Noodkreet van een arts uit München

Screenshot_2

(Vertaald en bewerkt uit het Engels door: Peter Rissing)

Lieve moeder,

. . . Ik dacht dat Duitsland slimmer zou zijn, maar blijkbaar niet. Gisteren hadden we in het ziekenhuis een bijeenkomst over hoe de situatie hier en in andere ziekenhuizen in München onhoudbaar is geworden. Plaatselijke klinieken kunnen niet overweg met noodsituaties bij de vluchtelingen, dus sturen zij migranten door naar de ziekenhuizen. Veel moslims weigeren echter behandeling door vrouwelijke medewerkers en wij, vrouwen, weigeren om te gaan met die ‘beesten’, vooral die uit Afrika.

De betrekkingen tussen het personeel en migranten gaan van kwaad tot erger. Sinds afgelopen weekend moeten de migranten worden vergezeld door politie met politiehonden. Veel van de migranten hebben AIDS, syfilis, open tbc of exotische ziekten die wij moeilijk kunnen behandelen. Als ze met een recept naar de apotheek gaan en ervaren dat zij contant moeten betalen, leidt dat tot ongelooflijke taferelen. Vooral wanneer het gaat om geneesmiddelen voor kinderen. Zij laten die kinderen gewoon bij het apotheekpersoneel achter met de woorden: “Genees ze zelf maar!”

Dus de politie is nu niet alleen belast met het bewaken van de klinieken en ziekenhuizen, maar ook de apotheken. Wij zeiden: Waar zijn al diegenen die voor tv-camera’s migranten verwelkomen met van die ‘Welkom-borden’ op treinstations en in opvangcentra?! Oké, nu is de grens tijdelijk gesloten, maar ruim een miljoen van hen zijn al hier en we zullen zeker niet in staat zijn om hen terug te sturen. Tot op heden was het aantal werklozen in Duitsland 2,2 miljoen. Nu zal dat minstens 3,5 miljoen zijn. De meeste van deze mensen zijn totaal niet in staat werk te vinden. Slechts enkele hebben enige opleiding.

En wat erger is, de vrouwen willen meestal helemaal niet werken. Ik schat dat één op de tien zwanger is. Honderdduizenden hebben zuigelingen en kleine kinderen meegebracht, die veelal uitgehongerd en verwaarloosd zijn. Als dit zo doorgaat en Duitsland heropent zijn grenzen, dan ga ik naar huis, terug naar Tsjechië. Niemand kan me hier houden in deze situatie, niet eens voor een dubbel salaris. Ik ging ooit naar Duitsland om te werken, niet naar Afrika of het Midden-Oosten. Zelfs ons afdelingshoofd vertelde ons hoe triest het hem maakt een schoonmaakster in het ziekenhuis te zien die voor € 800,- per maand aan het werk is. En dan ontmoet ik iedere dag jonge mannen hier in de gangen, die alleen met hun hand opgestoken op behandeling wachten. Zij willen alles gratis en als dat niet snel komt, krijgen ze een driftbui.

Ik wil dit niet meer! Maar ik ben ook bang dat, als ik terug ga, er op een gegeven moment het hetzelfde in de Tsjechische Republiek zal gebeuren. Als de Duitsers met hun efficiëntie hier niet mee kunnen omgaan, dan zal het in Tsjechië tot een totale chaos leiden. Niemand die niet in contact met hen is geweest heeft enig idee wat voor soort beesten zij kunnen zijn. Vooral die uit Afrika, en hoe moslims zich superieur opstellen tegenover ons personeel met hun religieuze eisen.

Tot nu toe is er in ons ziekenhuis nog niemand besmet geraakt met de ziektes die zij meebrachten, maar met honderden patiënten per dag is dit slechts een kwestie van tijd. In een ziekenhuis in de buurt van de Rijn vielen migranten het personeel aan met messen nadat ze een baby van acht maanden binnen hadden gebracht die op het randje van de dood balanceerde. Het kind stierf na twee dagen, hoewel het de beste verzorging had gekregen. De arts die ze daarvoor aanvielen, moest zelf een operatie ondergaan en twee verpleegkundigen belandden op de intensive care. Niemand is gestraft, de lokale pers is verboden om erover te schrijven, we zijn er alleen achter gekomen via een e-mail van onze collega’s. Wat zou er gebeurd zijn met een Duitser als hij een arts en verpleegkundigen met een mes had gestoken? Of als een Duitser zijn eigen, met syfilis besmette urine in het gezicht van een verpleegster had gegooid? Minimaal zou hij meteen zijn opgepakt en voor de rechter zijn gebracht. Maar met deze mensen is er tot nu toe niets gebeurd. En dus vraag ik mij af; waar zijn al die verwelkomers van de migranten? Die zitten natuurlijk vrolijk thuis en kijken uit naar nog meer treinen. Als het aan mij lag, zou ik al deze verwelkomers hier brengen en ze in onze ziekenhuizen op de polikliniek als assistenten aan het werk zetten. Of in een opvangcentrum, zodat ze het zelf kunnen ervaren. Maar dan zonder gewapende politie en politiehonden die momenteel in elk ziekenhuis hier in Beieren aanwezig moeten zijn.

(De Duitse overheid en media probeerden uit alle macht te voorkomen dat de Tsjechische arts in de openbaarheid trad, dus verspreidt ze het zeer verontrustende nieuws maar per email. Haar brandbrief werd voorgelezen op een Tsjechische tv-zender)

Bekijk hier het Engelstalige artikel en de video van de Tsjechische tv-zender (Engelse ondertiteling):

http://therightscoop.com/must-watch-whistleblower-doctor-explains-horrific-reality-dealing-with-muslim-invaders-in-germany/

Vertaald en bewerkt uit het Engels door
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Noodkreet van een arts uit München

 1. Jean zegt:

  Die smeerlapperij “dadelijk” afvoeren naar homeland is de enige effectieve oplossing, WIJ WILLEN DIE SMEERLAPPERIJ NIET OP ONS GRONDGEBIED. Honden horen thuis in een hondenren en varkens horen thuis in een slagerij.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Ik ben niet verbaasd en ik denk dat het ons ook te achten staat, politici weten het altijd mooi te vertellen maar, in tegenstelling tot de bevolking, komen ze er pas veel later achter hoe het uit zal pakken terwijl iedereen dat op zijn vingers na kan tellen. Het is volk dat hier niet thuis hoort en terug moet naar waar ze vandaan komen en toch zeker die uit Afrika maar ook andere moslims, die weigeren geholpen te worden door vrouwen meteen terug naar huis. Wat staat ons allemaal nog te wachten.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Inderdaad:beesten zijn het!Met excuus aan de dieren!Al dat tuig moet linea recta retour afzender geschopt worden!En als ik daar arts was en werd aangevallen:een verkeerd spuitje is zo gezet,toch?Moeten ze hun poten maar thuis houden en hun grote bek dicht!

  Like

  • Muurbloempje zegt:

   Nee Jungleelephant, vergelijk ze aub niet met beesten!! Monsters zijn het. Duivels. Beesten doden niet voor de lol. Zij doen dit enkel en alleen om te overleven!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Muurbloempje om 19:13

    Helemaal mee eens! Je kunt beter met dieren te maken hebben dan met dit asieltuig! Ze hebben totale minachting voor de beschaafde medemens. En dat kun je nooit van dieren zeggen!

    Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Veel moslims weigeren echter behandeling door vrouwelijke medewerkers en wij, vrouwen, weigeren om te gaan met die ‘beesten’, vooral die uit Afrika.
  Volkomen terecht om beesten niet te behandelen. Stuur ze maar door naar een veearts. Mits ze vooraf betalen natuurlijk.

  Zij laten die kinderen gewoon bij het apotheekpersoneel achter met de woorden: “Genees ze zelf maar!”
  Geen probleem, negeren en staan laten. Om vijf uur de deur sluiten en lekker naar huis gaan.

  In een ziekenhuis in de buurt van de Rijn vielen migranten het personeel aan met messen nadat ze een baby van acht maanden binnen hadden gebracht die op het randje van de dood balanceerde. Het kind stierf na twee dagen, hoewel het de beste verzorging had gekregen. De arts die ze daarvoor aanvielen, moest zelf een operatie ondergaan en twee verpleegkundigen belandden op de intensive care.
  Dit soort beroepen vereisen een stalen pijp binnen handbereik. Die sla je met volle kracht precies tussen hun fontanellen. Het liefst preventief natuurlijk

  Like

 5. Sjaak zegt:

  De Duitse overheid en media probeerden uit alle macht te
  voorkomen dat de Tsjechische arts in de openbaarheid trad !

  En dit is eerst de top van de ijsberg !
  Onder de waterlinie ligt algemeen bekent
  de meeste troep !
  Smerige vuile gore rooie media-ratten !

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Een compleet horrorverhaal; je gelooft je ogen niet!
  Zelfs een blind paard met oogkleppen kan nog zien dat de situatie volledig uit de hand is gelopen; er is geen redden meer aan…
  Die ongeciviliseerde geldverslindende islamitische beesten zijn dragers van allerlei schurftige ziektes en het fokt maar door…
  Hoe lang zou het nog duren voordat de linkse ‘importeurs’ van die plaag de benen nemen naar veiliger oorden?
  En ‘zijne majesteit’ natuurlijk; die zit als eerste met z’n familie in het vliegtuig naar Patsergonië… eh, Patagonië.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   A je leest wat ons!!! de renovatie van hun “stulpje”kost:zou eerst 35 miljoen zijn,maar is nu al opgeschaald naar 59 miljoen en het einde is nog niet in zicht!Maar ja,dan heb je ook wat:alle ramen zijn van kogelvrij glas,uiteraard een schuilkelder met veilige uitgangen,en weet ik wat nog meer voor absurde beveiligingstoestanden!Die uitkeringtrekkers kunnen rustig slapen!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    jungleelephant 21 november 2015 om 19:05

    Die ‘oranjes’ worden maximaal beveiligd op ONZE kosten; dat klopt, en wat laten ze hiermee toch zien hoeveel vertrouwen ze hebben in de bescherming van ‘hun’ God, maar niet heus!!!

    Like

 7. Tistochwat zegt:

  [/quote] Veel moslims weigeren echter behandeling door vrouwelijke medewerkers en wij, vrouwen, weigeren om te gaan met die ‘beesten’, vooral die uit Afrika. [/quote]

  Ik word met de minuut woedender!
  Dat gespuis vreet al onze financiële reserves op en verziekt letterlijk en figuurlijk ALLES!
  Grote smoelen, bedreigingen, misselijkmakende eisen stellen, ons verdringen en maar op ons parasiteren!!!
  Als de moslim weigert om zich te laten behandelen door vrouwelijke medewerkers, laat hem dan lekker creperen en kapotgaan!

  Als de moslim meent het recht te hebben om te weigeren zich GRATIS(! ) te laten behandelen door een vrouw, heeft een vrouw helemáál het recht om zo’n smeerlap niet te willen behandelen!
  Je krijgt van die woestijnratten alleen maar stank voor dank en als bonus diverse smerige ziektes!
  Ik wil niet eens bij die pestilentiën verspreiders, bij die vloerschijters, in de buurt komen; ik ben er gewoon vies van!

  Like

 8. ron zegt:

  Beste mensen.Hier zitten de illuminatie en de bilderberg groep achter,dit is allemaal allang gepland.De islam en de moslims worden al jaren gebruikt om de autochtone bevolking van europa te onderdrukken en straks te vermoorden.

  Like

  • toetssteen zegt:

   @Ron
   Zullen ze veel aan hebben als ze uit hun atoombunker komen en kunnen beginnen bij Genesis 1.

   Like

   • Edjan zegt:

    Klopt. Halfwaardetijd caesium en strontium 5000 jaar, plutonium 20.000 jaar en uranium 5 miljard jaar.
    Wat er uit die luxe luxe-bunkers komt gekropen, is niet langer menselijk

    Like

  • Peter Rissing zegt:

   @ ron 21 november 2015 om 19:40
   Ofwel, beste Ron, wij (de Westerse beschaving) zijn hier zelf schuldig aan, zeg je!
   De islam is in jouw visie slechts het gereedschap van een Westers/christelijke uitwas.
   Nee, beste man, waar het over gaat is de islam in haar zuivere vorm (ook al is die eigenlijk niet duidelijk te definiëren).
   De huidige islamitische misdragingen komen voort uit de islamitische cultuur en die is in haar kern al 1400 jaar onveranderlijk oorlogszuchtig.
   Stop die ‘weg met ons’ mentaliteit.
   Wees trots op onze cultuur met alle verworvenheden, alleen met afdoende culturele eigenwaarde kunnen we de islamitische moordende cultuur buiten onze grenzen houden.

   Like

 9. paulzwueste zegt:

  Duitsland en Zweden!!!!!
  Twee landen die op zichzelf de rand van de afgrond hebben gebracht met onnoemelijk leed voor alle inwoners!!!!

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Al die jonge mannen kunnen al terug!
  Rusland heeft al een leuk stuk van Syrië schoongeveegd en heeft dringend behoefte aan grondtroepen voor het na zuiveren.
  Ow ja, de mannen die niet door een vrouw geholpen willen worden zet je gewoon in een aparte wachtkamer tot ze wel willen of weggaan.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Met dank aan Angela M. en allen die samen met haar het rijk van het kwaad steunen en daarmee haar eigen bevolking in het verderf storten….
  Europese volkeren, ontdoe jezelf van leiders die jullie te gronde richten!.

  Like

  • Wijnand Stam zegt:

   Vandaag is Merkel 10 jaar aan de macht; commentaar van Rutte: Zij is een bijzonder
   gewaardeerde collega, ja zelfs een dierbare vriendin. Zij, Merkel, is van groot belang
   voor Europa, voor Duitsland en voor Nederland. Ja !!, zóiets gelijkwaardigs hebben
   we in WO II aan de levenden lijve kunnen meemaken.
   Commentaar van die christelijke Haersma Buma; Merkel heeft in 10 jaar een ongelooflijk
   trackrecord opgebouwd voor een stabiel Duitsland in een instabiel Europa.
   Zo zie je maar hoe politieke, op alle terreinen incapabele, onbenullen de reet moeten
   likken van iemand die zelf krankzinnig is, en dat alles om er maar bij !! te mogen horen.
   Maar het mooie komt nog voor hen; Als deze nitwitten hier uitgekakt zijn en ze er
   van uitgaan dat er wel een mooi baantje voor hen in het verschiet ligt, zij als zo vaak
   genegeerd zullen worden. Je kunt er met je gezond verstand niet meer bij hoe die
   idioten in staat zijn het hele economische bestel te vernietigen.
   Europa zal straks de vluchtelingen stroom niet meer kunnen financieren. De constante
   dreiging van aanslagen zullen het gehele openbare leven ontwrichten, hetgeen zal
   betekenen dat de inkomsten van diegene die de economie dragen sterk zullen
   teruglopen, hetgeen weer zijn invloed zal hebben op de publieke- en dienstverlenende
   sectoren. Wat te denken wat het kost om één dag, zoals in Brussel, zowel het
   vliegverkeer als de metro, stil te leggen. Het zal de werkloosheid alleen maar doen
   toenemen. Dit samengevoegd met die werkloze islamieten kunnen we nog een
   “hete winter” tegemoet zien. Als dan die vluchtelingen ook geen zakcentje meer
   kunnen krijgen, dan is het ” het hek van de dam” ANARCHIE ..
   Oh! het commentaar van Geert Wilders op 10 jaar Merkel ” IT’S TIME FOR HER
   TO SAY GOODBYE”.

   Like

 12. Martijn_G zegt:

  Heeft iemand de bron van het originele artikel?

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Daar gaan we, de eerste signalen waar ik bang voor was dat zou gebeuren, laten alle artsen en verpleging maar verstek gaan, dan weten ze wat er echt aan de hand is. Uitbraak van een epidemie zal niet lang meer duren. OPEN TBC

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s