PvdA (VVD): Terroristen bestrijden en mensen in nood helpen

Screenshot_16(Door: Michiel Servaes)

Nu bijna een week na de aanslagen in Parijs overheersen verschillende emoties. We zijn verdrietig nu de onschuldige slachtoffers namen krijgen. We maken ons zorgen als we zien dat voetbalwedstrijden worden afgelast en terroristen mogelijk nog vrij rondlopen. We zijn woedend dat in Syrië en Irak ISIS nog meer strijders worden opgeleid. We zijn vastberaden om onze samenleving te verdedigen tegen idioten die aanslagen plegen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Hypocrisie, Naïviteit, PvdA, Rotzakken, VVD. Bookmark de permalink .

2 reacties op PvdA (VVD): Terroristen bestrijden en mensen in nood helpen

 1. Driek zegt:

  Ik lees op die site van De Partij van de Arbeid:
  “Een goed voorbeeld is Tunesië waar maatschappelijke organisaties een sleutelrol speelden bij de democratische transitie van dat land. Om dat soort initiatieven te ondersteunen stellen we nu een speciaal fonds voor ‘regionale partnerschappen’ voor”.

  Wel ja, toe maar een democratische transitie, hoe verzin je het. Werden daar onlangs op het strand niet 37 toeristen vermoord? Of begrijp ik het weer eens niet. Ik kan het echt niet meer volgen.

  En verder lees ik:
  “Naast dit fonds trekken PvdA en VVD samen ook nog 20 miljoen euro extra uit voor vluchtelingen. Daarmee steunen we VN-vluchtelingenorganisaties die zich bezighouden met opvang, onderwijs, voedselhulp en bescherming van vrouwen en kinderen. Zodat in de omringende landen van Syrië duizenden extra vluchtelingen kunnen worden geholpen”.

  En ze trekken ook nog eens twintig miljoen euro uit voor vluchtelingen. Nu, daar zullen de directeuren van die vluchtelingenorganisaties wel erg blij mee zijn, hun belachelijk hoog salaris is voorlopig verzekerd. En waar komt dat geld allemaal vandaan? Waait dat uit de hemel?
  Wat een flauwekul toch allemaal, besteedt dat geld eens in Nederland, aan onze eigen verschoppelingen, aan onze behoeftige bejaarden die geen kant meer op kunnen.
  Lazerstralen jullie toch een keer op met al die hulp aan islamitische landen, het water stijgt den burgers van Nederland tot aan de lippen. Die stumpers hebben amper geld om behoorlijk te eten.

  Het zal allemaal wel zielig zijn, maar ik vind dat ze het daar zelf maar moeten uitzoeken. Die mensen zijn al 1400 jaar bezig met oorlog voeren over de profeet Mohammed, daar moeten ze dan een keer mee ophouden. Je kunt daar wel geld blijven strooien, die huidige partijen dienen de Nederlandse burgers te dienen, daar zijn ze voor gekozen, en niet dat zooitje bedoeïenen die achter een profeet aanhollen en elkaar de hals afsnijden. Ik heb er meer dan genoeg van. Ik hoop dat de PVV de grootste partij van Nederland wordt, dan kunnen we misschien al die geldverslindende ministers voor het gerecht dagen.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Eerst 15 miljoen om een fonds op te zetten!!!!En dan nog eens 20 miljoen voor regionale vluchtelingenhulp=samen 35 miljoen!Er was toch nergens meer geld voor?Waar halen ze dit dan vandaan?Uit een oude sok?Man,we worden besodemieterd waar we bij staan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s