Geert Wilders: ‘We zijn allemaal ten dode opgeschreven als we niet de-islamiseren’

Screenshot_54

(Door: Tim Engelbart)

Anderhalve week na de dodelijke aanslagen in Parijs laat PVV-leider Geert Wilders weer in haarscherpe bewoordingen van zich horen.

De aanslagen in Parijs zijn inmiddels alweer zo’n anderhalve week geleden, maar ze dreunen nog na. PVV-leider Geert Wilders maakt van het moment gebruik om ons via Twitter nog eens op het gevaar te wijzen dat volgens hem uitgaat van de islam:

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, lafheid, Moslims, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Geert Wilders: ‘We zijn allemaal ten dode opgeschreven als we niet de-islamiseren’

 1. Cathja zegt:

  Uiteraard ben ik het volledig met Geert eens! Hij ziet het haarscherp. We moeten van deze flut-regering af, en op zoek naar een krachtige leider. Hadden we maar zo iemand als de Hongaarse Viktor Orbán!

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   We hebben Geert!
   Overtuig uw familie, vrienden, buren, kennissen en collega’s om op Geert te stemmen.
   Geert de baas = eind van het gedaas!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Hendrik M om 02:55

    Ja, wij hebben Geert, en van mij mag hij MP worden. Graag zelfs! Het probleem is echter dat niemand met hem wil samenwerken. Dat zou betekenen dat hij 76 Kamerzetels moet zien te bemachtigen.
    Maar of dat nou realistisch is…?

    Like

   • Kijk, dàt is nu eens een reactie naar mijn hart!
    Ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik die telkens terugkerende reacties van : Hadden wij maar een Orbàn, een Nigel Farage, een Poetin etc., etc. langzaam aardig zàt begin te worden.
    De mond snoeren kun je niemand, natuurlijk, maar, lieve mensen, ik zou tóch willen smeken: Kijk liever naar wat je hèbt!
    Zelf vind ik Paul Weston fantastisch, ongelogen, maar om nu te gaan zeggen: Hadden we hèm maar in plaats van Geert….No way!
    Ik zou het toejuichen als GB hem op waarde schatte, dàt zeker! Weston is volgens mij dé man voor GB. En al die anderen zijn dé mensen voor hún landen. Geert is er voor óns. Dat verwende-kinderen-gedoe van hadden we maar, hadden we maar….leidt nergens toe.
    En zien jullie al die andere politici over de hele wereld uitgenodigd worden om te spreken? Marine Le Pen, bijvoorbeeld, zou dat al niet kunnen, want ze preekt haar talen niet.
    Kijk eens wat vaker naar wat je hebt en wees er tróts op!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 2. koddebeier zegt:

  En Den Haag gaan nu weer wachten tot Wilders gelijk heeft gekregen, dan zijn jullie verantwoordelijk en hebben bloed aan jullie handen !!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  In Parijs in de voorstad Saint Denis, wordt nog steeds gesurveilleerd.
  Een van de “gedupeerden” wilde niet meewerken, maar in-tegendeel het wapen van politie grijpen.
  Laat die persoon nu toevallig een……………………musulmann zijn.
  Uiteraard: discrimination…………….
  http://www.liveleak.com/view?i=79e_1448251628

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24779120/__Open_brief_Van_Aartsen_tegen_IS__.html?utm_source=telegraaf-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=20151123130017_update&utm_content=telegraaf_update&utm_term=Watersnood

  Van Aartsen: IS valt ‘onze manier van leven aan’
  DEN HAAG –

  Islamitische Staat valt “onze manier van leven” aan en zou niets liever zien “dan dat wij ons gedwongen zouden voelen onze eigen principes los te laten”. Daarom mogen we het niet zo ver laten komen. Dat schrijft burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag in een open brief.

  Van Aartsen laat in de brief weten dat Den Haag er alles aan doet “om radicalisering en jihadisme in onze stad te voorkomen en te bestrijden”. De burgemeester schrijft dat jihadi’s die zijn teruggekomen uit Syrië, staande worden gehouden en gescreend. “Maar ook wie vervolgens naar huis mag, is nog niet van ons af. Op allerlei manieren worden potentiële terroristen in de gaten gehouden.”

  Volgens Van Aartsen hebben Nederlanders leren samenwerken dankzij de strijd tegen het water: “Dat je je buurman wel eens hard nodig kunt hebben. Het heeft ons een land van het midden gemaakt. Ons traditionele respect voor de vrijheid van meningsuiting heeft ons tolerant gemaakt ten opzichte van heftige meningen. Maar onze koers is altijd een gematigde geweest: bescherming van zwakken, bescherming van minderheden, respect voor ieders privé-sfeer.”

  Van Aartsen sluit stellig af. Hij denkt dat Nederlanders hun samenleving niet kapot laten maken “door ideologische pyromanen, haatzaaiers en onverdraagzamen”.

  POEH HÉ! Van Aartsen slaat wel van zich af. Wie zullen volgens hem onder haatzaaiers en onverdraagzamen vallen? PVV-ers? Vast Wel!

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   .
   ik ben van Aartsen en doe mijn bloody best
   het vol te houden tegen die Wilders en de rest !
   .
   😛

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   “Van Aartsen sluit stellig af. Hij denkt dat Nederlanders hun samenleving niet kapot laten maken “door ideologische pyromanen, haatzaaiers en onverdraagzamen”.”
   Deze man heeft gelijk; weg met de islam!

   Like

  • Een land van het midden?!Dan moet hij nodig een hele wijk gaan weggeven , ten prooi aan de Sharia-politie! Noemt-ie dàt “bescherming van minderheden? En what about die paar autochtonen, die er nog wonen, dan? Is dat opeens géén “minderheid,” soms?!
   Wat die man hier beweert, rammelt aan alle kanten: Hij is zó overijverig bezig, de belangen van de moslimpopulatie te verdedigen, dat hij de keerzijde vergeet. Hij kletst trouwens ook uit zijn nek met die “strijd tegen het water:” Ik kan me niet voorstellen, dat immigranten daar ooit aan hebben meegeholpen!
   Alles,alles om de moslimpjes maar in het land te houden; dáár is het Jozias c.s. om te doen. En nergens anders om!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 5. Vederso zegt:

  Het lijkt me niet echt leuk voor Geert Wilders op zo’n manier gelijk te krijgen. De keuze waar ieder voor staat is: zich tot de islam bekeren, afpersingsgeld (jizya) betalen of je krijgt je hoofd er af gehakt. Zo eenvoudig is het en hij (en een aantal anderen) hebben dat al vroeg gezien. Sommigen willen het nog steeds niet zien.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. Vederso zegt:

  Nog even bij de reacties op DDS gekeken (wat ik eigenlijk al geruime tijd niet meer doe) en ik vond het aandeel van actieve dhimmi’s nogal hoog. Aan “toetssteen”: laat maar, geen kruid tegen gewassen, maar ook zij komen voor de keuze te staan. Misschien denken ze dan nog eens terug aan vandaag. Maar het zal wel niet.

  Like

  • tjonge zegt:

   dds is een trieste site geworden, met engelbart voorop met zijn gal spuugerij over de pvv !!
   .
   die engelbart is echt niet serieus te nemen…..triest figuur….en voornamelijk heel fout,,.,

   Like

   • Giny zegt:

    Het is een walgelijke site, maar ze krijgen de opdracht van hun baas
    die het nog steeds niet kan verkroppen
    dat Geert Wilders niet met hem in zee
    wilde gasn!

    Like

 8. ikzelf zegt:

  dood gaan zal mijn tijd wel duren, maar op deze manier gaat ons land en ook geheel europa naar de klooten.

  Like

 9. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 10. eskens zegt:

  nee die idiooten mongolen kippen zonderkop die struisvogel metode kopin het zand steken en syrie;zeggen wij wisten het niet doe wat gooi die grenzen dicht en kontroleer iedereen die uit de komen zet ze in het gevang en open de gevanissen die nu gesloten zijn ruimte genoeg

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  En weer heeft hij gelijk;de pagina is alleen niet te delen!Een streek van Dds?

  Like

 12. tjonge zegt:

  dacht even, zal die engelbart bekeerd zijn ?? ik waagde nog een gokje om een blik te werpen op dds….
  warempel…engelbart was nog steeds de zelfde gifspuier wat betreft de pvv/wilders….

  Like

 13. Giny zegt:

  Oeps foutje, moet natuurlijk zijn, wilde gaan!

  Like

 14. Jean zegt:

  Beste Geert, laat het links gespuis maar eerst eens goed bibberen en beven, de Amstel en de Maas zullen snel bloedrood kleuren en misschien gaan dan de ogen open.
  Er moet nu actie ondernomen worden want binnen enkele maanden is het niet meer mogelijk dan is het % barbaren te hoog gestegen en omdat dat tuig mag stemmen (wat al een schande op zichzelf is) zullen de lijsten snel gekleurd worden met baardapen, geen vrouwen te bespeuren want die moeten alleen maar klaar staan en baren.
  Het kan geen kwaad dit eens goed te lezen: http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=17571 , misschien zal het helpen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Celente zegt al heel lang dat 2016 het jaar zal worden en ik mag het hopen!Maar met al die asielparasieten en illegalen erbij zal het een verdomd harde strijd worden,de vele nsb’ers nog niet mee geteld!

   Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Tja, wij weten dat de islam, een wrede ideologie is. Maar de socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, groenen en christen-democraten, flirten met deze ideologie. En nu nog het neerschieten door ERDOGAN’S TURKIJE van een Russische straaljager, het gaat er echt naar uitzien dat men willens en wetens een WereldoorlogIII wenst, en dan wrijven de BILDERBERGBENDE, en de NWO in hun handen. Hun agenda wordt uitgevoerd door Obama, Merkel en de EUSSR kliek onder Juncker. Tenminste zo zie ik dat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s