Moslims zijn ongeduldig

Screenshot_16

(Door: S.A.)

We hebben altijd gedacht dat moslims de tijd voor zich hebben. Dat het een lange termijn planning is. Sedert het schrijven van de koran hebben moslims de opdracht om de wereld ondergeschikt te maken aan de islam. Hiervoor zijn twee mogelijkheden:

1. Veroveren van alle grondgebied.

2. Vermoorden van alle niet-moslims.

Het 1e proces is vanaf ca. 730  gestart. Hetgeen gepaard ging met het vermoorden van niet gelovigen. Al snel werd Noord-Afrika veroverd en de bevolking werd gedwongen de islam aan te nemen. Toch leeft er onder deze bevolking de wetenschap dat dit met weerzin gebeurde. Als voorbeeld het volgende:

In de jaren 1976 – 1984 woonde ik in Algerije. De extremisten waren daarvoor door de aanwezigheid van Frankrijk naar de achtergrond gedrongen. De bevolking had veel vrijheid (ook de vrouwen). Men was bang voor de “islamisten”. Met de Fransen is het kind met het badwater weggegoten.

In vertrouwen vertelden goed ontwikkelde mensen mij: Pas maar op in Europa. De mannen met baarden komen ook naar jullie toe! Er heerst nu een DDR-cultuur.  Zelfs in gezinnen wantrouwt men elkaar. Men was niet slecht af geweest met de Fransen!

De mohammedanen hebben alleen maar gebruik gemaakt van de eerder genoemde twee middelen. Terwijl de wereld in technologisch opzicht snel in hun nadeel veranderde, gingen deze twee regels niet meer op. Zij zouden zelf nog steeds het wiel niet hebben uitgevonden.

De verkoop van olie en gas bracht hen weer in een betere positie. En in het Verdrag van Straatsburg werd dit met behulp van de socialisten bevestigd.

Maar geduld heeft de mohammedaan niet. Hij wil geld en een BMW. Natuurlijk wilden wij dat vroeger ook. Dus zochten wij een baan. Maar een mohammedaan wil niet onder een ongelovige werken. En werken bevalt hem toch al niet. Dus het lukt niet zo met die baan.

Dan zijn er nog steeds de twee eerder genoemde regels. DIEFSTAL en MOORD.

Wij horen van onze naïeve linkse vrienden steeds dat het er maar enkele zijn. En dat de grote hoop gematigde moslims goedwillend zijn. Dat is mogelijk wel zo. Maar deze zgn.” gematigde moslims” zullen eveneens nooit onder een christen of Jood willen werken. Zij zullen al of niet gedwongen voor de extremisten kiezen. In de hoop dat welvaart in het verschiet ligt. En de BMW.  EN SNEL !!

Door:
S.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Moslims zijn ongeduldig

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba 8 sec.9 seconden geleden
  @geertwilderspvv ONGEDULDIGE Moslims NU METEEN BMW&GELD zndr er vr te werken zoals WIJ KAFFIRS! http://wp.me/p1O7aM-qEA via @wordpressdotcom

  Like

 2. Lemmens zegt:

  Als dan toch te lui zijn om te werken , hoe willen ze dan verder als ze ons uitgemoord hebben.

  Like

 3. Jean zegt:

  Wij hebben één mogelijkheid die we asap moeten toepassen en dat is:
  “alle moslims/islamieten verwijderen van ons grondgebied, in Afrika is er meer ruimte en zijn en veel meer achterlijken die de waanzin genegen zijn want voor die achterlijken is kinderen en vrouwen verkrachten een hobby en moorden een doel. Uiteraard grenzen sluiten zodat er niets meer binnen kan komen.

  Like

 4. Zo is het precies, en dat is tevens de reden dat ten tijde van de “Arabische lente” Moslims opeens dicators als Khadaffi en Saddam Hoessein uit de weg gingen ruimen om ze in te ruilen voor de moslimbroederschap omdat ze in alle ernst dachten, daar beter van te worden.
  Het mag dan zó zijn, dat ze waarschijnlijk niet allemaal extremistisch zijn, maar als puntje bij paaltje komt, kíezen ze er wèl voor. En niet voor de niet-moslims.
  Dat is juist, wat de hele moslimpopulatie verraderlijk maakt.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Jan zegt:

  De tijd is nog nooit zo gunstig geweest met de zelfdestructieve psychopaten in Amerika en in Europa. Dus dienen zij nu hun kans waar te nemen.

  Like

 6. Janchik zegt:

  Hoe de moslims in werkelijkheid zijn, kunt u lezen in deze link:
  http://fr.awdnews.com/politique/le-fils-d-erdogan-avec-des-membres-de-daesh-avec-lesquels-il-trafique-dans-la-vente-de-p%C3%A9trole-sur-le-march%C3%A9-noir

  Via Google te vertalen, waarin uit de doeken wordt gedaan, waarom Erdogan de Koerden platgooit en de Russen uit de lucht schiet (vliegtuig, helicopter maar ook de parachutisten geheel in strijd met de Conventie van Geneve).
  Zijn lieve zoontje heeft al voor €800 miljoen aan IS olie voor 1/5 van de marktprijs gekocht en verkocht ter meerdere glorie van het Erdogan familie kapitaal.
  Daarom ook valt hij Koerden aan en schiet hij de Russen uit de lucht, dit dus in volledige verstandhouding en afspraak met Islamitische Staat.
  En deze moslim ratten zitten bij de NATO en zijn geassocieerd met de EU.
  En de linkse landverraders in den Haag doen net of ze van niets weten. Wat een tuig.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Moslims in Nederland parasiteren op de Nederlandse sociale voorzieningen en kiezen als het er op aan komt voor IS.
  Reden genoeg om allen uit Nederland te verwijderen.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  geduld is een schone zaak, de heer Poetin komt in actie en veel harder en verder dan menig Brussels idioot zal willen denken.

  Like

 9. Pingback: Moslims zijn ongeduldig | Nikontino's Blog

 10. S Breget zegt:

  En wat te doen als er over de hele wereld verspreid alleen nog debielen zijn.

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  En hoe laat is het? 5 voor twaalf, of 5 over twaalf of ……. lopen we misschien een hele dag achter. In ieder geval hebben we veel te lang stil gezeten. We hebben heel wat in te halen. En met we bedoel ik de patriottische Nederlanders die bereid zijn zich in te zetten voor het heroveren van de zeggenschap over ONZE EIGEN CULTUUR.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. Jan zegt:

  Obama’s Former CIA Director Says Obama Didn’t Hit ISIS Oil Targets Because He Didn’t Want To Cause Environmental Damage…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s