Geen vrijheid meer; alleen nog maar aanslagen…

Screenshot_11

(Door: “Tistochwat”)

Na het ontvangen van alwéér een AANSLAG van de BELASTINGDIENST voelde ik opnieuw woede, moedeloosheid en angst; paniek zelfs. Want waar moet dat heen? Welk nut heeft het nog om grote financiële offers te brengen aan de ‘overheid’? Hoe kan dit ooit nog gestopt worden?

Het idee achter een mensenmaatschappij, een samenleving van mensen, was op zich wel goed; niets mis mee. Mensen leven graag in een groep waarin ze zich veilig kunnen voelen. Zo’n groep, zo’n maatschappij, mag best een leider (‘overheid’) hebben. Dat is zelfs wenselijk, want zonder wijze leider, die alles in goede banen leidt, wordt het een chaos. Er moeten tenslotte bepaalde regels in acht genomen worden om een samenleving mogelijk te maken. Je moet elkaar bijv. niet zomaar de hersens kunnen inslaan of allemaal tegelijk een kruispunt op rijden met 100 km per uur.

Leider van een mensenmaatschappij word je natuurlijk niet zó maar; je moet er bepaalde kwaliteiten voor hebben en je moet je belangeloos willen inzetten voor je burgers. Uiteraard tegen een redelijke beloning die in verhouding staat tot de geleverde prestatie, want tenslotte moet ook een leider eten kunnen kopen. Het is dan ook billijk om allemaal een bijdrage te leveren om de maatschappij draaiende te houden. Die bijdrage bestaat uit een geldbedrag naar draagkracht om allerlei zaken te bekostigen die het welzijn en de veiligheid van de mensen in de maatschappij bevorderen. Ik noem als voorbeeld politie, leger, brandweer, ambulance, gezondheidszorg, onderhoud van het wegennet en van de dijken. Ook dient het leven van mensen die wegens gezondheidsproblemen of ouderdom niet (meer) kunnen werken, aangenaam en menswaardig te zijn tot aan hun dood.

Maar wat is er van de maatschappij, de samenleving, in de praktijk terechtgekomen? Het is een verschrikking geworden, een loden last voor realistische mensen. De ‘overheid’ is ‘roverheid’ geworden. De burgers betalen een steeds hogere verplichte financiële bijdrage, die de onsympathieke naam ‘belasting(aanslag)’ draagt. Of ‘naheffing’, ‘accijns’ of ‘opcenten’. Er zijn vele soorten belastingen in onze maatschappij (de link is bestemd voor diegene die het kan opbrengen het te lezen).

Helaas wordt het belastinggeld van de burger schaamteloos over de balk gesmeten. Niet door een onbaatzuchtige leider die gekozen is vanwege zijn capaciteiten en karaktereigenschappen, maar door steeds meer zelfbenoemde dictators die hun idiote ‘weldoeners’-plannetjes willen uitvoeren op kosten van de belastingbetaler. Heel de wereld willen zij verwennen en beschermen, zolang het maar NIET de eigen burger betreft. Daarvan krijgen de ‘socialisten’ een kick en dat voelt prettig in hun megalomane hoofd, vooral als zij hiermee ook bewondering kunnen oogsten van hun verblinde volgelingen. Tevens eigenen de despoten zich steeds meer inkomen toe uit de pot die de burger tot aan de rand toe dient te vullen. Dat gaat moeiteloos, als je dichtbij die pot zit.

De harde werker, de zieke en de bejaarde kunnen zich hierdoor nauwelijks meer staande houden, maar dat interesseert de ‘regenten’ niet; ZIJ nemen steeds meer; zij pakken de burger steeds meer af. Zij ontnemen hem zelfs het recht om te zeggen wat hij ergens van vindt. Zij hebben de macht om de burger op te sluiten als hij iets zegt of doet wat volgens HUN regeltjes, wetjes en zienswijze niet mag. Zij hebben zich in feite meester gemaakt van de aarde en leggen de burger diverse ‘slavenleefboetes’ op, die geen bovengrens hebben. Wat krijgen wij daarvoor in ruil?! Niets; wij krijgen niet eens ons gelijk.

De machthebbers doen net alsof de aarde van HEN is en met welk recht?! Laten ZIJ de bomen en planten groeien? Laten ZIJ de zon schijnen? Laten ZIJ het regenen? Waarom meent de ene mens over de andere mens te mogen heersen? Wát een kwalijke hoogmoed! Het toppunt van hoogmoed en arrogantie – want het kan natuurlijk altijd nóg erger – wordt gevormd door het zogenaamde ‘koningshuis’, dat meent zich zelfs boven God te mogen stellen en dat we hier al zo’n 200 jaar moeten onderhouden, bejubelen en aanbidden. Je mag God ongestraft vervloeken –hoewel dat tegenwoordig anders ligt indien het ‘Allah’ betreft – maar je mag geen ‘majesteitsschennis’ plegen. Wát een pedanterie!

De meeste realisten zijn mensen die al wat langer op deze planeet rondlopen: de ouderen en degenen die over niet al te lange tijd ‘ouderen’ genoemd zullen worden. Ik houd mijn hart vast voor de nabije toekomst, want de jeugd wordt al vanaf de peuterleeftijd gehersenspoeld door kwaadaardige ‘socialistische’ graaiers met hun verwrongen denkbeelden en dat voorspelt heel weinig goeds. De jeugd wordt namelijk door hen gekneed tot ‘Gutmensch’ en daarvan ZIJN er al zo veel. U kunt zich wel voorstellen wat er gebeurt met de mensenmaatschappij, met ons realisten, als wij oud en hulpbehoevend zijn en als wij afhankelijk zijn geworden van oppervlakkige dociele domoren die alleen maar oog hebben voor de behoeften en eisen van de islamitische ‘vluchteling’. Die domoren beseffen in de verste verte niet wat hen te wachten staat als de volledige islamisering een feit is en – ik noem maar een voorbeeld –wie zal er dan uiteindelijk de dijken hier gaan onderhouden? Daartoe zullen de geïmporteerde‘hoogopgeleide’ waterbouwkundigen uit diverse woestijnstreken waarschijnlijk geen kans zien. Trouwens; wie zal alle linkse onzalige plannetjes moeten gaan betalen als degenen die dergelijke plannetjes moeten bekostigen ‘op’ zijn?

Ach, ik zou nog wel een stukje aan bovenstaande gedachten kunnen toevoegen, maar ik denk dat de lezer wel begrijpt wat ik bedoel. Eigenlijk vertel ik niets nieuws, dus ik laat het maar hierbij…

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Graaien, Immigratie, Islamisering, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Geen vrijheid meer; alleen nog maar aanslagen…

 1. jungleelephant zegt:

  Ach,je hebt zooooo gelijk,alleen veranderd dat niks aan de naakte feiten:wij worden uitgeknepen tot op het bot en daarna willen ze ook het merg nog hebben!Ten gunste van zichzelf en alle wereldwijde windstreken,behalve het westen!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat knap geschreven @ Tistochwat! Niets aan toe te voegen, en volledig de waarheid!
  Chapeau!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Mooi stuk mevr.
  Uit dat koningshuis ben ik nog niet uit.
  Iedere 4 of 5 jaar een president kiezen kost ook veel geld en dan wordt nog met veel meer modder gegooid.
  Overigens zal hij niet veel goedkoper zijn want al die paleizen en andere tierelantijnen horen er ook bij.
  Ik las ooit ergens dat Sarkozy duurder was dan Queen Elisabeth, elk ongeveer 120 MILJOEN.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Helaas wordt het belastinggeld van de burger schaamteloos over de balk gesmeten. Niet door een onbaatzuchtige leider die gekozen is vanwege zijn capaciteiten en karaktereigenschappen, maar door steeds meer zelfbenoemde dictators die hun idiote ‘weldoeners’-plannetjes willen uitvoeren op kosten van de belastingbetaler !

  EIGEN SCHULD – DIKKE BULD !

  Deze zelfbenoemde dictators zijn niet anders als het personeel
  van de belastingbetalers !
  En de bedrijfsvorm is niets anders als een vennoodschap waar
  iedere aandeelhouder (belastingbetaler en werkgever) het recht
  heeft op een open boekhouding en het inzicht daarvan !
  Evenzo is een jaarverslag als plicht !
  Evenzo een Referendum bij personeel bestemmingen !
  EN WAT HEBBEN WIJ ?
  EN WAT ONDERNEMEN WIJ ?
  NADA – NIENTE – NICHTS – NIKS – ZERO !

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  U heeft groot gelijk, deze toestanden worden veroorzaakt door goedmensen die met een schoon geweten op landverraders stemden.

  Like

 6. Lieve Tistochwat, Ik zal je hier en nu maar vertellen, dat ik je artikel vooral erg meevoel omdat ik op het ogenblik zelf tot aan mijn nek in de zorgen zit:
  Het spijt me, dat ik het niet kan opbrengen om hier al te zeer in detail te treden, maar het komt er op neer, dat een zekere Rijksoverheidsdienst op grond van een formaliteit (die trouwens op onjuiste feiten stoelt) ineens……nou, zeg maar: Meer geld van me eist, dan ik de afgelopen 15 jaar bij elkaar gezien heb. Geen kijk op, dat ik dat ooit kan betalen.
  Ik heb nu contact met een Rechtswinkel, die mijn zaak ter hand wil nemen, Godzijdank pro Deo.
  Hoe dit gaat aflopen, geen idee. Maar ik wil maar zeggen: Dit doen ze met je, of proberen ze met je te doen, zolang je gewoon een autochtone Nederlander bent: Uitknijpen op grond van ambtelijke formaliteiten.
  Dit doen ze vast niet met immigranten, vermoed ik althans……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Theresa om 19:45

   Wat er ook aan de hand is, ik wens u heel veel sterkte toe in de komende tijd! Ik hoop dat er toch nog (een sprankje) hoop over is dat de schade voor u beperkt kan blijven!

   Nee, met immigranten gaan ze niet zo om. Die worden met voorzichtigheid behandeld!
   De Nederlander moet alleen maar inleveren.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 24 november 2015 om 19:45

   Wat vreselijk voor je, Theresa!

   Ik heb laatst de belastingdienst gebeld n.a.v. dat nieuwe gedoe over die ‘Berichtenbox’ op ‘MijnOverheid’ en ik kreeg een soort robot aan de telefoon, zo’n ‘Befehl ist Befehl’ figuur. Logisch, want bij de belastingdienst heeft niemand gevoel en niemand heeft begrip voor je situatie. Ik begrijp niet dat er personen zijn die voor de belastingdienst willen werken!
   Op mijn vraag wat mensen nu moeten doen als ze zich geen internet meer zouden kunnen veroorloven, kreeg ik geen normaal antwoord.
   Evenmin op mijn vraag of ze me dan het telefoonnummer zouden kunnen geven van iemand die mijn vraag wél zou kunnen beantwoorden.
   “Ik kan u niet helpen”, zei de ‘Befehl ist Befehl’ figuur steeds.

   Toen gooide ik het over een andere boeg:
   “En als ik nou een ‘vluchteling’ zou zijn, kunt u me dan wél helpen?”
   “Nee, dan ook niet”, antwoordde de ‘Befehl ist Befehl’ figuur, die een dergelijke vraag volgens mij niet had verwacht.
   Ik weer: “Jawel, die worden wél geholpen; en die krijgen ALLES gratis, ook juridische en andere adviseurs.”
   Kort daarna gaf de ‘Befehl ist Befehl’ figuur te kennen dat het gesprek zou worden beëindigd.

   Conclusie is alweer:
   Wij hebben NIETS te vertellen, hoeven NIETS te verwachten en MOETEN ALLEEN MAAR BETALEN voor allerlei dwaasheden van de ‘overheid’.

   Ik zit lang niet zo in de problemen als jij (nóg niet) maar er is geen dag meer dat ik me niet opgejaagd voel door de angst de vaste lasten vroeg of laat niet meer te kunnen betalen. De klootzakken (excusez le mot) die aan de macht zijn, hebben kennelijk geen idee hoeveel ziekmakende stress ze een burger kunnen bezorgen.

   Ik hoop dat je probleem opgelost kan worden, want het lijkt me te gaan om iets zeer onredelijks…

   Like

  • Nemesis zegt:

   Lieve Theresa. ik wens je heel erg veel sterkte om dit te doorstaan. Zal geen eenvoudige weg worden, maar dat weet je ondertussen ook wel. Veel kan ik niet voor je doen denk ik. Maar als jij denkt van wel, geef even een gil via email.
   Overigens is dit eventueel geen probleem voor de Nationale Ombudsman?
   Ondertussen hou je haaks, ik denk aan je en duim voor je. Xo

   Like

  • Dank jullie voor het medeleven, lieverds!
   @Tistochwat: Iets onredelijks? Ja. Een puur theoretische kwestie, dan weet je het wel.
   En dan ook nog eens theoretisch aan één kant, want een ander aspect van het geval klopt zelfs niet met de theoríe. Daarom hoop ik ook, dat ik er tenslotte nog min of meer onderuit kan komen.
   Maar dan moet het wel door een juridische deskundige in behandeling worden genomen, want zelf krijg je bij die lui geen poot aan de grond.
   Ik heb nu een collectief gevonden van jonge, werkloze juristen, die een rechtswinkel hebben opgezet in Alkmaar-Noord. Ze hebben inmiddels laten weten, dat ze mijn zaak willen overnemen; morgenavond moet ik de machtiging komen tekenen.
   @Nemesis: Tja, de Ombudsman….Nog niet eerder aan gedacht, eigenlijk. Maar ik heb vanmorgen wel de site opgezocht en daarin stond letterlijk, dat, als je ze belde, zij met je zouden bespreken, wat de volgende stap zou moeten zijn. Nu, als dat zoiets is als:
   Zo voordelig mogelijk rechtshulp zoeken: Dàt heb ik dus intussen al gedaan.
   Ach, het enige, wat je in zulke gevallen ècht helpt is altijd weer: Geld, véél geld.
   Dus willen ze de dooddoener “Geld maakt niet gelukkig” ooit lévend maken, dan zullen ze toch eerst de maatschappij anders in moeten richten, dunkt mij althans.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 25 november 2015 om 16:06

    Jij noemt de dooddoener “Geld maakt niet gelukkig” en ik kan me ook zó vreselijk ergeren aan die dooddoener! Waarom geven dan bijv. de ‘oranjes’ hun geld niet weg? Worden ze nóg gelukkiger!
    Je bent dezelfde mening toegedaan als ik: veel ellende, zorgen, gedonder en zelfs ziekte (depressie, psychosomatische klachten) worden veroorzaakt door gebrek aan geld. Het komt verdorie ALTIJD weer uit op geld, geld, geld! Er zit hier weer een noodzakelijke zeer dure tandheelkundige behandeling aan te komen waar je maagpijn van krijgt…

    Geld doet wonderen
    en als je het niet hebt, is het donderen.

    Ik hoop toch zó voor je dat je uit de problemen komt!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 19.45. uur, op 24/11. Beste Theresa, dat vind ik heel erg voor je. Ik hoop dat de rechtswinkel in deze, je adequaat kan helpen. Uiteraard ben ik het ook volledig eens met het artikel van Tistochwat. WIJ worden uitgeknepen als citroenen, en onze roverheid; die laat ons gewoon barsten. Vaarwel Nederland zoals ik het gekend heb in 1960. Compleet kapot gemaakt door socialisten, liberalen en christen-democraten. Ik walg van de hele politieke BENDE!

   Like

 7. Pogo zegt:

  Tja…daar wordt je depressief van.
  Maar niet getreurd; “Eigenlijk vertel ik niets nieuws”.
  Ondanks dat er altijd weer een worst voorgeschoteld wordt, weet iedereen van binnen eigenlijk wel welke kant het opgaat.
  Het systeem waarin wij leven is niet oneindig.
  Net als onze samenleving of beschaving.
  Iets kan niet oneindig doorgaan/in stand gehouden worden, of, iets kan niet oneindig winst maken/groeien.
  Op alles zit een houdbaarheidsdatum en dan krijg je vanzelf; “….wie zal alle linkse onzalige plannetjes moeten gaan betalen als degenen die dergelijke plannetjes moeten bekostigen ‘op’ zijn?”

  Net zo als alles (het voorgaande) zal alles eindigen met geweld en oorlogen.
  Alles voor ons is vergaan d.m.v. geweld/oorlogen. Alle rijken, alle beschavingen.
  Het is een illusie te denken dat ons dat niet zou overkomen.
  —————————————————————————————————————————

  Belastingen worden torenhoog; Het is straks ook niet meer op te brengen voor de werkenden.
  -Zie hier; http://www.nujij.nl/economie/belasting-maakt-water-steeds-duurder.34276827.lynkx
  Of deze; https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjyr_XS2anJAhWHjg8KHSMEA8QQqQIIITAA&url=http%3A%2F%2Fwww.nu.nl%2Fwerk-en-prive%2F4170659%2Fsteeds-meer-kinderen-groeien-in-gezin-in-bijstand.html&usg=AFQjCNEZJ-f98BwE-tK5KgyiHIx_SeC4FQ&sig2=9zTiDh-Ncl4rgLHsN3j81A&bvm=bv.108194040,d.ZWU
  Uit onderzoek blijkt dat de kinderen uit dit soort gezinnen vaak in het zelfde vaarwater blijven ronddobberen.-

  Of wat te denken van onze afdracht die gebruikt wordt voor ontwikkelingshulp?
  https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiAl_ep2qnJAhXCRQ8KHcu9DjUQqQIIKzAB&url=http%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2Fmt%2Farchieven%2F2015%2F11%2Fkamer_zoekt_vergeefs_naar_resu.html&usg=AFQjCNGjDd0FOSCTX9lABqj34fFrNYdhiw&sig2=diYAtaKQ908MorytZVfhug&bvm=bv.108194040,d.ZWU
  https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiAl_ep2qnJAhXCRQ8KHcu9DjUQqQIILTAC&url=http%3A%2F%2Fwww.volkskrant.nl%2Fbinnenland%2Fkamer-zoekt-vergeefs-naar-resultaat-ontwikkelingshulp~a4192641%2F&usg=AFQjCNF0WmljkBNvSq72SQUM6Frn8r7Vbw&sig2=Olj7Fbq3VnpTEhpYjjkLHQ&bvm=bv.108194040,d.ZWU

  -Projecten die na een beraming bij een nacalculatie het dubbele kosten.
  -De graaicultuur bij semi-overheidsinstanties.
  -enz…..

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Verkwanseling van normen en waarden begint in het onderwijs.
  In 13 jaar is de onderwijsbegroting verdubbeld maar de kosten voor het aantal gegeven lessen en colleges zijn gelijk gebleven. Ons onderwijs is ?top? maar aan het eind van de middelbare school slaagt vrijwel niemand voor rekenen op het eindniveau van de basisschool.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Beste,
  ik voel sterk met u mee.
  Ik word er ook doodziek van dat ik nergens een vaste baan kan krijgen en alleen op tijdelijke basis wordt ingeleend. Draai ik een jaar goed krijg ik allerlei naheffingen, draai ik een jaar slecht; pech gehad. Over het geheel hou ik misschien hetzelfde over als M&F, die nevernooitniet werken.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Leefbaarheid !
   Maar de echte dreun komt wanneer je met pensioen gaat !
   Die richt zich dan naar de soziaalafgave en de jaren van inbetaaling !
   En in dit soziaalstelsel zijn dank de lakse linkse vaderlandsverkwanselaars
   van jaar tot jaar meer die in deze situatie komen !
   Maar wat will je verwachten van de toekomst van een land wat zich
   met open grenzen een EU maffia heeft aangesloten !

   Like

 10. Fred zegt:

  Hoe kan dit ooit nog gestopt worden? Alvast NIET zonder dat daar handgemeen aan te pas zal komen. Jammer, en helaas.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  De belasting-Mafia. Betalen, of anders….Breek me de bek niet open over die schooiers. Zelfs als je denkt dat de bodem bereikt is, liggen er al weer hogere aanslagen in het verschiet, hogere accijnzen, hogere onroerendgoedbelasting, enz. enz. De belastingdienst is nog in staat om water te persen uit een steen die honderd jaar in een hete woestijn gelegen heeft. Wanneer worden die terroristen die voor dit soort aanslagen zorgen ook eens ge-elimineerd ? Het zou ons allen opeens veel beter vergaan !

  Like

 12. Q zegt:

  Goed geschreven tistochwat, ik herken het voor de volle 100%.

  Belastingaanslag haha inderdaad, daarom noem ik ze de blauwe taliban. Je vraagt “laat de overheid de zon soms schijnen”? Op het laatst ging ik ertoe over om op alles wat je naar de overheid op moet sturen bijvoorbeeld
  Belastingdienst
  postbus zoveel
  XXXX AZ Apeldoorn

  met de hand achter de geadresseerde het Noord-Koreaanse
  -zonder-wie-de-zon-nooit-schijnt
  te schrijven.
  Heel konsekwent op alles wat je opstuurt naar de overheid-zonder-wie-de-zon-nooit-schijnt. Dan weten ze in elk geval hoe je er over denkt. En je hoeft er echt niet aan te denken dat je gematst word door het achterwege te laten dus waarom niet ?

  En omdat veel mensen hier wel zien waar het schip zo ongeveer zal gaan stranden kan ik alleen maar aanraden om onze vijanden een slag voor te zijn. Heb je een koophuis ? Probeer zo snel mogelijk in een huurwoning te komen en verpats die koopwoning ! Desnoods voor de helft van de koopprijs en maak je geen zorgen over de restschuld die is voor de bank. Erg sneu voor ze, inderdaad. Zorg dan dat je (buiten je schuld) ontslagen word of trek de stekker uit je onderneming, liefst met zo veel mogelijk belastingschuld. Neem afscheid van je auto, caravan, boot, enzovoorts en wen maar aan het leven in armoede. Daar draait het namelijk toch op uit, Nederland is ook zo goed als failliet. Hoe hard je ook werkt, welvarend zul je er niet van worden.

  Dan kun je ze maar beter een slag voor zijn.

  Like

 13. hans-e-pans zegt:

  De roverheid, en de daarbij behorende balastingdienst, is net een kankergezwel. Het wordt ongemerkt steeds groter en vlak voordat je financieel kopje onder drijgt te gaan merk je dat het te laat is. Je komt er nooit meer vanaf en het woekert maar door/voort, het verzet ertegen doet je steeds meer naar adem happen en voordat je het weet leg je het loodje. Het leed is dan nog niet geleden want de nabestaanden zullen daarna, tijdens het verwerken van hun verdriet, verder moeten opdraaien voor de schulden die je achterliet bij de belastingdienst.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Ik voel met iedereen mee die in bepaalde situaties zitten en er niet meer of zeer moeilijk uit komen en ook al die mensen waarbij de huidige zwakke gezondheid of verloop van ziekte op spel wordt gezet. En daarom : is het een idee om een centraal banknummer te openen, iedereen stort euro 10,=. Onderzoek naar twee hele goede onafhankelijke niet politiek gekleurde advocaten. Doel : Gezamelijke aanklacht tegen de regering neerleggen wegens: Het door eigen gewin en belangen de Nederlandse burger dermate uitkleden, verwaarlozen, opzadelen met angsten, onveiligheden, onbeschermde situaties creëren, aanvallen van psychologische, materialistische en geestelijke aard, waardoor het leven voor de Nederlandse burger onhoudbare situaties heeft opgeleverd. Waardoor de algemene gezondheid van de Nederlandse burger zwaar is aangeslagen en de Nederlandse burger zich onwelbehagen en ziek voelt. Daarbij wordt de huidige imigratiestroom alles toebedeelt en voor getrokken en de Nederlandse burger achtergesteld waarbij de Nederlandse burger ook nog wordt gediscrimineerd in al zijn opzichten.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  De Nederlandse Rijks-Belastingdienst is èèn niemand en niets ontziende dievenbende!
  Bevolkt wordt door ijs- en ijskoude aliën-robotten.
  Allèèn handelend in opdracht van louche 100% corrupte beroepspolitici!
  Totaal gespeend van enig begrip voor nuances en noden van onschuldige mensen…
  De laatste penning wordt ruw uit de bevende hand van de troosteloze gewrongen onkundig van de gewetenloosheid van haar leiders, dacht zij iets over te kunnen houden voor de noden van de oude dag…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s