderdeel van (contra-)terreur.
  Mocht dat geen indruk maken dan is daarmee gelijk bewezen dat de koran er niet reeds voor de schepping was, maar een verzinsel is dat steeds is aangepast om haram zaken zoals het begraven als een varken in halal zaken om te kunnen toveren.

  Like

 24. Jules Vismale zegt:

  Jozef Stalin daarentegen heeft tijdens zijn regeerperiode zeker tienduizenden moslims in Rusland laten deporteren en vermoorden waardoor velen van hen later naar Adolf Hitler overliepen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s