Siciliaanse maffia biedt New York bescherming aan tegen “psychopathisch” ISIS

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

De zoon van een maffiabaas uit New York heeft een krachtige waarschuwing gegeven aan de “Islamitische Staat”, waarin hij zegt dat als IS van plan is om New York aan te vallen zij zal moeten vechten met de Siciliaanse maffia. Het notoire misdaadsyndicaat zegt zijn bijdrage te willen leveren aan de bescherming van de inwoners.

Giovanni Gambino, de zoon van een sleutelfiguur in de maffiaorganisatie Gambino, zegt dat de maffia veel beter in staat om de inwoners van New York de bescherming te bieden die zij nodig hebben dan veiligheidsdiensten zoals de FBI of Homeland Security.

“Zij reageren vaak te laat of verzuimen het complete plaatje te zien van wat er aan de hand is dankzij een gebrek aan ´human intelligence´”, zei hij in een interview met NBC News. Hij voegde er aan toe dat de kennis van de maffia betreffende individuele groeperingen en interactie met de plaatselijke bewoners beter is, zelfs in vergelijking met de nieuwste surveillance technieken.

Gambino, die met veel moeite probeert een carrière op te bouwen als scenarioschrijver in Hollywood, zegt dat na de verschrikkelijke terreuraanvallen in Parijs op 13 november bescherming belangrijker is dan ooit.

“De wereld is gevaarlijk tegenwoordig, maar mensen die in wijken van New York wonen met Siciliaanse connecties zouden zich veilig moeten voelen”, zei hij. “Wij zorgen ervoor dat onze vrienden en families beschermd worden tegen extremisten en terroristen, in het bijzonder tegen de wrede, psychopathische organisatie die zichzelf de ´Islamitische Staat´ noemt.”

Gambino Jr., die opgroeide in Toretta, een bergachtig gebied dat uitkijkt over Palermo, de hoofdstad van Sicilië, zegt dat de “Islamitische Staat” (ISIS) bang is voor de Siciliaanse maffia en dat dit een van de belangrijkste redenen is geweest waarom de terreurbeweging niet heeft geprobeerd ondergrondse cellen in Sicilië op te richten.

Het Italiaanse eiland heeft niet geleden onder welke terreuraanvallen dan ook en Gambino voelt dat de maffia bescherming kan bieden aan New York om de opkomst van de radicaalislamitische terreurbeweging in toom te houden en de maffia in een nieuw licht te plaatsen.

“De maffia heeft een slechte reputatie, maar veel daarvan is niet terecht”, zegt Gambino, die in 1988 naar Brooklyn verhuisde. “Net zoals met alles in het leven bestaan er goede, slechte en weerzinwekkende kanten – de opkomst van globaal terrorisme geeft aan de maffia de kans zijn goede kant te laten zien.”

Bron:
www.rt.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Siciliaanse maffia biedt New York bescherming aan tegen “psychopathisch” ISIS

 1. Pogo zegt:

  Er duiken steeds meer ‘verwarde personen’ op.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  KIEZEN TUSSEN CHOLERA OF PEST ?
  TERROR TEGEN TERROR RUILEN ?
  MAFFIA = EIGEN WET !
  Van de druppels in de regen van de regen in de storm !

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Laat ze vooral voorop gaan in de strijd.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het is verstandiger als we onze veiligheid niet van de maffia laten afhangen…!

  Like

 6. De Moker zegt:

  Bij de Maffia betaal je altijd ….. betaal je niet dan betaal je in ‘natura’…..

  Like

 7. De Moker zegt:

  Welke maffia ? Die kruipt als de slang in het veld of elite adelaar die alles overziet.

  Like

 8. Chr. Roos zegt:

  als je van alle slechte keuzes die je hebt moet kiezen is het altijd de beste, je veiligheid laten afhangen van onze en de Europese regering is niet de beste keus, want die haalt de vijand binnen en pampert hem ook nog. Als je een slang aan je borst drukt wordt je vroeger of later gebeten het maakt dan niet uit wat voor soort slang het is………
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s