Rutte roept de Eerste Polderoorlog uit

Screenshot_37

(Door: Frank Berkemeier voor “OpinieZ.com”)

HET IS OORLOG!! In vroeger tijden had een dergelijke uitspraak van een premier dagenlang de voorpagina’s van de kranten gehaald. Nu echter niet en terecht. Het enige dat de minister-president namelijk heeft gedaan is het uitroepen van Polderoorlog I, de oorlog van consensus en non-beslissingen. Ik tweette op zaterdagavond het volgende:

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Hypocrisie, ISIS, Islam, Naïviteit, onwetendheid, praatjesmakers, Rutte, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Rutte roept de Eerste Polderoorlog uit

 1. PARDON?! Aboutaleb als opvolger van Rutte?!
  De man met de twee paspoorten? De man, die droomt van een islamitische premier voor Nederland?!
  Al behoeft het al geen betoog, dat ik deze suggestie van uw collega Joep Schrijver ronduit bezopen vind, uw argumenten-tégen komen mij eveneens zwak en ondeugdelijk voor, Frank Berkemeier! Hoe komt U er op!
  Hoe kúnt U zoiets ook maar één ogenblik overwegen? Heeft U zich óók al laten verblinden door het gematigde-moslim-fabel.?
  Onthoud het nu, alstublieft: ER BESTAAT GEEN GEMATIGDE ISLAM! En kerels met twee paspoorten:Oprotten uit de politiek!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • harry zegt:

   Goed gezien , Theresa .

   Het is een flutverhaal van iemand die ze in mijn omgeving als ” een natte krant ” zouden typeren .

   De enige opmerking die strookt met de werkelijkheid is , is dat het oorlog is met dat tuig .
   En dat gaat voorlopig ook niet meer over .
   De geest is uit de fles , ze zullen proberen ons met kleine groepjes tegelijk uit te roeien .
   Heel gedoseerd , zodat er net niet een all-out burgeroorlog ontstaat .
   En na iedere aanslag een tijdje rust , zodat de gemoederen weer wat kunnen bedaren .
   Op den duur treedt er dan een soort gewenning op en kunnen ze een versnelling invoeren .
   En de laffe overheid ? Reken maar nergens op !

   Like

  • Nemesis zegt:

   Abou zou best willen, daar niet van. Maar als het aan ons ligt gaat dit helemaal niet gebeuren, onder geen enkele voorwaarde. En ja er is maar EEN ENKELE ISLAM, andere smaken bestaan er niet,

   Like

  • Giny zegt:

   Theresa

   Niets meer aan toe te voegen!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Ja, en het maakt niet uit wat die mossels zeggen, want tenslotte mag je liegen tegen ongelovige.
    En dat snap het gros van de Nederlanders nog steeds niet !

    Like

 2. Idefix zegt:

  Ik ben ook helemaal klaar met die lui

  Like

 3. Pieter zegt:

  Aboutaleb en Marcouch wachten rustig hun tijd af. Ze blijven moslim, dat verander je niet. Vroeg of laat, ook al zullen zij dat niet meemaken, vervalt Nederland aan de islam en dat weten zij.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Zou wat zijn, een Nederlands/Marokkaanse minister-president die verantwoording aflegt en verschuldigd IS aan de Marokkaanse koning….
  Dubbel paspoorters moeten uit elke overheid en bestuurlijke functie verwijderd worden!

  Like

 5. Av8dia zegt:

  Nooit een Islam figuur als opvolger van Rutte, NOOIT, Er bestaat geen gematigde Islam punt Uit!!!!!!! En zeker niet iemand met twee paspoorten, zijn we nou gek geworden????

  Like

 6. exmarineman zegt:

  @Theresa geheel met u eens….er bestaat GEEN gematigde islam, laat staan gematigde moslims. Het ultieme doel is en blijft wereldoverheersing en personen met 2 paspoorten/nationaliteiten zou gewoonweg niet moeten kunnen. Je kunt hoe je het ook went of keert maar 1 (één) nationaliteit hebben en als het land van je (voor)ouders het net mogelijk maken (zoals Marokko en Turkije) om een andere nationaliteit aan te nemen dan is het jammer voor je en blijf je dus een buitenlander.
  En zoals we duidelijk in de praktijk ook kunnen zien en horen bij de Turken en Marokkanen:
  ze zijn en blijven op de allereerste plaats altijd Turk/Marokkaan ;
  En waarom is het mogelijk dat buitenlanders stemrecht hebben?
  Ze kunnen maar in 1 land stemrecht hebben en net zoals de Turken en Marokkanen stemrecht in Nederland en ook in Turkije en/of Marokko. Want dit houdt in dat Turken en Marokkanen INdirect de buitenlands beleid en defensie bijvoorbeeld beïnvloeden daar waar het voor het andere het belangrijkste is……

  Like

  • Giny zegt:

   Sorry, maar Aboutaleb vertrouw ik voor
   geen meter!
   Hij mag dan wel een keer gezegd hebben
   “Dan rotten jullie maar op” zolang hij nog
   een dubbel paspoort heeft, zijn vrouw nog
   met een hoofddoek loopt, zijn dochter alleen
   met een moslimjongen thuis mag komen,
   had hij van mij nooit burgemeester mogen
   worden!
   Ik zie nog steeds het filmpje voor me waarin
   hij Pim Fortuin verketterde en Geert zwart zat
   te maken met een zielig verhaal over zijn
   ouders!
   “Een vos verliest wel zijn haren, maar niet
   zijn streken”
   Deze man heeft het achter zijn ellebogen!

   Like

   • exmarineman zegt:

    Ik ben het helemaal met u eens. Ook het feit dat het AZC er evengoed gaat komen terwijl de stemming na de informatie-avond tégen de komst was gaat hij toch door met het vestigen van het AZC in Rotterdam. Dat geeft nogmaals en duidelijk aan dat hij sch..t heeft aan de mensen, aan het volk, wat voor mooie woorden hij ook gebruikt. Hij is net zo hypocriet als de anderen en is en blijft een moslim die gewoon Nederland wil islamiseren. Waarom heeft hij anders zulke goede contacten met de koning van Marokko? En idd zolang je eigen vrouw met een hoofddoek rondloopt en zijn dochter niet met een ongelovige mag thuis komen dan weet je dat hij gewoon een extreme moslim is…….

    Like

  • Ik woon al meer dan 30 jaren in Brasil ,en krijg gèèn braziliaans paspoort,omdat ik nederlander ben…niks mis mee aan deze gedachtengang, mag dus niet stemmen,wat ook normaal is.Heb wèl een”Cèdula de indentidade de estrangeiro”,en alle verdere rechten van een burger hier,waar ik zeer tevreden mee ben.Idioot om vreemdelingen met een verblijfs vergunning een paspoort te geven,zodat ze ook mogen stemmen en de politiek naar hun hand kunnen zetten.Ik voel me een gast hier,maar een gast die zèèr goed behandeld wordt,en als goede gast zich niet met politiek bemoeid!

   Like

   • exmarineman zegt:

    @Marinus ik woon al een paar jaar in de Filipijnen en ook ik al heb ik een speciaal visum (elke 3 jaar weliswaar vernieuwen, maar dat is geen probleem) ik ben en blijf buitenlander/foreigner en mag niet werken, geen business starten e.d. En ook al ben ik hier dan 5 jaar dan nog krijg ik geen stemrecht voor de verkiezingen van de burgemeester of de gemeenteraad, laat staan voor de volksvertegenwoordiging zoals in Nederland voor de 2e kamer. Ook krijg ik omdat ik buitenlander ben geen zoals het hier het senior-citizen-kaart. Dat is een soort van kortingskaart voor 60+ Filipino’s. Daarmee krijg je 20% korting op gezondheidszorg, medicijnen, taxivervoer, in restaurants en 5% korting op je boodschappen. Dit kun je in feite zien als een vorm van discriminatie maar op zich heb ik daar geen problemen mee omdat ik het niet echt nodig heb maar dat terzijde. En verder zeggen ze hier hel makkelijk: als het je niet bevalt, nou dan ga je toch terug……hoeveel je hier ook hebt geinvesteerd en hoeveel je hier ook aan bezittingen hebt opgebouwd. Grond kunnen buitenlanders hier niet kopen, wel een woning of appartement…maar de grond eronder wordt nooit je eigendom.

    Like

 7. exmarineman zegt:

  Oh ja nog deze aanvulling……..en dan EISTE hij ook nog eens excuses (o.a. met de toevoeging van de woorden “want ik ben wel uw burgemeester”) en respect van de mensen die hij heeft staan voorliegen en een theater heeft opgevoerd. Maar respect moet je verdienen en voor mij is dat hele respect nu voor altijd verdwenen (voor zover het er overigens nog wel was).

  Like

  • Giny zegt:

   Dat er toch nog zoveel mensen zijn die er in trappen, is voor mij een raadsel!
   Verschillende keren heb ik al gelezen dat ze in hem de opvolger van Rutte zien,
   volgens mij, spoor je dan niet!!!

   Like

   • Je spoort dan inderdaad niet, maar simpelweg door het koppig willen vasthouden aan het denkbeeld, dat de islam in wezen lievv….. is.
    En dat er één groot, utopisch paradijs zal ontstaan, waarin álle rassen en religies met elkaar dansen in een grote kring…..of zoiets.
    Zo ’n liedje werd ons vroeger op school wel geleerd in het kader van Unicef. Het begint me nu pas duidelijk te worden, waarom het me zo tegenstond.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • exmarineman zegt:

    Helemaal met je eens Giny. Hij is zo ongelooflijk doortrapt en weet zichzelf ook heel goed te verkopen, maar hij is en blijft een wolf in schaapskleren. Hij heeft een driedubbele agenda en als je daar niet doorheen kunt of wilt kijken ja……

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s