Grensbewaking Duitsland werpt vruchten af

Screenshot_5

BERLIJN – De controles die Duitsland vanwege de vluchtelingenstroom in september tijdelijk heeft ingevoerd in Beieren langs de grens met Oostenrijk heeft een aardige vangst opgeleverd. Zo werden 183 mensen aangehouden tegen wie een arrestatiebevel liep.

Verder werden 411 mensensmokkelaars in de kraag gevat, 22 gevallen van verboden wapenbezit ontdekt en 26 druggerelateerde delicten aangepakt. Bij elkaar controleerde de grenspolitie meer dan 824.000 personen.

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken kondigde vrijdag aan nog eens 150 mensen in te zetten voor de grensbewaking. Op dit moment zijn daar al 1500 medewerkers mee bezig.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Grensbewaking Duitsland werpt vruchten af

 1. Muurbloempje zegt:

  Laat me raden wat er dus al Europa is binnengewandeld VOOR die controles…. Scary and spooky!!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  1,5 miljoen zijn er al in !
  En ik geloof er geen barst van wat deze
  sprookjes vertellers verkondigen !
  Die liegen al wanneer ze hun bek open trekken !
  Ik will dit van Wilders horen en dan komen we
  ook weer in de geloofswaardige kant !

  Like

 3. tjonge zegt:

  ik lees niet dat er mensen de toegang tot duitsland zijn ontzegd ?
  was dat nou niet de gesuggereerde bedoeling van grensbewaking, om juist de stroom asieleisers tegen te houden ?
  .
  blijkt dus ook weer een wassen neus te zijn, die “grensbewaking”….

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Ja, het helpt wel.
  Niet alleen kun je wat stemvee van de PvdA tegenhouden, maar gestolen goed gaat dan minder makkelijk naar het Oostblok. Ook gestolen vrachtwagens en lading verdwijnen te makkelijk, die kant op.
  En natuurlijk de drugshandel. Vele moslims verdienen een vermogen met de drugshandel (dat mag, dat is halal, want allah doet de plantjes groeien en smerige varkens en apen kopen de drugs) en die winst kan even makkelijk worden gebruikt voor hun achterlijke oorlog tegen ons.
  Het blijft wel bizar dat de linxe kerk altijd tegen maatregelen is. Alle maatregelen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik mag toch hopen dat nu eindelijk het kwartje valt bij al diegenen die zo verschrikkelijk graag de grenzen open willen houden? Ik vind het van weinig verstand getuigen dat er nog steeds mensen zijn die een Europa zonder binnengrenzen willen behouden! Zie wat er nu ontdekt wordt, nu de douane weer ingezet is! Dit is geen klein bier, maar hele belangrijke zaken!

  Ik eis dat ‘Schengen’ nu definitief van de baan is. Hopelijk is het inmiddels tot de bedenkers van ‘Schengen’ doorgedrongen dat een open grenzenbeleid desastreus is voor de veiligheid van miljoenen mensen, en dat grenscontrole zeer noodzakelijk is.
  Het moeten wachten aan de grens is het minst erge; het binnensluipen van terroristen moet hoe dan ook voorkomen worden.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Mensen, mensen toch.
  Je moet niet gaan controleren aan de grens want dan trap je in de val. dan doe je precies wat IS wil. Gisteren een hulpverlener aan de grens horen zeggen op het hoernaal. Wie het snapt: leg het mij svp uit!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Edjan,

   die ‘hulpverlener’ staat waarschijnlijk aan ‘de verkeerde kant’. Wij, gezonde en normaal nadenkende mensen weten toch wel dat dit foute praatjes zijn? In welke val zouden wij trappen dan? We doorkruisen hoogstens de plannen van de kwaadwillenden hier en daar, en dat vinden ze een beetje vervelend.

   Verschillende politici hebben ook gezegd: “leef je leven, ga uit, bezoek concerten en ga op een terrasje zitten”. Ja, we moeten wél een beetje opletten, en als we verdachte dingen zien, dan moeten wij dit melden. Ook van die loze praatjes.

   We controleren de grenzen, voor onze veiligheid. We mijden plekken waar erg veel mensen bij elkaar komen, voor onze veiligheid. Dan trappen we juist NIET in de val, die IS overal probeert op te zetten. Controles en voorzorgsmaatregelen nemen is juist datgene wat we WEL moeten doen! Om alle foute lieden een stok tussen de spaken te steken!

   Like

 7. Wijnand Stam zegt:

  Dus als ik het goed begrijp zijn er op een controle van 824.000 personen in totaal
  642 scumbags gepakt. Dat is 0,0779% !!! Proberen ze ons hiermee nu wijs te maken dat het
  alleszins wel meevalt wat er aan foute personen binnenkomt?
  Bij een doorsnee voetbalwedstrijd zit er méér gajes.
  Maar dit bericht komt toch van de Telegraaf ? nou dan weet je het wel.

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Hoe heet dat spreekwoord ook weer over de put dempen als de schapen verdronken zijn… We worden doelbewust los gelaten tussen die gasten hoor, geloof me. Er is hele grote opzet achter dit verhaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s