10 redenen waarom ISIS verhuist naar Europa

Screenshot_3

(Door: Joost Niemöller)

Al eerder riep de woordvoerder van ISIS zogenaamde ‘lone wolves’ op om aanslagen te plegen in het Westen. Na Parijs weten we dat ISIS ook georganiseerde aanslagen in Europa kan plegen.

Er zijn zeker 10 redenen om aan te nemen dat het hier om een structurele strategische verandering gaat. Een combinatie van kansen, noodzakelijkheid en eigen strategie:

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Europa, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad. Bookmark de permalink .

9 reacties op 10 redenen waarom ISIS verhuist naar Europa

 1. Guardiacivil zegt:

  Het Project moslimbroederschap krijgt via Erdogan/Merkel gestalte. Het Islammonster is al in Europa voor verdere vernietiging v Europa en is de wens van het NWO. Conflict MO groeit en groeit door vies spel van Amerika. Rusland word wakker de beer is los en gaat verdelging aan van Islam (hopelijk op grote schaal). Amerika staat buitenspel of? Turkije zoekt via Nato/Navo zijn recht van verdediging en verdere toenadering Europa. Amerika wilt alleen de olie in het MO. Turkije staat alleen. Ik denk dat de heer Poetin dit hele spel doorheeft en heeft de reden en motieven in handen en nu planning maakt voor uitschakelen v Turkije, daarmee stopt waarschijnlijk de verdere doorvoer imigratie en samenwerking Erdogan/Merkel en hun geheime afspraken (nazi achtergrond). Europa is dan gedeeltelijk gered van overrompeling Islam. Rusland zal daarna het MO moeten blijven controleren

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Zowel Obama,als de Eu-maffia zijn criminelen!NWo geeft hen de orders en zij voeren die klakkeloos uit!Zonder geweten,zonder gevoel,met de blik vooruit op wat het voor hen persoonlijk schuift.Niks meer en niks minder dan dat!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het moge duidelijk zijn dat er een vuil spel gespeeld word waarin ‘onze’ regering en de €U een smerige verradersrol spelen.
  Regering hangen en uit de €U.
  Dan alle moslims retour Zandbakkistan…

  Like

  • dendieje zegt:

   Dit is geen aanval op u Hendrik. Mijn rectie past mooi in uw reactie.

   En wie gaan die regeringen hangen en moslims terug sturen? De regeringen? De burgers? Er wordt al zoveel gesproken en voorspeld dat dit alleen maar kan uitmonden in een grote opstand of burgeroorlog. Zal ik een andere voorspelling doen: Dat zal nooit gebeuren. Het overgrote deel van de burgers zijn doodsbang. Doodsbang om hun dure auto’s, tv’s etc te verliezen. Dan rest hun nog maar 2 problemen:
   1- Arabisch leren.
   2- Aan jouw (klein)kinderen vertellen waarom de (groot)ouders niets heeft gedaan om dit alles te voorkomen.

   Like

 4. exmarineman zegt:

  Erdogan werkt aan zijn (eigen) kalifaat en helpt ISIS om samen Assad weg te krijgen. Dan kan hij Syrië bij het kalifaat doen en kan hij via de Golan hoogvlakte Israël aanvallen. Dat is zijn heilige doel. En Obama (en Merkel) helpen hem daarbij en Erdogan heeft helemaal geen behoefte dus om ISIS te bestrijden laat staan bombarderen ook al zegt hij dat, maar dat is alleen voor de publieke opinie. In werkelijkheid bombardeert hij de Koerden want als dat volk is opgeruimd (jawel volkerenmoord/genocide net zoals op de Armeniërs) dan heeft hij zijn handen vrij. En de EU (Merkel, Timmerfrans etc etc) buigen als een knipmes voor hem en hij chanteert de EU met het sturen van miljoenen vluchtelingen. Dus de EU haar mond is gesnoerd…….. En toen kwam opeens
  geheel onverwacht Rusland ten tonele en dat ging daar Assad helpen en begon ISIS te bombarderen. Ja, hey zeg, dat is niet de bedoeling. Dan komt mijn kalifaat er niet en kan ik nog niet Israël aanvallen. Dus moet ik Rusland even een paar keer provoceren en haalt een vliegtuig uit de lucht dat naar het schijnt 2 km binnen Syrische luchtruim is…… Nou krijgt de NAVO ook een probleem en wordt door Turkije in de oorlog betrokken, alleen vergeten de Turken maar kennelijk ook de NAVO-landen dat Turkije de aanvallende partij is en niet is aanGEvallen door Rusland. Dus waarom zou de NAVO nou Turkije moeten bijspringen?????

  Like

 5. Pingback: 10 redenen waarom ISIS verhuist naar Europa | Nikontino's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s