Terreurpropaganda en jihad-ronselaars hebben vrij spel in Nederland

Screenshot_3

Maiwand Al-Afghani

NOS

Op 21 november publiceerde de NOS een artikel op haar website over online propaganda van terreurbewegingen. In het artikel was te lezen dat het moeilijk is om propaganda van bijvoorbeeld terreurbeweging Islamitische Staat (ISIS/IS) te verwijderen.

Een dag later, op 22 november 2015, publiceerde de NOS een artikel “Nederlandse IS-strijder beantwoordt online vragen”.  Dit artikel gaat over de Nederlandse jihad-strijder Israfil Yilmaz en zijn  propaganda-activiteiten op het internet. Yilmaz is een terrorist van de terreurbeweging Islamitische Staat (ISIS/IS) in Syrië en zegt over de aanslagen in Parijs: “Mijn broeders hadden hun redenen.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Al Qaida, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kalifaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, NOS, NPO, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Syrië, Taliban, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Terreurpropaganda en jihad-ronselaars hebben vrij spel in Nederland

 1. Hendrik M. zegt:

  Ach, als je eens kijkt naar het Joegoslavië tribunaal, waar de mensen die land en volk verdedigden veroordeeld werden en de islam agressors vrijuit gingen…
  We volgens Rutte in oorlog zijn met IS, wat niet meer zo genoemd mag worden omdat de I voor islam gebruikt is en de S voor Staat, die staat die niet bestaat…
  Een Arabirisch woord: daesh of zo, gebruikt wordt om te verbloemen dat het om islamietjes gaat…
  Er zeker 300 IS islamitische kloodtzakjes uit Nederland vertrokken zijn om zich in Syrië in de strijd te mengen; ze gingen zeker niet om madeliefjes op de graven der slachtoffers te leggen…
  Er velen van deze moordenaars en verkrachters teruggekeerd zijn in Nederland en op geen enkele wijze vervolgt worden, nee, ze worden gepamperd en in de watten gelegd door middel van huisvesting en (door ons betaalde) uitkeringen.
  Kan me voorstellen dat bewijs van wie precies wat daar gedaan heeft moeilijk te leveren is.
  Ontneming der Nederlandse nationaliteit en uitzetting naar land hunner roots zonder uitkering, zou het minste zijn wat de staat der Nederlanden moet doen.

  Like

 2. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s