Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Delft broeinest voor radicale moslimjongeren

Screenshot_7

DEN HAAG – Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Delft zijn naast Amsterdam en Arnhem de steden met de meeste geradicaliseerde moslimjongeren. Dat concludeert het tv-programma Nieuwsuur uit eigen onderzoek.

De Nederlandse overheid steekt miljoenen in programma’s en maatregelen die radicalisering onder moslimjongeren moeten voorkomen. Maar de dreiging is onverminderd groot.

De Nederlandse overheid voert sinds 2006 een actief beleid om radicalisering onder moslimjongeren te voorkomen. Desondanks zijn er inmiddels meer dan honderd geradicaliseerde jongeren afgereisd naar Syrië.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Delft broeinest voor radicale moslimjongeren

 1. jowitteroos zegt:

  Dus meer aandacht en geld voor islam als slachtoffer. Dus meer toegeven aan de fratsen van islamitische leefwijzen en tegemoetkomingen…….meer moskeeen, minder holocoust op scholen, meer gescheiden zwemmen en meer betrokkenheid bij nationale herdenkingen, meer halal en minder alcohol, meer gebedsoproep en segregatie…………. meer meer meer aandacht en inleveren…………. tja islamiseren doe je dus zo………..

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Gelijk oppakken die gasten, zonder pardon vast zetten. Hadden het in België wel geweten denk ik

  Like

 3. Cathja zegt:

  Waar Nederland écht steengoed in is, is het opzetten van allerlei nutteloze praatclubjes, die ook nog eens miljoenen belastinggeld kosten. Nederland gelooft nog steeds in sprookjes, al zijn ‘we’ al talloze malen met de realiteit in aanraking gekomen. Er wordt met miljoenen gesmeten, maar het bleek dikwijls weggegooid geld te zijn geweest.
  De overheid voert sinds 2006 (!) een actief beleid om radicalisering van moslimjongeren tegen te gaan, maar dat blijkt eveneens geen succes, want zij die naar Syrië wilden gaan om daar te vechten, hebben zich echt niet laten weerhouden door de Nederlandse overheid die een ontmoedigingsbeleid voert. Ze waren verdwenen, toen Nederland even met de ogen knipperde.

  En zo sappelt Nederland maar door. Kostbare tijd gaat verloren. Tijd die we zouden moeten gebruiken om Nederland te zuiveren van salafisten, van jihadisten, en haat-imams. Tijd die we zouden moeten gebruiken om alle illegalen uit te zetten, en ervoor te zorgen dat we weten wie we binnen hebben laten komen, en wat er aan wapens is binnengesmokkeld.

  Maar Nederland lijkt ingedut. Het ontwaken t.z.t. zal niet prettig zijn!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  De Nederlandse overheid steekt miljoenen in programma’s en maatregelen die radicalisering onder moslimjongeren moeten voorkomen. Maar de dreiging is onverminderd groot……Ja, raar he ? Vergeten word even dat radicalisering ingebakken zit in de Islam structuur. Een echte Islamiet is alleen diegene, die de Koran letterlijk volgt. Plaats voor veranderingen in het Islam geloof bestonden en zullen er nooit bestaan, daar de Islam deze veranderingen verbiedt. De Islam verbiedt aan wetten te voldoen van andere landen, daar er anders zware sancties op zullen volgen, en eist dat alleen de verzen uit de Koran opgevolgd dienen te worden. Ook de zogenaamde ongelovigen (wij dus) zullen er aan moeten geloven, goedschiks of kwaadschiks. Door dat de Islam door de Europese overheden zo vertroeteld word, is er al sprake van een staat in de Staat situatie (Straatsburg en bij ons motie Halsema). Het begin is gemaakt en ook Nederland is vanaf nu door de Islam rijp bevonden voor de start van de eerste grote terroristische aanslag. En natuurlijk zullen daarna de politici, gelijk een kapotte grammofoonplaat, blijven herhalen; Dit heeft niets met Islam van doen !

  Like

 5. Jean zegt:

  Nu al die haatzaaibunkers ook wel mosselketen genoemd “afbreken” en de islamitische rotzooi het land uit flikkeren is de enige redding van onze beschaving.
  Hier horen geen islamieten rond te lopen, kopvodden van de openbare weg jagen, baardapen in vodden opsluiten want zij veroorzaken een enorme angst onder ons eigen volk.
  islam = barbaars = pervers = gewelddadig = achterlijk = levensgevaarlijk.
  Elke politieker die weigert die rotzooi te verbieden en te verbannen is medeschuldig aan deze barbaarse praktijken.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De Nederlandse overheid steekt miljoenen in programma’s en maatregelen die radicalisering onder moslimjongeren moeten voorkomen??????????? Is dit wat ze een verrijking noemen ???
  Plus de miljoenen aan uitkeringen WAO,WW, allerlei subsidies en kinderbijslag.
  Waar ken je tenslotte onze belasting euro’s beter aan uitgeven !!!!!
  Als je ze allemaal het land uit trapt hebben we weer een sluitende begroting.

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Maar volgens PvdA-Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch is dat onzin. Natuurlijk, moslims he, ons kent ons zullen we maar zeggen. Tijd dat er meer politie varkens ingezet worden om die terror boys op te sporen.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [quote] De Nederlandse overheid steekt miljoenen in programma’s en maatregelen die radicalisering onder moslimjongeren moeten voorkomen. Maar de dreiging is onverminderd groot. [/quote]

  Tuurlijk joh, laffe ‘socialisten’! Verkwist ons belastinggeld maar; kan jullie ’t schelen dat de eigen bevolking de touwtjes met moeite aan elkaar kan knopen!
  DAT DWAZE GEPAMPER VAN JULLIE HELPT NIET EN ZÁL NOOIT HELPEN!!!
  Dat wisten wij, realisten -door jullie onterecht “nazi’s” genoemd- al vele jaren!

  Like

 9. Henk.V zegt:

  En welke partijen zijn in die broeinesten aan de macht?? (en ondernemen NIETS!!!) ???

  Like

 10. marcelvl1976 zegt:

  Simpel gezegd alle grotere steden. Simpelweg omdat daar complete buurten al zijn overgenomen…

  Like

 11. Gasso zegt:

  Het zal niet lang meer duren voordat wij die naar muizepis ruikende rattenholen eens goed gaan uitmesten en het ongedierte verdelgen..

  Like

 12. Jan Wandelaar zegt:

  +

  cLocksucker……..

  I’m so sick of hearing about this little clocksucker and his family. This incident was a setup to provoke the school and law enforcement into taking action which of course now the family threatens a lawsuit if not paid off.

  http://www.amren.com/news/2015/11/ahmed-mohamed-seeking-15-million-in-damages/

  Explain to me again why we need to import tens of thousands more of these people into America?

  +

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Ik had vorige week Gouda al aangegeven als potentiële stad van verzameling Marokanen die radicaal zijn en kunnen dus gemakkelijk Jihadisten herbergen.

  Like

 14. Jan zegt:

  ‘De Nederlandse overheid steekt miljoenen in programma’s en maatregelen die radicalisering onder moslimjongeren moeten voorkomen.’
  Ja, zoiets als gratis op karateles, een zeiltocht, een clubhuis en al dergelijke onzin waarvan iedereen wist behalve de linkse gekken dat dit niets helpt.

  Graties karate voor kansentuig uit Gouda!
  O ja, Nederland. Het land van duinen, polders, klompen, molens en het belonen van slecht gedrag. Komt weer een stukje investering naar het kansentuig toe. In Gouda krijgen ontspoorde Marokkaanse crimi-juniors zomaar gratis lessen karate. Hoeven ze niks voor te doen, behalve dan wat overvallen, diefstallen, meisjes slaan en uitschelden voor hoer, kankermongool en/of democraat, vandalisme, vechtpartijen en algeheel asociaal gedrag.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/08/gouda_doneert_karateles_aan_ka.html

  Reljeugd sloopt schip tijdens ‘disciplinetochtje’
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1424546/2007/06/08/Reljeugd-sloopt-schip-tijdens-disciplinetochtje.dhtml

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Nieuwsuur houdt de aantallen wel heel erg laag; x 3 komt meer in de richting.
  Het actieve overheidsbeleid geeft velen een vet betaalde baan, kost klauwen vol aan subsidies en levert geen resultaat op.
  Radicaliserenden gewoon laten gaan, Nederlands paspoort/nationaliteit afnemen en nooit weer binnenlaten werkt véél beter

  Like

 16. Jean zegt:

  Overloop eens voor de aardigheid alle TV zenders en je wordt kotsmisselijk, 95% betreft vreemdelingen waarvan dan weer 95% negers zijn en daar betalen wij kapitalen voor want “ze zijn toch zo lief mevrouw, mijnheer”.
  Gelukkig heb ik steeds kotszakjes in de omtrek en… gelukkig kijk ik er niet naar want ik kan geen vreemdeling meer voor mijn ogen zien.
  Het zootje heeft kleur bekend op vrijdag de 13de en hoe meer gezever in het voordeel van die perverse barbaren hoe meer ik er van braak.
  Het wordt hoogtijd dat het politiek gespuis wat dat zootje knuffelt en voorziet van alle comfort totaal uitgeschakeld wordt, laten we ze wegjagen uit Den Haag, Brussel, Parijs, Berlijn, Londen enz. en laten ze zelf de grenzen sluiten zodat er eindelijk een einde komt aan die vernietigingsstrategie van ONZE samenleving.
  Voor alle duidelijkheid; islam is geen religie maar voor 100% een perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De stad Gouda had ik vorige week al genoemd als een broeinest en misschien onderduikadres voor Jihadisten, de Ghetto in Gouda bestaat hoofdzakelijk uit Marokanen die al vanaf begin jaren 90 behoorlijk rellen schoppen en de maatschappij uitdagen.

   Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Ik denk dat ieder moslimgezin een broeinest is voor radicale moslimpjes.
  Dat begint al met het waanidee dat vrouwen geen pest waard zijn, ook je eigen moeder niet.
  Zet er dan een stuk of 10 bij elkaar (en welke klas van welke basisschool heeft nog een normale, autochtone meerderheid?) en ze vormen een groep, die de dienst wil gaan uitmaken. Of dat nou in Delfzijl is of in Terneuzen maakt weinig uit.
  De oorzaak is niet geografisch, de oorzaak heet islam.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nodig is alle groeperingen ivm mensenrechten buitenspel zetten, alle Moslims enkele reis MO, orde op zaken stellen, wetgeving herzien, uittreden uit Nato en Navo, zelfredzaamheid opbouwen icl. goed politieapp. en leger.

   Like

 18. Giny zegt:

  Mijn broer is een huis aan het bouwen en is begonnen met een schuilkelder,
  zo erg is het al gesteld!

  Like

 19. Pingback: Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Delft broeinest voor radicale moslimjongeren | Nikontino's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s