NA HET BLOEDBAD KOMT DE CENSUUR

Screenshot_2

(Door: Klaas Cobbaut)

Tijd voor politiek correcte damage-controle

Het bloedbad in Parijs is niet de eerste dolkstoot van radicale islamieten. We weten dus wat er nu komt. ‘Het is niet de islam’. 

 • Ze zullen zeggen dat het niet ‘de islam’ is, maar slechts “lone wolves”, of hoogstens een marginale minderheid binnen een wereldgodsdienst die niet erger is dan gelijk welke andere wereldgodsdienst.
 • Ze zullen zeggen dat we niet bang mogen zijn, dat angst geen wenselijke reactie is na een slachtpartij in de straten van Parijs, dat we juist moeten antwoorden met open geesten, open armen, open grenzen.
 • Ze zullen zeggen dat we meer vluchtelingen moeten opnemen in Europa, dat nu toch kunnen zien waarvoor mensen op de loop gaan in Syrië, dat we deze massamoord op een bepaalde manier toch ook kunnen zien als les.

Lees verder>>>
(h/t “Prometheus”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op NA HET BLOEDBAD KOMT DE CENSUUR

 1. hendrikush zegt:

  Zo deden de Duitsers dat:
  “De telling was een inventarisatie van elk huis in Boedapest om te kijken waar Joden woonden. Ongeveer 200.000 Joden werden niet lang na de telling gedwongen om te verhuizen naar 2000 speciaal daarvoor aangewezen huizen, zogenoemde Jodensterhuizen.”

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Het is niet de Islam ?

  Dan maar allemaal heel snel naar jullie arabische landen
  deze mooie boodschap predikken en verbreiden daarmee
  de rust in Europa terugkeert !
  Wij in ieder geval zijn strontziek van jullie achterlijke
  moslim kultuur en Islam-koraangezwavel !
  Jullie hebben noch nooit bij Europa behoort, en zullen
  het ook nooit en te nimmer zijn !
  Hoogste tijd dat jullie oprotten !

  Like

 3. “Ze” zullen in de nabije toekomst zéker ongelijk krijgen! Maar zelfs dàt helpt niet, zolang ze dat ongelijk van zich af blijven schudden als water van vet!
  En als ze dat pas niet meer kunnen als het al te laat is, heb je er niets meer aan.
  IK geloof waarachtig, dat het alleen zou helpen, als terroristische acties exclusief gericht werden tegen media- overheids- en politieke organen, zoals redacties van de pers (inderdaad: Charlie Hebdo), justitiële- en Parlementsgebouwen. Concertzalen zijn te onbepaald: Dat kunnen de verantwoordelijken voor de wegkijkmentaliteit nog te gemakkelijk van zich afschuiven als zijnde “mijn pakkie-an niet.”
  Wrang, maar dat is wel de realiteit.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Na het bloedbad komt niet alleen de censuur. Zelfs het onschuldige gebruik van een windbuks om in je achtertuin of garage op kaartjes te schieten gaat verandering in komen aldus een Duitse leverancier. En dat in een land waar de strengste eisen inzake de kracht van een windbuks geldt. Ze zijn al fabrieksmatig beperkt tot maximaal 7,5 joule. Dan schiet je op 10 meter net niet door een pakje boter heen.

  ++++letzte Meldung+++

  Nach den barbarischen Anschlägen von Paris plant die EU im Zuge der Terrorbekämpfung u.a. auch eine Verschärfung der nationalen Waffengesetze. Der Erwerb von Waffen und Waffenteilen soll erheblich erschwert werden. Das betrifft nicht nur Jäger und Sportschützen, auch Schreckschusswaffen werden dieser Regelung unterliegen. Sobald wir mehr Informationen haben, werden wir Sie informieren.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  De Vlaamnse Radio Eén heeft het perfect begrepen, met geen woord over de islam gerept, nee hoe kom je erbij, de aanslag werd gepleegd door ‘mensen die allaa akbar’ riepen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s