Je suis un traître – Ik ben een verrader

Screenshot_12

(Door: Werner Reichel – Vertaling: E.J. Bron)

Na de bloedbaden van Parijs draait de propagandamachinerie opnieuw op volle toeren. Het is nauwelijks nog mogelijk om je via de mainstream media over de actuele veroveringsoorlog in Europa te informeren. Uit alle kanalen van de massamedia druipt het ontsteltenisslijm van die politici, die door hun optreden respectievelijk hun niet optreden wezenlijk medeschuldig zijn aan de dood van de ongeveer 130 burgers in Parijs. De linkse intellectuele misdadigers in de redacties bezweren in pathetische uitroepen eens temeer vrijheid, democratie en moed, dus waarden en deugden die zij verachten en voor het behoud waarvan zij niets zouden riskeren, omdat het hen daartoe aan moed ontbreekt.

Op alle zenders proberen de politiek-correcte commentatoren en deskundigen een draai te vinden hoe men aan het stemvee het actuele bloedbad opnieuw als betreurenswaardig op zichzelf staand geval, gepleegd door enkele psychisch gestoorden en op een dwaalspoor gebrachte mensen, kan verkopen. Men legt steeds maar weer opnieuw aan de bevolking uit waarom de diverse bloedbaden niets met de islam te maken hebben en waarom de eigenlijke slachtoffers niet de vermoorde mensen en hun familieleden zijn, maar de miljoenen moslims in Europa.

Per slot van rekening zouden nu xenofobe ophitsers, rechtse “Untermenschen” en rechts-populisten proberen dit op zichzelf staande geval te gebruiken voor hun weerzinwekkende en mens-verachtende doelen, zoals de herinvoering van grenscontroles. Daarom moet men na ieder bloedbad dat werd aangericht door radicale moslims de strijd tegen “rechts”, dus tegen die burgers die de hele politiekcorrecte propagandamachinerie niet meer pikken, versterken. Dat is inderdaad steeds dezelfde truc. En het verbazingwekkende; deze functioneert nog steeds.

De journalisten en andere opiniemakers proberen als een derderangs jaarmarkt-goochelaar de aandacht van het publiek af te leiden naar minder belangrijke zaken, zodat men na iedere aanslag onmiddellijk de vraag stelt hoe het kan dat de autoriteiten, de politie en de geheime diensten, dus die staatsinstellingen die veracht en constant bekritiseerd worden door de mainstream journalist, “gefaald” hebben. Deze beschuldigingen komen bijna uitsluitend van mensen die bijzonder ijverig opstoken tegen de “teveel” rechten en bevoegdheden van deze instellingen. Altijd wanneer radicale moslims een bloedbad aanrichten, gelden de volgende politiek-correcte vuist- en gedragsregels:

 • Dat heeft niets met de islam te maken.
 • Dat is een op zichzelf staand geval.
 • De eigenlijke schuldigen zijn niet de daders, de mannen achter de schermen of de islamitische religie/ideologie, in wier naam zij moorden, maar: kapitalisme, neoliberalisme, westers imperialisme, de grote concerns, de wapenlobby, het grootkapitaal (ofwel de Joden), de Amerikanen, de klimaatverandering, de kruistochten, Israël (ofwel de Joden), G.W. Bush, Pegida, rechts-populisten.
 • De geheime diensten, autoriteiten, politie en het leger hebben gefaald.
 • De strijd tegen rechts moet versterkt worden.
 • We moeten meer doen voor de integratie.
 • We hebben meer welkomstcultuur nodig.
 • “Wir schaffen das” (wat dan ook).
 • Wij steken kaarsen aan en reiken elkaar de hand.
 • De bondskanselier is diep geschokt.

In de sociale media behoren zulke islamitische bloedbaden zoals in Parijs al tot de populairste emotionele hoogtepunten, net zoals Halloween. Nu zijn weer “Je suis”-spreuken, de Franse driekleur en logo´s van de Eiffeltoren (met hartje) en vogue, totdat ze door de volgende hype of de volgende challenge worden afgelost.

De politiek-mediale elite lukt het in ieder geval om uit de pols van een brutale veroveringsoorlog een goedkoop ontsteltenis- en carnavalsnummer te maken. Voor de meer eisende en iets beter nadenkende goedmenschen bestaat er als alternatief aanbod een soort voortdurende zelfhulp- en geselaargroep, die zich onophoudelijk bezighoudt met de vraag wat “wij” fout gedaan hebben en hoe “wij” voor nog meer nederigheid, overdreven naastenliefde en vooral voor nog meer geld voor vrede, begrip en welvaart voor iedereen op deze planeet kunnen zorgen. In “Die Zeit”, het Duitse huisblad voor linkse staatsgelovigen en staatsafhankelijken, is onmiddellijk na de massamoorden in Parijs een commentaar met de titel “Welkomstcultuur is de grootste vijand van de radicaalislamitische terreur” verschenen. Nog een slok Fairtrade-thee en vlug een gekleurd welkomstbord in elkaar geknutseld en de wereld wordt weer vreedzaam, gekleurd en vrolijk. Als we als een hond op de rug gaan liggen en onderwerpend onze weke delen laten zien, dan zou Europa iets minder bloederig dan grote delen van zwart Afrika of destijds India (ca. 80 miljoen doden!) geïslamiseerd kunnen worden.

Vanzelfsprekend wordt als reactie op de massamoord in Parijs alleen de strijd tegen rechtse ophitsers geïntensiveerd. Die zijn namelijk de eigenlijke bedreiging voor onze “vrije” samenleving en vanuit praktisch oogpunt bekeken zijn kritiek op hen en de strijd tegen hen ook volledig ongevaarlijk. Precies daarom zijn zelfs d emeest weerzinwekkende haatpredikers en meest wrede IS-slachters in vergelijking met Strache, Wilders, Farage of Orbán volgens de algemene opvatting van politici en media slechts weeskinderen. De politiekmediale heerschappijkaste lukt het soeverein om hun falen te camoufleren, de burgers te misleiden en af te leiden. Het lukt haar steeds opnieuw om hun zondebokmentaliteit als deugd en geestelijke houding zonder alternatief voor te stellen.

Want de eigenlijke vijand en het eigenlijke gevaar zijn niet de radicale moslims. Die maken alleen maar gebruik van de zwakte en het gebrek aan waarden en oriëntering van de Europese naties en maatschappijen.

 • De vijanden van Europa en van de vrijheid zijn politici zoals Angela Merkel of Werner Faymann, die voor de explosieve combinatie van sociaal paradijs voor iedereen en open grenzen verantwoordelijk zijn.
 • Verantwoordelijk voor de oorlogsdoden van Parijs zijn die politieke en journalistieke krachten die al jarenlang uit politieke redenen doelbewust de verzwakking van de geheime diensten, van de politie,van de legers en alle andere veiligheidskrachten van de staat bedrijven.
 • Verantwoordelijk zijn de No-Border-propagandisten in de media, NGO´s, partijen en cultuur inclusief hun gewone voetvolk, ofwel de straat”activisten” die meestal tot geweld bereid zijn.
 • Verantwoordelijk zijn die voorbereidende denkers en intellectuelen die met hun duistere neo-socialistische visioenen en ideeën de weg geëffend hebben van een rijk, florerend en vreedzaam continent naar een chaotisch, verarmd en ongeciviliseerd Derde Wereld moeras.

Al deze mensen zijn na ieder bloedbad ongeveer twee dagen diep geschokt en gaan daarna gewoon op de oude voet voort. Ook deze keer lukt het hen weer om uit een bloedbad, een oorlogshandeling, een tragisch op zichzelf staand geval te construeren. Het is de vraag hoeveel massamoorden, hoeveel afgeslachte kinderen en hoeveel vergoten bloed van ongelovigen de goedmenschen nog nodig hebben voordat zij hun opportunisme en hun lafheid overmeesteren en eindelijk beginnen het duistere wereldbeeld en de dogma´s van de politiek-correcte ideologie te betwijfelen.

Europa wordt door een onafgebroken aaneenschakeling van op zichzelf staande gevallen, die allemaal niets met elkaar te maken hebben, gedestabiliseerd en gekoloniseerd. En net zoals de kikker in de pan zullen we hooguit een beetje kwaken, ons echter verder volledig passief gedragen. Over enkele dagen is het bloedbad van Parijs weer vergeten en kan het volgende op zichzelf staande geval, dat vast en zeker weer helemaal niets met de islam te maken zal hebben, komen.

De toespraken van geschoktheid, solidariteitsuitingen en de parolen om vol te houden liggen al kant en klaar in de bureaulade. In de adventstijd zou een kerstmarkt zich als nieuw bloedbad kunnen aanbieden, ook als de linkse wegduikers deze al lang in winter- en lichtmarkten hebben omgedoopt. Vooruitsnellende gehoorzaamheid en onderwerping zijn de strategieën van die politieke krachten, die “rechtse ophitsers” zo graag en vaak beschuldigen van “ongegronde angsten”.

Hoe dan ook, voor de radicale moslims verloopt alles volgens plan. Er zullen nog zeer vele doden te beklagen zijn. Per slot van rekening maken de IS en zijn vele vrienden in en rondom Europa (alleen al in Frankrijk sympathiseert 27% van alle (!) jongeren met de IS) geen geheim van hun doelen en plannen. De “Libanonisering” van Europa is nog maar net begonnen. En bij de vele nog te verwachten tragische op zichzelf staande gevallen en dodelijke slachtoffers mogen onze staatsbestuurders datgene doen wat ze het best kunnen, namelijk geschoktheid simuleren en holle frasen te berde brengen.

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Auteur: Werner Reichel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Je suis un traître – Ik ben een verrader

 1. Bob Fleumer zegt:

  Dit geschrift moet aan de binnenkant van Rutte’s voorhoofd worden genageld!!

  Like

 2. Goldy zegt:

  Goed en duidelijk verwoord. Complimenten.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Die Werner Reichel weet de waarheid op uitstekende wijze weer te geven…

  Like

 4. Pingback: DE WARE VIJANDEN VAN EUROPA! | eunmask

 5. exmarineman zegt:

  heel mooi en goed omschreven en duidelijk wie de verraders en verantwoordelijken zijn. Maar wellicht duidelijker was geweest: Straatsburg 1975, Bilderbergers, leden NWO en vwb Nederland ook nog de motie Halsema (GroenLinks) en de navolgende mede-ondertekenaars:
  Cohen (PvdA) (en dat is nog wel een Jood – in naam althans);
  Roemer (SP) communist en weet dus alles van het overheersen van een volk net zoals Merkel;
  Pechtold (D66) zogenaamde democraat, maar nu tégen referenda, tégen gekozen burgemeesters en welkome gast op Bilderbergbijeenkomsten (tesamen met Bea).
  Voorstemmers waren in oktober 2010: VVD, CDA, CU, 50+, PvdD en uiteraard PvdA/GrLks/D66 en SP. De énige tegen stemmers waren: PVV en SGP.

  Met andere woorden: wat deze linkschen ook allemaal mogen zeggen – inclusief de VVD – liegen allemaal tot het barst, zijn hypocriet en menen dus geen ene rotmoer van wat ze zeggen. Ze zijn net zoals het kabinet altijd weer opnieuw diep geschokt. Wat een huichelarij allemaal.

  Maar zie wat ze doen in de praktijk:
  – geen kritiek op de akties van de nieuwe dictator Erdogan;
  – controle van de (uit)reizende Europese bevolking wordt verscherpt (!??) op de vliegvelden;
  – controle van immigranten/vluchtelingen en binnenkomende buitenlanders nihil;
  – verscherping van de wapenwetvergunningen BINNEN EU voor de eigen bevolking (die kan en mag zich kennelijk niet verdedigen tegen extremisten, of is het eigen belang/angst van/bij de politici, want het volk zou wel eens echt in opstand kunnen komen(??);
  – extra bewaking en bescherming van de AZC’s en opvanglocaties voor vluchtelingen;
  – meer geld naar Turkije en naar de “gematigde” moslimrebellen in Syrië.

  Allemaal acties die INdruisen tegen de belangen van het eigen volk en alleen maar de islamisering van Nederland en Europa (en de USA) versnellen en faciliteren.
  Waarom niet al die jonge en alleenstaande mannen op pakken en terugsturen naar het oorlogsgebied om aldaar te vechten tegen die rebellen en ISIS want het is toch hún eigen (vader)land en hun gezin is toch nog steeds daar. Dat laat je toch niet alleen en onbeschermd achter in het o zo onveilig (oorlogs)gebied? Hoe krijgen ze dan voeding enz enz????

  Like

 6. S Breget zegt:

  IS ,is de verheerlijking voor de getraumatiseerde jeugd daar mag je toegeven aan je moorden en verkrachting drang ,dat zijn de kado’s van de leiders van de EU en landen die genadeloos het spel spelen waar het leven van de burgers d e prijs is .Jammer dat W.Reichel niet in iedere NL krant zijn waarheid kan verhalen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Zelf gekweekte ellende en terreur:

  Obama Vows To Keep American Borders Open To Refugees…

  President Obama vowed on Saturday to keep America’s borders open to the world’s refugees “as long as I’m president,” even as he met with kid migrants and refugees here and his administration refused to yield in a long distance feud with his critics over the matter.

  http://www.dailytimesgazette.com/obama-says-refugees-must-not-be-turned-away/33162/

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Maar de oppermohammedaan van de Al-Haatzaai universiteit zegt zelf dat het niets met de islam te maken heeft.
  http://english.ahram.org.eg/NewsContent/1/64/170282/Egypt/Politics-/Egypts-AlAzhar-condemns-Mali-attack-as-callous-and.aspx

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  [quote] Men legt steeds maar weer opnieuw aan de bevolking uit waarom de diverse bloedbaden niets met de islam te maken hebben [/quote]

  Wat heeft dan wél met de (ware) islam te maken?
  – het ‘besnijden’ van moslima’s?
  – de boerka’s en andere vodden?
  – moskeeën met jengel-jankers op de minaretten?
  – de koran, vol oproepen tot het uitmoorden van ‘ongelovigen’?
  – bebaarde fanatiekelingen die “allahu akbar” brullen?
  – de sharia die handjes afhakken en andere wrede praktijken beveelt?
  – het ritueel afslachten van onschuldige dieren?
  – kindhuwelijken?
  – veelwijverij?
  – die idiote ‘ramadan’ waarin men zogenaamd vast, om daarna -na zonsondergang- als wilden te gaan schransen en copuleren?

  Nou, gezellig dan, die islam!!!

  Like

 10. Pingback: FICTIE OF WERKELIJKHEID? | voorzieners

 11. Republikein zegt:

  Geweldig artikel, thanks.
  Voel me een beetje meer mens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s