FOTO: “Rondje van de zaak!”. . .

Screenshot_14

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTO: “Rondje van de zaak!”. . .

 1. Jan zegt:

  De zaak wordt echter draaiende gehouden door de werkenden onder ons en niet door de potverteerders, het nepparlement.

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Rondje van welke zaak?
  Uit de portemonnee van de uitgeperste belastingbetaler toch zeker.
  Nederland, noch de EU heeft financiële fondsen van zichzelf, hun inkomsten worden afgetroggeld van het werkend “plebs” in de lidstaten.

  Like

 3. Jean zegt:

  Wat zou het prettig zijn als wij dat belletje in handen zouden hebben waarbij bij de eerste klingel de stoel waarop hij staat onder zijn voeten wordt weggetrapt en de strop zijn werk zou afmaken.
  Die EU misdaadorganisatie is dodelijk voor ons Europeanen, die eikel heeft alweer de volgde schijf miljarden overgemaakt aan Griekenland ondertussen komen duizenden achterlijke barbaren Europa binnen “via Griekenland”!
  Waar zijn die EU misdadigers nog verder mee bezig??????

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Je zou ook kunnen zeggen:
  “Bel voor de volgende betalingsronde aan Griekenland”!

  Die bel blijft klingelen zolang de ‘socialist’ nog zó veel oliedomme aanhangers heeft die op een roze wolk zitten te luchtfietsen.

  Neem nóg een ‘vluchteling’ in huis, stel dwaze sukkels!!!
  Of brei een lekkere warme wollen peniskoker voor die kouwelijke jonge ‘vluchtelingen’ nu de winter voor de deur staat!!!
  Jullie kunnen ook iets anders breien; kijk bijv. eens naar deze fraaie onderbroek met een maritiem thema dat goed aansluit bij de zogenaamde ‘dobberneger’:

  Of dit exemplaar, dat de ‘vluchteling’ met een warm gevoel doet terugdenken aan z’n land van herkomst:

  http://www.ikzegniets.nl/winkel/?siid=292

  Like

 5. Chr. Roos zegt:

  Heel lang geleden -zo beginnen sprookjes meestal- was Nederland van de Nederlanders. Er was zelfs een gezegde “God schiep de wereld maar Nederlanders Nederland. Dat sprookje is uit, was vroeger alles eenvoudig uit te leggen aan je kinderen, tegenwoordig valt niet meer uit te leggen dat je de vijand binnenhaalt en hem nog aan je borst drukt ook. Sinds mensen heugenis is er geen twijfel over mogelijk dat de Islam een westerse wereld vijandige doctrine is. De Noord-Afrikaanse Islamieten die ons land al tientallen jaren overspoelen doen niet eens moeite meer om hun bedreigingen onder stoelen of banken te steken. Dat deze mensen sinds hun geboorte zijn geïndoctrineerd is inherent aan hun geloof. Dat zelfde is echter ook toe te schrijven aan een behoorlijk groot deel van de Nederlanders die net zo geïndoctrineerd zijn al is het dan met een andere religie of maatschappelijke kijk. We worden bestookt met benamingen als allochtonen en medelanders terwijl het gewoon buitenlanders zijn die hier in ons land wonen. Bizar is dat sommigen nooit in het land van hun ouders zijn geweest en toch een dubbel paspoort hebben. Vraag je wat ze nou echt voor Nationaliteit hebben noemen ze zonder uitzondering het land van hun (voor)vader. Ook zijn ze bij voetbalwedstrijden bv. niet voor Nederland maar zwaaien ze met hun eigen vlag. Gebeurt er een gruweldaad in naam van Allah zoals bv de Twin Towers in New York staan ze te dansen in de staten, wordt er een westerse journalist de keel doorgesneden idem, vreugde alom. …..Toen de Duitsers binnenmarcheerden (1940) werd er al heel snel een ondergrondse opgericht. Het koningshuis en de regering zaten in het buitenland. De Nederlanders wilden niet Duits praten en onderdrukt worden maar dat gaat nu wel gebeuren als de moslims niet gestopt worden. Als Maxima verklaart dat er geen Nederlandse cultuur bestaat wordt mijn adem afgesneden. Moeten we de dijken maar doorsteken en met zijn allen vluchten? Maar zoals Van Randwijck al schreef “Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”………………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s