“DE EU VERNIETIGT EUROPA!”

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

Nergens anders is het effect van de EU duidelijker te zien dan in de actuele vluchtelingencrisis. De EU heeft onder gebruikmaking van veel bureaucratie een grensagentschap genaamd “Frontex” opgebouwd, dat alles doet behalve onze grenzen bewaken. De buitengrenzen van de EU bestaan in feite niet, want een lijn die iedereen zonder identiteitsbewijs en legitimatie kan overschrijden, is geen grens.

Terwijl de eerste en belangrijkste taak van een unie van Europese landen erin zou moeten bestaan haar buitengrenzen te verdedigen en aldus naar binnen toe de vrijheid van haar lidstaten te garanderen. De EU doet echter exact het tegenovergestelde: de EU laat naar binnen toe haar tanden zien en dwingt haar lidstaten in een waanzinnig bureaucratisch korset, naar buiten toe treedt ze echter zwak en handelingsonbekwaam op.

Zodoende leidt de EU ertoe dat onze culturele substantie en onze welvaart dubbele schade oploopt door bureaucratische gelijkmakerij en door ongebreidelde migratie. De EU is de vernietiging van Europa! Zo´n EU hebben we niet nodig! Wat we nodig zouden hebben, zou een verbond van landen ter verdediging tegen vijanden en binnendringers zijn: vrijheid naar binnen toe, hardheid naar buiten! Wat we nodig zouden hebben, is geen EU, maar een vesting Europa!

Bron:
http://patriotische-plattform.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU-critici, Europa, EUSSR, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “DE EU VERNIETIGT EUROPA!”

 1. jungleelephant zegt:

  Frontex biedt totaal geen bescherming,waar ze wel voor opgericht is,maar beunt bij als veerdienst voor asielparasieten!Ik hoor het ze nog zeggen:De Eu biedt veiligheid!!!Het is nog nooit zo onveilig geweest,dankzij de Brusselse maffia en de Haagse hielenlikkers!

  Like

 2. Peter Rissing zegt:

  “De EU laat naar binnen toe haar tanden zien en dwingt haar lidstaten in een waanzinnig bureaucratisch korset, naar buiten toe treedt ze echter zwak en handelingsonbekwaam op.”

  I rest my case!
  Want, laat iemand maar proberen het tegenovergestelde aantonen.

  Like

 3. Benesha zegt:

  Kort en bondig, maar helemaal juist.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Er is totale redeloosheid in Brussel, zij weten het al lang niet meer, zij waren blind voor de feiten nu willen ze dat wij blind blijven voor hen. Maar de chaos achterhaald ze wel want de EU is ontbinding en dat kan mij niet snel genoeg gaan!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Politici zijn de grootste vijanden van het volk, op een enkele uitzondering na wat allemaal PVV’s blijken te zijn !!!!

  Like

 6. Fubar zegt:

  ik kan hem geen twee keer ‘liken’ hè. Jammer.

  Like

 7. Jean zegt:

  Dat die vesting Europa er gaat komen is een vaststaand feit.
  Heel Europa staat in brand en drijft de totale vernieling in veroorzaakt door 751 misdadigers van de ergste soort ‘de EU bende’, ze liggen zich te bemoeien met WC papier, met stroomverbruik van een koffiezetapparaat maar nu het echt brand nu zijn ze nergens te bespeuren????
  Zijn ze misschien nu al in kerstverlof?
  Misschien is juncker nog bij aan ’t komen van de zoveelste jeneverfles, ligt merkel ergens te rollebollen met een Turk of Syriër, zit timmerfrans zijn vingers te tellen, is die Italiaanse troela haar onderbroeken aan ’t wassen en is verafstoot het gras af aan ’t rijden in Italië op zijn landgoed om er tenten te plaatsen voor ‘vluchtelingen’?????? En degucht? die is verafstoot aan ’t helpen en thijssen ziet toe dat alles goed verloopt, ondertussen rinkelt de kassa.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Het €U parlement, gecreëerd om de €U& democratisch te laten lijken heeft in werkelijkheid niets te vertellen, dan de recht of kromheid van komkommers en meer van dat soort onbenullige zaakjes.
  De €U wordt geleid door de ongekozenen, waar een laffe landverrader Rutte diep voor buigt.
  De natie staten moeten ontregelt worden om zo de politieke €U mogelijk te maken.
  De Nederlandse politiek (PVV en VNL uitgezonderd) werkt hier volop aan mee.
  Frontech, wat de buitengrenzen zou moeten bewaken is verworden tot een veerdienst die geen enkele grens bewaakt doch juist illegale grensoverschrijders de €U binnenbrengt.

  Like

 9. J.A. Dus zegt:

  Citaat Trouw; Merkel:. Wie bang is voor islamisering, zei ze, moet sterker voor zijn christelijke geloof uitkomen en moslims niet verwijten dat ze de Koran goed kennen,,,

  Godver de godver schuimkut,,

  Like

 10. Frank de Vries zegt:

  Helaas schrijf ik dit al jaren!
  “WIJ” en Europa doen al een kwart eeuw precies politiek en maatschappelijk het zelfde ten aanzien van de Islam, als in de jaren 1930 – 40 ten aanzien van de opkomst, methodiek en doelstelling van Hitler met zijn Nazi’s in Duitsland.
  En … alleen de “ouderen onder ons” weten nog waar dat toe geleid heeft!
  Ook in Nazi-Duitsland waren er velen, die tegen Hitler waren! Deze “gematigden” hebben ook niets kunnen tegenhouden en werden niet gehoord!
  Dus .. zolang de door “dodelijk dwaas, naïef en wereldvreemde “eigen” politici en hun dito aanhang genoemde “gematigde Islam” geen publiek geluid, gezicht of distantie wereldwijd uitspreekt over de snel toenemende reeks altijd laffe aanslagen, moorden, verkrachten en (dieren)mishandelingen UIT NAAM VAN (die) “ALLAH” … bestaan ze niet!
  Dus … bij het totaal ontbreken daarvan is en blijft de ISLAM met alle Islamitische landen en (gedwongen) volgelingen deze aanslagen goedkeuren en is dus ONZE DODELIJKE VIJAND, die als Staatsvijandelijke organisatie verboden en “ontbonden” moet worden. (Hulde aan Japan!)
  Doen we dat niet!
  Dan worden “WIJ” en Europa “ontbonden” door de ONS (door onze politici al ingevoerde!) ALLER VIJANDIGE ISLAM horden!
  ( Ja, alle “schuldigen” hieraan zullen WEL tijdig hun biezen pakken. Net als op 12 mei 1940!)
  Stem op de PVV (er is nog steeds geen “betere”!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s