Berlijn: de Kerstman is nu ook een nazi . . .

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

Het lijkt op een massapsychose, waarmee uitsluitend links-diverse domme Duitsers besmet zijn. Ze zien blijkbaar in werkelijk pathologisch relevante omvang inmiddels overal “nazi´s”. Nu is de Kerstman de klos, in ieder geval die Kerstman die in Berlijn voor de firma Wall AG als kerstdecoratie werd opgesteld.

Afgezanten van “Naar de hel met Duitsland” menen de Hitler-groet te herkennen en gaan op internet tekeer tegen de verlichte nazi-heilige.

Wie zó bezeten is van nazi´s en nu dus per se blijkbaar het opheffen van de rechterarm wil verbieden, zou eens bij zichzelf te rade moeten gaan hoe het met zijn eigen overtuiging en vooral zijn eigen omgang met vrijheid en democratie gesteld is.

Bron:
https://daserwachendervalkyrjar.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Berlijn, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Berlijn: de Kerstman is nu ook een nazi . . .

 1. Cathja zegt:

  Het kan blijkbaar nog véél gekker dan we dachten….!
  Ziek!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  ZIEK ende kotsmisselijk word je van dat krankzinnige gemierenn**k van die ‘politiek correcte’ dwazen!

  Like

 3. Muurbloempje zegt:

  Binnenkort in de geschiedenisboeken: Kerst. (Als dit feest tenminste nog bij naam genoemd mag worden).

  Like

 4. ’t Komt van Links, dan weet je het wel.
  (Je moet toch íets hebben als je de islam alleen maar lievv mag vinden.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. kwadraatje zegt:

  ik heb niet snel een onderonsje met die meneer boven maar nu komen er woorden over mijn lippen waar hij beslist niet blij mee zou zijn ….

  Like

 6. kraftavilqa zegt:

  Ze zouden zich beter druk maken over de echte nazis: de woestijnnazis de afa’s etc. Maar ja als je al 70 jaar je uiterste best doet om te verhullen dat de ideologie die jij aanhangt een loot van dezelfde boom is als het nationaal SOCIALISME dan is ’t erg moeilijk te onderkennen laat staan erkennen dat tegenwoordig de nazis zich juist in eigen kring ophouden.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Het is wel goed als er een soort Hitler in Duitsland opstaat en alle mohammedanen retour afzender stuurt….

  Like

 8. Theoden zegt:

  Linksen moeten tijdens het douchen nooit meer zeep onder hun rechteroksel smeren, nooit meer reiken naar de bovenste schappen in supermarkt, en nooit meer zich uitrekken.

  Like

 9. Bert zegt:

  Santa lijkt inderdaad kisten aan te hebben en met zn vuist op zn knie te slaan en die riem is ook wel erg uniformachtig. Heil Santa 🙂

  Like

 10. Bas Koning zegt:

  Ze zien overal nazies.
  Behalve daar, waar ze echt zijn, waar ze weer oproepen alle joden te doden, alle homos te doden, waar ze weer roepen dat ze ‘superieur’ zijn, en met geweld de macht proberen te grijpen in naam van hun ‘leider’, dan ziet links ineens GEEN nazies.

  Maar zwarte piet? DAAR zien ze dan weer ‘nazies’ in… Aan de ene kant HYPERcorrect, aan de andere kant de echte, keiharde nazies GEWOON NIET WILLEN ZIEN.

  Islam=Fascisme.

  Like

 11. Elena zegt:

  Goede reacties . niets aan toe te voegen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En tegen deze betweters en socialisten, zeg ik in navolging van Winston Churchill: ” De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen”.

  Like

 13. Jan zegt:

  Het links ras in Amerika gaat weer eens door het lint, nu bij het zien van koejes in de vorm van ijsberen met das om hals:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s