Meer dan twee derde deel van de Duitsers denkt dat er iets broeit

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwszender N24 heeft een “peiling van de week” gepubliceerd, die in menig publiekrechtelijke zender nauwelijks het licht zou hebben gezien. Uit de peiling bleek namelijk dat de Duitsers de vluchtelingenpolitiek van Angela Merkel (CDU) al lang beu zijn. Het interessantste aspect van de peiling: ongeveer een miljoen mensen hadden al contact met een “vluchteling” – en bij deze mensen is de afwijzing tegenover deze groep personen groter dan bij anderen.

Situatie is precair

“Normaal gesproken zou men toch denken”, aldus de presentator van de N24-peiling, “en dat is de ervaring, dat persoonlijke kennis de empathie vergroot en dat het resultaat dan positief uitvalt. In dit geval is dat helaas niet zo.” Dat er iets broeit, zou iedereen voelen”, aldus de presentator verder. Als zelfs mensen van de Groenen al een opnamestop zouden eisen, “dan is de situatie al heel erg precair”.

Binnenlandse vrede bedreigd

68% van de Duitsers zegt volgens de peiling dat de vluchtelingenpolitiek effect zal hebben op de binnenlandse vrede. 77% van diegenen die al persoonlijke ervaring met “vluchtelingen” heeft opgedaan, gaf aan dat er in de toekomst problemen zullen komen. Het zou de politiek niet lukken – aldus de N24-presentator – hier een toekomstoplossing aan te bieden, om te zeggen “dat is ons doel”, maar het doel zou immers van maand tot maand uitgesteld worden en ook op EU-niveau zou men geen oplossing zien.

68% voor een bovengrens

Volgens de N24-peiling zou inmiddels 68% van de Duitsers pleiten voor een bovengrens voor “vluchtelingen”. Bij de niet-stemmers, die hun vertrouwen in de politiek verloren hebben, is zelfs 80% hier voorstander van.

Bron:
www.unzensuriert.at
ongecensureerd.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Meer dan twee derde deel van de Duitsers denkt dat er iets broeit

 1. Nou, dat zullen me de contacten dan wel geweest zijn!
  Interessant. Ik had best wel eens een paar ervaringen tot in de details willen vernemen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  De Duitser begint het licht te zien; nu die regering nog….

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Angela Merkel is veel te ver gegaan in haar dictatoriale arrogantie.
  Logisch dat het Duitse volk begint te morren.
  Dat kan nog een hete winter worden.

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Een bovengrens van laten we zeggen 0(nul) ‘vluchtelingen per jaar. Lijkt me redelijk.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Verkeersborden voorzien van Arabische vertaling, zie:http://nieuwspaal.nl/verkeersborden-voorzien-van-arabische-vertaling/#

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s