‘Wegkijk- en ontkencultuur vult onze straten met potentiële terroristen’

Screenshot_20

(Door: Eric Feferberg)

Hoe België en Frankrijk met islamitische terroristen en hun handlangers omgaan wordt stilaan hallucinant. Zo blijkt nu dat Jawad Bendaoud, de man die in Saint-Denis zijn appartement ter beschikking had gesteld van een groep  terroristen en die daarna doodleuk voor de camera’s kwam vertellen er geen idee van te hebben wie er in zijn woning had verbleven (zie video), in 2006 zijn beste vriend heeft vermoord na een ruzie over een gsm. Hij werd daarvoor tot 8 jaar gevangenis veroordeeld, maar was sinds een jaar terug vrij.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, België, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op ‘Wegkijk- en ontkencultuur vult onze straten met potentiële terroristen’

 1. Hendrik M. zegt:

  Wegkijken en vergoelijken, valse voorlichting en corrupte media, landverraders politiek, het brengt ons in de afgrond!
  Mensen, overtuig de mensen die op landverraders gestemd hebben, ja, uw buren, familie, collega’s en vrienden.
  Geert moet 101 zetels halen!

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Ja en alles en iedereen binnen de linkschen politiek en ook de MSM doen er aan mee. Men liegt dat het barst en zie ook de uitkomsten van die bijeenkomsten van al die Europese ministers hoe men het terrorisme-gevaar aanpakt….. Zachte heelmeesters en dan vervolgens maatregelen nemen die het terrorisme niet bestrijden, nee alleen maar regels die juist de bevolkingen van de EU treffen. Zoals dus die extra strenge controle van o.a. paspoorten en checken of er niets verkeerds in 1 of ander politie-/justitie-dossier staat over je. En dan mag je de EU niet uit en waar gaat men controleren?????? Ja op de vliegvelden alsof daar vele duizenden jihadisten/extremisten Europa binnen komen/verlaten…… Maar al die duizenden die met gammele en rubber bootjes binnen komen zonder paspoort of enig ander ID-papier worden gewoon binnen gelaten. Waarom MOET IK extra gecontroleerd worden als ik de EU wil verlaten?????? Of gaat men nu ook critici tegenhouden zoals bijv Marine Le Pen, Geert Wilders of andere tegenstanders van het islam- en immigratiebeleid?????

  Like

 3. hans zegt:

  Ach, ha ha, kon aan die enge kop van die aap met zijn zwarte fascistische pooier-jas al zien dat die loog. Ik weet het niet, maar die moslims met die brillen die zijn het ergst, d.w.z. dat sujet wat ontkende te weten dat hij terroristen moslims (pleonasme) huisde. De nerds.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s