FOTO “Hypocrisie”

Screenshot_20

Checkpoints om terrorisme te voorkomen, zijn Apartheid! Boycot Israël!

Oh, wacht eens even . . . Dit is in België? Nou, dan maakt het niet uit . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Religie van de vrede", antisemitisme, België, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTO “Hypocrisie”

 1. BigLJohn zegt:

  Veel Belgenmoppen gaan over hun verminderde intelligentie. Gezien de toestand in Belgie is dat niet zonder reden ! Weet u bijvoorbeeld ook waarom een Belg altijd Maggieblokjes in zijn auto heeft liggen ? Wel, dat is voor het geval hij zijn auto in de soep rijdt !

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Alleen imbecielen praten zo over Israël…

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Dat Erdogan samenwerkt met ISIS moge toch wel al bekend zijn want hij wil Syrië in zijn kalifaat hebben en daarom steunt hij ISIS om Assad weg te krijgen. Het is niet voor niets dat hij ISIS n i e t bombardeert ook al zegt hij dat (maar dat is voor de westerse publieke opinie). Maar in werkelijkheid bombardeert hij de Koerden in Irak en pleegt daar dus genocide op oftewel volkerenmoord.
  Ja en dan die versterkte controles in België…. dat is nu slechts een voorbode voor wat ons straks te wachten staat als de EC (Brussel, België) zijn zin krijgt. Om veiligheidsredenen vindt er dan een veel strengere paspoortcontrole plaats op de vliegvelden als we Europa willen verlaten (voor vakantie of zo)…… maar de terroristen komen toch per boot(je) aan in Griekenland en Italië of steken de grens over vanaf Turkije????? Welke paspoortcontrole vindt daar dan plaats????? Staat n.m.m. toch niet veel over die “vluchtelingen” over de persoonsgegevens in al die computers in de gehele EU (Interpol, landelijke politiedossiers, justitie/OM….)???? En dan die open grenzen, gaat men Schengen echt afschieten????? En dan die strengere wapenwet van de EC?EU????? Wie hebben daar nu het meeste last van……juist ja de gewone EU-burgers die zich onveiliger en onveiliger voelen en zichzelf en hun familie en eigendommen (zolang je die nog hebt tenminste en ze nog niet zijn geconfisqueerd) willen beschermen…..de burgers die GEEN bescherming meer krijgen van de roverheid want die beschermt alleen maar de “vluchtelingen” in AZC’s en opvanglocaties.

  Like

 5. Pingback: FOTO “Hypocrisie” | Nikontino's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s