Regeringsdistrict Arnsberg in het Sauerland: Waar doktoren wapens dragen

Screenshot_35

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

 

In het regeringsdistrict Arnsberg in het Duitse Sauerland voelen islamitische terroristen zich bijzonder goed thuis. En de bevolking voelt zich in de steek gelaten. Wat nauwelijks iemand weet: doktoren mogen vanwege het gevaar in het regeringsdistrict Arnsberg een vuurwapen dragen – met een wapen op huisbezoek.

In het regeringsdistrict Arnsberg mogen doktoren al sinds eind 2007 bij huisbezoeken een vuurwapen dragen vanwege de toenemende rabiate omgangsvormen van onze geïmmigreerde medeburgers. Een dokter had een klacht ingediend tegen de weigering van een wapenvergunning door het districtskantoor – en gewonnen. Doktoren mogen sindsdien in de regio bij nachtelijke visites een pistool dragen.

De administratieve rechtbank Arnsberg verplichtte de districtspolitie een wapenvergunning aan doktoren te verlenen. Een dokter had een klacht ingediend, omdat hij bij patiëntenvisites meerdere keren door medeburgers met wapens werd bedreigd. Zijn klacht werd afgewezen en men had de dokter pepperspray aanbevolen om zich te verdedigen. Daarna volgden de rechters de argumentatie van de geneeskundige, die meermaals in netelige situaties was terechtgekomen.

Men test op dit moment veel manieren om de overal uitbrekende conflicten tussen verschillende bevolkingsgroepen in probleemgebieden in te dammen. Daartoe moet men echter eerst weten wat er in zulke stadswijken gebeurt. Omdat de daar wonende burgers vaak een muur van stilzwijgen vormen, bespioneert men ze in Frankrijk al lange tijd met behulp van kleine onbemande vliegtuigen. In het jaar 2005 moest de Franse regering voor het eerst in het hele land de noodtoestand afkondigen, nadat islamitische jongeren in de banlieus genoemde voorsteden duizenden auto´s in brand hadden gestoken, winkels geplunderd en mensen aangevallen hadden.

Regering en veiligheidsautoriteiten hebben sindsdien niet stilgezeten. Integendeel: omdat men wist dat de onlusten zeer zeker weer zouden opvlammen en er ook terreuraanslagen zouden plaatsvinden, voerde men vanaf 15 december 2007 de luchtbewaking van Franse probleemsteden in. Het project werd zonder veel ophef gerealiseerd – de naam van het project luidt “ELSA” en staat voor “Engin Léger de Surveillance Aérienne”, in het Nederlands “Lichte machine voor luchtsurveillance”. Het gaat daarbij om een slechts 600 gram zware drone met een minicamera.

De rechercheurs hoeven sindsdien niet zichtbaar ter plaatse te zijn in de probleemsteden om beelden of informatie uit eerste hand te krijgen. En de beelden worden nog vanuit de lucht rechtstreeks doorgegeven aan een commandocentrale. In het verleden werden helikopters ingezet om de probleemsteden te bewaken. “ELSA” werkt veel discreter. Na de aanslagen in Parijs weten we: “ELSA” kostte veel geld, maar heeft in werkelijkheid niets opgeleverd.

In het regeringsdistrict Arnsberg is dat niet anders. Vuurwapens voor doktoren zullen de geneeskundigen vermoedelijk gerustgesteld hebben – zo schrikt men terreurverdachten niet af. De islamitische terroristen van de “Sauerland-cel” voelden zich zeer goed in de regio – en financierden de terreurvoorbereidingen van Hartz-IV.

En in het asielzoekerscentrum in Arnsberg werd nu achter een kast een briefje gevonden waardoor de veiligheidsautoriteiten nog meer in paniek raakten. Een Algerijn, die al voor de aanslagen van Parijs op zijn kennis gepocht had, had daarover ook nog aantekeningen gemaakt.

Misschien was het echter alleen maar een “idioot”? In Duitsland hebben we immers voor alles begrip.

En wanneer één op de twee Duitsers zich inmiddels in zijn eigen land een vreemdeling voelt, dan vergaat het ons net zoals de Amerikanen: ook de meerderheid van de Amerikanen voelt zich nu een vreemdeling in het eigen land. We doen dus heel goed mee in de trend van de moderne tijd als we ons een vreemde voelen in ons eigen land en doktoren vanwege de vele niet sporende medeburgers nu vuurwapens mogen dragen zoals in het Wilde Westen. En weldra zullen er soldaten van het Duitse leger in onze straten patrouilleren. Die zullen dan waarschijnlijk ook in onze ziekenhuizen ingezet moeten worden, want daar bedreigen “vluchtelingen” steeds opnieuw artsen en verpleegsters. Of krijgen ook verpleegsters in het vervolg vuurwapens. . .?

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Regeringsdistrict Arnsberg in het Sauerland: Waar doktoren wapens dragen

 1. jungleelephant zegt:

  Kleine maatregeltjes om het volk te sussen,maar wat ze moeten doen,doen ze niet!Hier ook niet!Kun je zien wat voor een tuig ze in Europa binnen hebben gelaten en nog steeds binnen laten:bedreigen de artsen en verplegend personeel,hoe absurd wil je het hebben?Mensen waar ze voor hulp van afhankelijk zijn!Kun je zien wat een rare gedachtenkronkel die lui hebben!

  Like

 2. tjonge zegt:

  wel handig zo een huisarts !
  wanneer die je neer geschoten heeft kan die je meteen behandelen, je hoeft 112 niet meer te bellen 🙂

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het meest logisch zou zijn die bedreigers direct terug naar zandbakkistan te sturen…
  Helaas ontbreekt het onze bestuurderen aan logica…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s