Ze kleuren de plaatjes!

Screenshot_23

(Door: H. Numan)

Vergeleken met mei 1940 staan we er knap beroerd voor. We stonden er toen echt beroerd voor, maar lang zo erg niet als nu. Vergelijk het eens. En van mij mag u gerust gaan huilen. In deze vergelijking gebruik ik de NSDAP voor de binnen- en buitenlandse mohammedanen. De NSB zijn de partijen in ons parlement die een dialoog willen met mohammedanen, die mohammedanen zien als onze waardevolle bondgenoten of onder het mom van extra groene gelijkheid onze samenleving beschadigen met absurde milieu- of diervriendelijke eisen.

Inwoners:
1940: 8,9 miljoen, 99,9% Nederlanders.
2016: 16,9 miljoen, 10% mohammedanen.

Politiek:
1940: 1 anti-Nederlandse partij, de NSB 3 zetels.
2016: 3 of 4 pro-Nederlandse partijen, de PVV en wat klein bier. 15-17 zetels. De overige 133 zetels zijn van de NSB of de NSDAP. De regering is volledig NSB; er zijn geen andere partijen.

Militair:
1940: 280.000 man onder de wapenen. Om het land te verdedigen. NSB speelde geen rol van betekenis, de NSDAP zat nog thuis of was getrouwd met de troonopvolgster.
2016: 21.500 man maximaal inzetbaar. Om Nederlandse burgers onder controle te houden. Tenminste 100.000 NSDAP-troepen zijn permanent gelegerd door ons hele land. Het aantal NSB’ers zal niet veel minder zijn.

Sociaal:
1940: het land stond als één man achter onze regering. De communisten hielden zich in opdracht van Stalin neutraal.
2016: het land is verdeeld in twee kampen: voor Nederland en voor capitulatie. Alle linkse partijen, alle centrum partijen, de “liberale volkspartij” en de regering zijn voor capitulatie.

Laat dit even tot u doordringen. Toen ons land half zo groot was, hadden we 280.000 man onder de wapenen. Half zo groot qua bevolkingsaantal en economie. Er bestond toen nog geen AAA-status en de gasbel hadden we nog niet gevonden om te verbrassen met leuke dingen voor de mensen.

Het beetje leger dat we nog hebben, is niet veel meer dan een zwaar bewapende oproerpolitie. Net als in 1940 hebben we geen tanks. Net als in 1940 bijna geen luchtmacht, hooguit een kluchtmacht. Net als in 1940 vrijwel geen vloot. En munitie hebben we ook niet meer. Dat is opgeschoten in landen waar we niet veel te zoeken hebben.

We zijn er nog niet, want grensbewaking hebben we ook niet meer. Destijds hadden we de Koninklijke Marechaussee, grensbataljons en het Korps Politietroepen (defensie), de douane (financiën) en de politie (justitie/defensie) die onze landsgrenzen bewaakten. Geen 280.000 man natuurlijk, maar die mankracht, en belangrijker, hun ervaring, die missen we nu ook.

In 1940 wist iedereen dat de NSB een probleem zou gaan worden. Niet ten onrechte, maar voor de Duitse inval was de NSB niet van plan om de verdediging te gaan saboteren. Uit veiligheidsoverwegingen nam men dat met een korreltje zout. Later bleek dat de NSB de verdediging inderdaad niet gesaboteerd heeft. Vandaag de dag roepen NSB’ers en NSDAP’ers openlijk op om de staat waar mogelijk te saboteren.

De opvolgers van de NSB schreeuwen al sinds 1945 (toen kon dat weer) dat ze actief in het verzet zullen gaan en de verdediging waar mogelijk proberen te saboteren. Dat zijn niet alleen notoire NSB- groepen zoals AFA, IS (Internationaal Socialisten), Kafka, Buro Jansen & Janssen, maar ook de minder fraaie elementen binnen meer gerespecteerde NSB-partijen. Zoals de linkervleugels van de PvdA, de SP, GL, het CDA, de VVD en D66. De laatste partij doet dat meer indirect via de rechterlijke macht. In eerste instantie wilde men zich aan Moskou overgeven, nu dus aan Mekka.

Nog erger: we zijn geen onafhankelijk land meer sinds het Verdrag van Lissabon in 2007. Jazeker, we hebben een vlag. En wanneer koning Willem Heineken het wil, mag u sneuvelen voor zijn bedrijf. Want de BV Oranje is niet veel meer dan een privéonderneming met een fanatieke huisstijl. De Nederlandse cultuur bestaat niet. Aldus de woorden van zijn vrouw die de broek aan heeft. Verder mag u zich lam zuipen en de pias uithangen tijdens het voetballen, maar verder moet het echt niet gaan. Nationalisme, dat bestaat niet meer. Moeten we met z’n allen niet willen.

Religie wordt – zeer terecht overigens – sterk bekritiseerd en geridiculiseerd. Behalve … de meest verwerpelijke religie die we op dit moment kennen. Er was een NOG ergere religie, de Thuggee religie. Gelukkig hadden de Engelsen toen nog genoeg gezond verstand om die met wortel en tak uit te roeien. De verwerpelijke religie van het moment is het mohammedanisme, en het wint met de dag terrein.

Niet omdat er zoveel mensen opeens zich een haal over hun Janneman laten geven. Maar omdat wij elke dag, stapje voor stapje, toegeven aan hun terreur. En dat is precies wat ze willen. Natuurlijk zijn mohammedanen op dit moment nog niet in staat om Europa over te nemen. Maar ze weten uit zeer ruime ervaring dat je een menigte van 2000 man prima onder schot kunt houden met een kalasjnikov met 30 patronen. Niet zo gek veel mensen in die menigte zijn bereid om zich op te offeren voor de rest. Behalve dan meneer baardmans, maar die houdt nu net de kalasjnikov vast.

Het mohammedanisme is een farizeïsche religie. Laat dat eens tot je doordringen. Je moet laten zien dat je mohammedaan bent en er zo op het oog wat aan doet. Thuis mag je gerust bier drinken. Geen mohammedaan die daar aanstoot aan neemt. Zolang je het maar niet in je djellaba in het openbaar doet. Interesseert het mohammedanen ook maar iets dat u geloof iets persoonlijks vindt? Of dat het om de kern en niet de verpakking gaat? Een geloof waarin de oppergod rondloopt met een peukie potlood om te turven hoe vaak je je kont in de lucht steekt is niet geïnteresseerd in oprechte gelovigen. Zolang je maar meedoet of het niet in de weg staat.

Denk eventjes logisch na. Wat is de reactie van het Westen op de laatste twee aanslagen in Parijs? Helemaal niets. Natuurlijk, we hebben de traditionele stille tochten gehouden. De laatste mode is om je Facebook-plaatje te kleuren in de tricolore. Dat zal die rakkers leren! Ze bibberen nu in Raqqa: Allah sta ons bij, ze smelten de kazen kleuren hun Facebook-plaatjes en beschijnen hun gebouwen. We zijn verloren!

Wat tegenwoordig ook zeer traditioneel plaatsvindt, is meer politiestaat te eisen als de oplossing van het probleem. Natuurlijk gaat meer politie met meer bevoegdheden helemaal niks oplossen. Want anders was dat allang gebeurd. Al die terroristen hebben hun papierwerk uitstekend in orde. Er is niet één terrorist gearresteerd, omdat zijn nummerbord geregistreerd werd bij Hoevelaken. Er is geen enkele terrorist aangehouden op Schiphol, omdat hij met twintig tubes tandpasta een vliegtuig in wilde. Maar u wordt zonder pardon teruggestuurd als u een tubetje superlijm per ongeluk in uw handbagage heeft of een nagelvijltje.

Na elke aanslag probeert men het weer: de mohammedanen, door ietsje pietsje meer water in hun jus d’orange te eisen. Bijvoorbeeld door een ‘verzoeningsmoskee’ te bouwen in New York. En onze NSB´ers willen waar mogelijk in alles toegeven. Tot en met capitulatie. Vooral D66 kan niet wachten om zich aan wie dan ook over te geven. Hoe doen we dat? Simpel. Je maakt de mensen wijs dat ze zelfcensuur moeten toepassen. Als Gregorius Nekschot nu eens stopt met die vieze plaatjes, dan …. hè …. hij is allang gestopt met z’n vieze plaatjes. Nou, dan vergeten we Nekschot. Dan gaan we gewoon Wilders en PVV’ers bashen. Als die nu eindelijk willen toegeven dat we mensen niet moeten wegzetten, meer respecteren,  pamperen tot wij (zij zeker niet) een ons wegen … dan komt alles in orde.

De oplossing

Moeilijk om dat probleem op te lossen? Welnee. Je moet er natuurlijk WEL WAT VOOR WILLEN DOEN. En dat gaat nogal lastig worden, aangezien de NSDAP allang binnen onze landsgrenzen zit, en de NSB ruimschoots de absolute meerderheid bezit in de Kamer en de regering vormt.

De oplossing is het Arrest Goeree. Strikte scheiding van kerk en staat. Destijds was er een compleet geflipt Refo echtpaar dat gereformeerd antisemitisme (dat bestaat ook) predikte en dacht daarmee weg te komen door zich achter de Bijbel te verschuilen. In eerste instantie gingen rechtbanken daarin mee. Maar de Hoge Raad tenslotte heeft het echtpaar veroordeeld en in zijn arrest gesteld dat meningen in strijd met de wet niet verdedigd kunnen worden op grond van een (al dan niet) heilig geschrift. Dat is alles.

Toen ik googlede op het Arrest Goeree was het eerste dat ik tegenkwam een refo jankstuk dat dit de vrijheid van (hun) geloof aantastte. Met andere woorden: de gebruikelijke reactie van reli-gekken die tegen een beperking  op lopen, met andere woorden.

Niemand´s geloof wordt in dat arrest beperkt. Het enige dat beperkt wordt, is de vrijheid om de wet te overtreden. Dat is alles. Je mag net zo idioot zijn als je wilt. Je kinderen gerust mishandelen door ze polio en mazelen prikken te weigeren. Of ze vermoorden door bloedtransfusies te weigeren. (Ja, dat gebeurt.) Wat je niet mag, is aanzetten tot haat op grond van jouw heilige boekje.

Die minimale beperking is alles wat nodig is: gewoon de wet in gelijke mate toepassen op iedereen. De staat is niet verplicht om religieuze groepen bijzondere voorrechten te verlenen. Dus een bidkamer naast de kraamkamer is een schending van kerk en staat. Laat staan een bidhok enkel voor mohammedanen. Er zijn al vele ‘stilte centra’ in overheidsgebouwen en ziekenhuizen. Zolang we het stilte- of bezinningscentra noemen en vooral geen moskee is er niets aan het handje. Gezien de staat van het onderwijs lijkt het me verstandig om religieuze sponsoring ook daar te stoppen. Want het schooltje met de Bijbel idee wordt nu misbruikt door vele schooltjes met madrassa’s. Sluit u maar eens 100 kinderen op in een brandgevaarlijk seminarie. Kijken hoelang het duurt voordat die ontruimd wordt. Een brandgevaarlijke madrassa, daar hoor je geen woord over.

Heeft u ooit een Jood horen klagen dat hij geen koosjer eten kan krijgen in een kantine? Ik niet. Joden zorgen er zelf voor dat ze een pakje brood bij zich hebben. Zo niet mohammedanen. Die zullen, moeten en krijgen speciaal eten. Dat is niet genoeg, want het is te duur. “Dieskriemienaasjie!” Een kantine die 10.000 gewone maaltijden verzorgt, zal noodgedwongen extra moeten rekenen voor 4 maaltijden religieus gekeelde kameel. Wees blij dat je gekeelde kameel kunt krijgen. Niet goed? Zorg dan zelf voor je bammetjes, luie donder!

In Engeland is men al zover dat mohammedaanse vakkenvullers en kassageiten producten die ze niet blieven niet hoeven aan te raken. De vakkenvuller hoeft geen verpakte hampizza’s aan te raken en de kassageit hoeft geen flesjes bier aan te raken. Dan moet er iemand anders komen om dat in het schap te zetten of af te rekenen. De idioterie druipt er vanaf. De twee laagste functies in de supermarkt bepalen het beleid. En lachen de dhimmi bedrijfsleider gewoon vierkant in z’n gezicht uit. Binnenkort zal dat ook bij ons zo werken, want we zijn veel beter dan Chamberlain in ons overgeven.

Er is best iets dat u zelf kunt doen. Als u durft, tenminste… Want lef, dat gaan we keihard nodig hebben. Zodra u iets met een gesluierde troela moet doen (afrekenen, aanpakken, informatie vragen) dan kunt u – en ik doe het al jaren – weigeren die troela zelfs maar aan te spreken. Dat doet u niet uit discriminatoire overwegingen, maar omdat u haar geloof wilt respecteren. En nooit of te nimmer tegen die troela, maar altijd tegen de leidinggevende. Want een Truus die zich kleedt volgens mohammedaanse regels dient zich ook aan die regels te houden. En die regels zeggen kristalhelder dat ze enkel in gezelschap van mannen mogen zijn die haar eigenaar/beheerder zijn. Dus haar vader, broers, ooms, of haar man. Met andere mannen mag ze volstrekt geen omgang hebben. Volgens mohammedaanse normen is ze een hoer als ze dat wel doet. Of ze nu een blowjob geeft of bier aanslaat achter een kassa maakt totaal niet uit.

Kortom, het is uw uiting van respect ten aanzien van haar geloof. En barst a.u.b. niet in schaterlachen uit als u dat zegt, want dan verpest u het. En u moet wel man zijn, want voor vrouwen werkt het niet. Logisch, want ¼ rechtspersonen hebben nu eenmaal niets te vertellen. (Getuigenissen van vrouwen hebben ¼ de waarde van mannelijke getuigen binnen mohammedaans (on)recht.)

Het is niet veel, dat weet ik ook. Maar het is in ieder geval iets. U kunt me geloven: dit doet ze bijzonder veel pijn. Mohammedaanse kleding wordt gedragen om te laten zien dat zij veel beter zijn dan die vervloekte dhimmi hoeren (u dus; gewone Nederlandse vrouwen). En dan komt er zo’n godslasterlijke dhimmi (ikke) die haarfijn aantoont dat ze eigenlijk zelf prostituees zijn. Nog erger: ze kunnen gillen wat ze willen, maar er is geen speld tussen te krijgen. Dat is voor die troela’s nog het meest vernederend. En dat weten ze donders goed ook.

Er zijn twee mogelijkheden: OF we verdedigen onze normen en waarden. OF we verkopen Heineken aan de meest biedende en gaan voortaan Mekka Cola drinken. Meer smaken hebben we niet. En vergeet het huis van Oranje, die hebben het veel te druk met de dhimmi uithangen. U bent beter af met het huis van Venlo.

En denk eens na over de onzin die we over de EU te horen krijgen: als we op vrijwillige basis lid zijn geworden van de EU, dan kunnen we er ook uitstappen. Het wordt heel hard tijd om dat te doen ook.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, betutteling, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Religie, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ze kleuren de plaatjes!

 1. Motorman zegt:

  Ik mijd al jaren kassa’s waar hoofddoekvrouwen zitten, zelfs als de rijen aan andere kassa’s twee maal zo lang zijn.

  Like

 2. Jdrnow zegt:

  Geachte heer Bron, Graag zou ik een vraag willen stellen aan de heer Numan n.a.v. dit geweldige artikel. Is het mogelijk omrij zijn e-mailadres door te geven, of een andere manier waarop ik hem kan bereiken? Dank u. J. Reitsma

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

 3. D. G. Neree zegt:

  De Nederlandse verraderspolitici zouden er goed aan doen om van het verleden te leren wat er gebeurt met lieden die aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan:

  Na de bevrijding werden de meeste leden wegens landverraad berecht [Dit is niet helemaal waar, want tijdens de oorlog had de NSB zo’n 100.000 leden]. Mussert werd in 1946 gefusilleerd, Van Geelkerken kreeg in eerste instantie de doodstraf, maar dat werd omgezet in levenslang, Rost van Tonningen “pleegde zelfmoord” in de gevangenis.
  De meeste kopstukken komen in de gevangenis terecht. Er zijn 147 doodstraffen opgelegd. Van de 147 kregen 102 personen gratie, hun straf werd omgezet in levenslang. Er werden 42 personen terecht gesteld. Een groot aantal leden was aan het eind van de oorlog al naar Duitsland gevlucht.

  In Westerbork werden zo’n 6.000 NSBers opgesloten in afwachting van hun proces en daarnaast zijn er velen in de dagen na de bevrijding gelyncht of vermoord door burgers dan wel de verzetsgroepen.

  Opmerkelijk in dit verband is, dat Koningin Juliana na de oorlog opeens fel tegenstander werd van de doodstraf, zozeer zelfs, dat ze begin jaren 50 weigerde om haar handtekening te zetten ter goedkeuring van de doodstraffen.

  Like

  • D.G., het aandeel van Gekke Juul in deze kan grotendeels op het conto van Gekke Greet geschreven worden, die als een soort vrouwelijke Raspoetin dit naïeve, wereldvreemde mens enthousiast wist te maken voor het Pacifisme zonder dat jongste dochter Marijke er ook maar één streek beter door is gaan zien, overigens.
   Maar Nederland zat wèl meteen met een staatshoofd, aan wier toedoen het bijvoorbeeld gedeeltelijk te wijten was, dat ene Willy Lages zijn laatste jaren nog in vrijheid heeft doorgebracht. Immers: ëén pennenstreek van deze gek, pardon, dit -ahem- stáátshoofd en de man was allang dood geweest….
   Ja, Juul had makkelijk praten: De hele oorlog hoog en droog in Canada gezeten, tenslotte…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • delamontagne zegt:

    Niet de hele oorlog hoor, in Ottawa. Ze is tussendoor nog even in U.S. en het Caraïbisch gebied geweest.
    Dol-enthousiast door de NL-se kolonialen en inheemsen verwelkomt met Hollandse vlaggetjes.
    Ja ik weet U bent niet zo,n “Oranje-klant”, maar ik stond als kind waarschijnlijk ook met zo,n vlaggetje te zwaaien.

    Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Ho, ho, De NSB heeft wel degelijk actief de verdediging van Nederland in de meidagen van veertig gesaboteerd.
  Maar het blijft triest dat we van de vorige bezetting niks geleerd hebben. Met de kennis van nu bestaat dus niet, we worden gedwongen om alles overnieuw te ondergaan.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Salem Benammar
  Over de situatie in Frankrijk………..

  De vijand zit in Frankrijk, niet in Syrië en ook niet in Mali.

  De vijand zit overal, niet in Syrië zoals ook spoedig in Libië in afwachting om Algerije binnen te vallen, maar in onze steden.
  Saint Denis, Parijs is een vluchtoord voor “jihad-terroristen”:
  Het gevaar is onder ons, we leven op een kruidvat dat van ,t ene moment op ,t andere kan ontploffen.
  10-duizenden “Mohamed Merah[s]”, =[ de moordenaar 2 jaar geleden van enkele Joodse schoolkinderen en hun leraar ], doen niet anders dan dit moment afwachten.
  De dood is hun ideaal.
  Als 7 of 8 van hen met hun aktiviteiten al kunnen zorgen voor 129 doden en 352 gewonden in een tijdspanne van enkele minuten, dan kan men zich indenken hoe groot de ramp zal zijn als 10-000 den soldaten van allah hun slag slaan.
  Frankrijk zit gevangen in de tentakels van de islam.
  Als je denkt er iets aan te kunnen doen door oorlog te voeren in Syrië dan geef je hen de vrije hand van achteren aan te vallen.
  Islam is geen trouwe vijand.
  http://ripostelaique.com/lennemi-france-syrie-mali.html

  Like

 6. Gevaarlijk werk doen die bedoekte meisjes achter de kassa. Wat, als ze nu eens een pot pindakaas oppakken om die te scannen en ik heb diezelfde pot met mijn hand van het schap gepakt waarmee ik even tevoren aan de kop van mijn lul heb gekrabt. En stel dat er daardoor een achtergebleven plens voorvocht in een bedje van sperma op zit en troela even achteloos in haar neus peutert en daardoor min of meer intiem met mij is geweest? Je suis Zakkrabber!

  Like

 7. Cor Ozinga zegt:

  Ik heb genoten van uw epistel. Zoals u terecht opmerkte, heeft de Hoge Raad destijds gesteld, dat meningen in strijd met de wet niet verdedigd kunnen worden op grond van een (al dan niet) heilig geschrift. Waarom worden nu de wetten van de Koran (Sharia) door de Nederlandse staat, in veel gevallen, hiervan vrij gesteld. Dit noem ik discriminatie van de autochtone bevolking.

  Like

 8. Edwin Lauxen zegt:

  In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw en in de jaren 10 van deze eeuw zijn ouderen ge-interviewt die in de jaren 1939 -1940 onder de wapenen moesten bij het Nederlandse krijgsmacht.
  In deze film die in samenwerking met de Sociale Databank Nederland is ontstaan wordt een oudere veteraan geinterviewt.

  Alle verhalen van al die veteranen zijn hetzelfde: Let op:
  In April 1940 werden bij de Nederlandse Krijgsmacht de Nederlandse officieren vervangen door Duitse officieren.
  En kregen de soldaten nieuwe wapens met niet passende munitie.
  De gloednieuwe kanonnen die langs de Maas en Grebbenberg stonden konden zo niet een afweer vormen.

  Dit stond in verbintenis met een brief, die nog voor de tweede wereld oorlog, door ZKH Prins Bernhard van Libbenbiesterfeld geschreven gestuurd werd, namens het koningshuis, naar Adolf Hitler.
  Om stadhouder van Nederland te worden.
  Maar dan moest Nederland wel met zo weinig mogelijk schade in handen van
  de Duitsers vallen.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  don_tessers Tessers

  20/11/2015

  Aan: h.zijlstra@tweedekamer.nl

  Geachte,

  U heeft waarschijnlijk niet het idee dat uw gedrag naar de burger toe heel beschamend is?

  Dat het Nederlandse volk lijd onder het juk van deze regering.

  Dat alles voorang heeft op de imigratie en zo de burger zwaar achtersteld in alle opzichten?

  De regering en locale regering moet eerst voor de zorgen en vragen van de burger opkomen en inwilligen.

  Maar men verzaakt in alle opzichten hierin tegemoet te komen en alweer voor de imigranten.

  Aan het eind van de WWll werden mensen die het Vaderland verzaakten opgepakt.

  Beseft u en deze regering dat zij zich in diezelfde positie hebben gemanouvreerd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s