Jihadisten gaan niet winnen, maar we kunnen wel van ze verliezen

Screenshot_48

Is de situatie in Brussel zo veel erger dan elders in Europa?

(Door: Afshin Ellian)

Europa moet de gelederen gesloten houden in de strijd tegen terreur. Als angst en verdeeldheid de overhand krijgen, hebben de moslimextremisten precies wat ze willen.

In Brussel is nog steeds de hoogste terreurdreiging van kracht. Brussel, hoofdstad van de Europese Unie en de NAVO, is volledig lamgelegd. De terreur heeft gezegevierd.

Het is de terroristen gelukt om angst te zaaien onder de bevolking. Natuurlijk moet de Belgische regering alle noodzakelijke maatregelen nemen. Toch kunnen we niet ontsnappen aan de constatering dat de terreur dreigt te winnen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

2 reacties op Jihadisten gaan niet winnen, maar we kunnen wel van ze verliezen

 1. leefbarbaar zegt:

  Wat een erbarmelijk roeptoeter is het toch, deze huismoslim van Elsevier.
  We moeten terreur gaan bestrijden met, quote: “discipline, wijsheid en daadkracht. Wees niet bang, maar dapper en solidair”.
  Nee, ik mis nog “subsidie” in het rijtje.
  Europa moet de islam weer terugdringen naar de zandbak, dat hebben ze al 2 keer gedaan en dat moet dan nog maar een keer. Zonder kansenparels geen terreur, zonder schrijfallochtonen geen 5e colonne.

  Like

 2. Theoden zegt:

  Er is maar een die dat we moeten doen. Islam verbannen naar de woestijn waaruit ze is voorgekomen. Algerije heeft bij onafhankelijkheid miljoenen fransen uitgewezen. Dat kunnen wij ook doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s