Onderwijs geeft Nederlandse waarden weg

Screenshot_11

(Door: Maja Mischke voor “OpinieZ.com”)

Onderwijs en leraren wordt vaak een belangrijke rol toegedicht als het om integratie gaat. De laatste jaren kom ik regelmatig in het Kohnstammhuis van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) aan de Weesperzijde. In alle kleuren, maten en leeftijden, met allerlei verschillende culturele en religieuze achtergronden wemelt het daar van de aankomende leraren. Allemaal mensen die hebben besloten in de nabije toekomst voor de klas te gaan staan in het voortgezet onderwijs. Het zou een hoopgevende, optimistisch stemmende omgeving moeten zijn.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Onderwijs geeft Nederlandse waarden weg

 1. Jan zegt:

  Pieter Nieuwland College, o help! Watergraafsmeer. Vreselijk. Wie als docent daar begint is na zijn stage genezen.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Ach Ach dit is toch geen nieuws meer…Sinds de Mammoetwet en de daarmee gepaardgaande linkse indoctrinatie zijn de Nederlandse normen en waarden steeds meer “verschoven”…….

  Like

 3. Marc zegt:

  “De zinsbouw is grammaticaal onjuist qua vervoegingen, verbuigingen en woordvolgorde, de uitspraak is niet correct en het ritme is staccato met vreemde intonaties.”

  Het is niet zo dat die twee studenten geen acceptabel Nederlands kunnen spreken, ze willen het niet: het doel is, door verachting ten toon te spreiden voor de Nederlandse taal en cultuur, deze in het zicht van de Nederlander te verwerpen. Zo zijn ook al die schotelantennes even zovele verwerpingen van onze cultuur.

  Hoewel ik moet toegeven dat op de Nederlandse tv nauwelijks iets noemenswaardig te zien valt.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Ik hoorde van de week dat op een College in Bergen op Zoom ook een maatschappijleerdocent huist, die betaald wordt om tegen de PVV te zijn. En tegen meneer Wilders. En dat dus uitdraagt in de klas.
  Het is al linx en debiel dat gemotiveerde leerlingen, die een vak willen leren, met zoveel prutsvakken worden opgescheept, maar dat nog steeds het moeilijk verhaal van de pvda wordt verkondigd, is schandalig.
  Bij de weg, dat veel koters een hekel hebben aan haatkoters is vaak het gevolg van het islamitisch wangedrag. Plus de onbereikbaarheid van de islamitische ouders. Plus de onwil van de schoolleiding om in te grijpen. Onbedoeld leert de koter in ieder geval dat de multikul mislukt is. Dat dan weer wel. Jammer dat de leerlingen en niets mee kunnen verder; het is de PvdA, die bepaalt hoeveel allochtonen er in jou klas zitten en wat jullie voor lesstof krijgen en van wie.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Ik wil leraren voor de klas die goed Nederlands spreken.
  Maar vooral wil ik dat ze de Nederlandse waarden en
  normen omarmen en uitdragen.
  En hun geloof bewaren voor de moskee, kerk, tempel, synagoge of thuis.
  ————————————————————————————————-

  En hun geloof bewaren voor de moskee ?
  Niks daar ! Weg met de moslims en hun moskeen !

  En A.U.B Kerk -Tempel en Synagoge NIET
  onder de gelijke kontext onderbrengen !
  Dit zijn namelijk vredelievende geloofsrichtingen !

  Like

 6. sammy zegt:

  maar ja. als je 10 keer aanwezig bent geweest b.v. bij de hoge school in Holland krijg je als islam Narokkaan of een Snurk eigenlijk je diploma al. gefeliciteerd
  dus het nivelleren van de opleiding in het voordeel van deze lieden.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Kijk ook hier eens naar, Het Vaticproject, en zie de protocollen. Ik vind hier ook veel antwoorden op huidige ontwikkelingen en wereldzaken die nu zijn beloop hebben……………….http://vaticproject.blogspot.com/2010/07/world-conquest-through-world-jewish.html

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Het lijkt dat ik dit niet kan plakken/plaatsen, jammer

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Je moet tegenwoordig ook wel bijzondere dingen doen om de kinderen bij de les te houden.
  De lagere school………………………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s