VIDEO Nigel Farage: “No to EU”-manifestatie in Londen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, Nigel Farage, Patriottisme, UKIP. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Nigel Farage: “No to EU”-manifestatie in Londen

 1. Joshua zegt:

  Precies wat Wilders ook zegt over marc onbenul en het lullen kabinet!!!

  Like

 2. D. G. Neree zegt:

  Het is voor Nederland een grote schande, dat het voor iemand als Geert Wilders niet mogelijk is om zo open en bloot een zaal toe te spreken (in Nederland zelf dus.). Zijn beveiliging al 11 jaar heeft dat onmogelijk gemaakt. Als dat niet zo zou zijn, had Wilders al het halve land +1 achter zich gehad.

  Is deze door de regering in stand gehouden situatie ook niet een bewijs, dat deze ellende bewust aan ons opgedrongen is?

  Like

  • Misschien. Toch zou ik ook weer niet zo ver willen gaan om te beweren, dat het aan het zoveel betere beleid van de Brítse regering ligt, dat Nigel dit niet hoeft, D.G.:
   Ten eerste: Prijkt Nigel’s naam op de radicaal-islamitische “Dodenlijst?” Ik weet het niet. Ik heb zo’n idee van niet, omdat Nigel -slim, het moet gezegd- het accent tot nu toe meer op EU-kritiek, dan op islamkritiek heeft gelegd. Weliswaar spreekt hij zich de laatste tijd over dat tweede iets duidelijker uit, maar hij háált het in dat opzicht niet bij Wilders. Het is dus mogelijk, dat hij die beveiliging tot nu toe om die reden niet zo nodig heeft.
   Daarbij komt dan ook nog, dat GB een ànder systeem heeft om Nigel en de UKIP als puntje bij paaltje komt buiten spel te houden: Dat belachelijke districtenstelsel.
   Farage kan zoveel kiezers achter zich krijgen als hij wil, maar…..Enfin, denk maar aan het resultaat van de laatste Britse verkiezingen: Absurd, maar waar.
   En daar helpt dan het open en bloot in een zaal kunnen houden van een speech weer geen lieve moeder aan.
   Elk (EU)land zijn eigen systeem om zijn ‘dissidenten’ de voet dwars te zetten, geloof dat maar!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. Henk.V zegt:

  Ik GENIET van deze toespraak!

  Nuchter beschouwd is er niet bijzonder veel verschil tussen wat Geert zegt en wat Nigel beweert. Het grote verschil tussen deze twee is de verpakking waarin zij hun boodschap gieten. De zaken die Wilders specifiek benoemt verpakt Farage in de exacte beschrijving van personen, situaties en ontwikkelingen hij logisch met elkaar verbindt in een met humor doorspekt,ogenschijnlijk geïmproviseerd betoog, waarin hij voortdurend het contact zoekt met zijn toehoorders.
  Ik bewonder deze techniek.
  Qua redenaars talent ligt Nigel Farage ver voor op Geert Wilders, omdat zijn redenering zo sterk in elkaar steekt dat zijn tegenstanders er nagenoeg geen greep op krijgen.
  De Liberal Democrat Nick Clegg moest dat vorige jaar in zijn verkiezingsdebat met Farage tot zijn schade ondervinden.Hij kreeg geen voet aan de grond.

  Engeland heeft drie debaters en redenaars van hoog niveau: Paul Westen, Nigel Farage en de schitterende analyticus Pat Condell.

  Een beetje in de leer gaan bij deze drie grootmeesters zou de goede positie van onze PVV nog verder kunnen versterken, want één ding staat als een paal boven water: de opvattingen die deze vier heren verkondigen behoren leidinggevend in de westerse politiek te worden!

  Like

 4. Edjan zegt:

  Geweldige redenaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s