NUTTELOOS VOLK

Screenshot_12

De restanten van een nutteloos volk.

(Door: “Driek”)

Op 2 november 2004 werd in Amsterdam de cineast Theo van Gogh vermoord. Nog dezelfde was er ‘s avonds een lawaaidemonstratie en herdenking op de Dam. Tienduizenden mensen verzamelden zich en maakten kabaal met deksels en pannen. Job Cohen sprak de mensen toe: ‘Er is een Amsterdammer vermoord. Je strijdt met de pen en desnoods tot aan de rechter. Maar nooit neem je het recht in eigen hand. Theo van Gogh is het zwijgen opgelegd.  Dat accepteren we niet’.

Nu, dat was mooi gezegd door onze Job Cohen. Doch evenals Job in het Oude Testament zitten wij inmiddels in zak en as en krabben wij ons strakjes met een potscherf. Van die stoutmoedige woorden van meneer Cohen is bitter weinig overgebleven. Want, lezer van deze strijdbare site van E.J. Bron, nog steeds ziet men niet den omvang van die verschrikkelijke ramp die ons onvermijdelijk wacht. Onze naïeve regering fladdert steeds dichter heen om het verlokkend valse licht der islamitische lamp. Nog slechts een enkele zwakke vleugelslag en ons land stort verblind ineen.

Lezer, ik ben zeer verontrust. Vooral op deze donkernatte naargeestige herfstdag waarin de winter alreeds zijn koude hand legt op ons nietig polderland. In het nachtelijk donker hoor ik soms in mijn overspannen verbeelding alreeds naderen de voetstappen van huiveringwekkende gestalten, hoor ik luid bonzen op mijn deur en staan gemaskerde lieden met ontbloot zwaard gereed tot den dodelijke slag. Neen, de komst dezer banaal primitieve ideologie heeft mijn innerlijk leven niet gans verrijkt. Geestelijk gaan wij allen een stap achterwaarts. Het is maar dat u het weet.

Nu de terreurdreiging in België op het hoogste niveau blijft, gewapende soldaten door de straten patrouilleren, scholen gesloten blijven en de mensheid zich wederom dreigt onder te dompelen in kruitdamp en krijgsrumoer, wenden de ‘Machtigen der Aarde’ al hun krachten aan om den pijnlijke barensweeën van een dreigende oorlog met dien duivelse islam te maskeren.

Doch het lijkt wel alsof wij akkoord gaan met onze definitieve ondergang. Want dat ‘strijden met de pen’, waar Job Cohen toen zo mooi over sprak, zet nog altoos geen zoden aan de dijk. Evenmin die duizenden mensen die met deksels op pannen sloegen. Het is allemaal zinloos. We zitten opgescheept met een nutteloos volk. Onze luchtige levensopvatting en eeuwenoude cultuur verdwijnt door inteeltvolken.

De door ons in het verleden bevochten strijd voor het ‘vrije woord’, welke met bloed is doordrenkt, behoort door toedoen onzer lamzalige bewindslieden tot de verleden tijd. Want nog steeds lezen wij in onze Nationale Leugen Couranten dat de islam vredelievend is. Het tegendeel mag niet worden gezegd. Volgens onze bewindslieden staat ons met de komst der islam een bedwelmend geluk te wachten. Inderdaad, zoals Geert Wilders zei: knettergek zijn ze in Den Haag.

Wij worden als burger met den dag meer in het nauw gedreven. Straks, als zwarte vlaggen Neerlands straten ontsieren en zwarte vrouwengestalten met hoofddoek en mannen in djellaba ons vertrouwd straatbeeld overheersen, pas dan worden onze naïeve bewindslieden misschien eindelijk wakker. Doch ik denk dat zij dan alreeds naar elders de kuierlatten hebben genomen.

Nu, spitse lezer van “E.J. Bron”, ik moet het hierbij laten. Een machteloze toorn dreigt mij te overweldigen.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Screenshot_14

“Tolerantie en apathie zijn de laatste deugden van een stervende samenleving”

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op NUTTELOOS VOLK

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Als ‘k ze hier lees, de woorden weer van Driek
  word ik óók door die verontrusting meegezogen
  want, van wat hij zegt is geen woordje onvertogen
  juist de onaanvechtbare werkelijkheid me zo ziek…
  .
  maar schrijf toch door…’t gelijk is aan jouw zij
  en heb mijn dank, dat ik dit steeds mag lezen
  want, daar ‘k besef dat ‘k niet de enige zal wezen,
  maakt juist dat samen-weten weer ’n beetje blij… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. Ik voel me niet bepaald gemakkelijk met de doodscultuur islam. Hoop dat politieke figuren zoals Poetin worden. President of Russia Vladimir Putin; “To forgive the terrorists is up to God… but to send them to Him… is up to me!!!” Poetin stelt me gerust. Ik ben een mooi schilderij van Poetin in een militair uniform aan het maken met bovenstaande Engelse tekst ook in het schilderij geschilderd. Als het schilderij klaar is maak ik een foto van het schilderij en verstuur de foto naar 100 Nederlandse en 700 Engelse emailadressen van de media op de aarde! Lang leve Poetin!!!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Mooi neergezet Driek!
  Een nog machteloze doch groeiende toorn zal de landverraders en volksverlakkers vellen!

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  De grootste misdaad van deze Nederlandse regering is het Materieel en psychologisch/geestelijk beschadigen van de Nederlanse burger waardoor deze Nederlandse burger zich totaal onveilig, onbeschermd en beroofd in de steek gelaten voelt door zijn regering. Hoe ver kunnen mensen toch vallen voor hun eigen belangen en gewin binnen deze overheid. (uitgezonderd PVV).

  Like

 5. Pingback: NUTTELOOS VOLK | Nikontino's Blog

 6. Charles Martel zegt:

  Op de afbeelding boven kan u zien tot wat 1500 jaar IS-lamitische ‘beschaving (sic)’ leidt. Nu het Midden oosten en Noord Afrika leeggeplunderd zijn, komen wij aan de beurt.

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Ja en diezelfde Job Cohen (PvdA) heeft dan wel die mooie woorden gesproken maar meende hij het wel echt. Want het is dezelfde Job Cohen van de Partij van/voor de Allochtonen die de motie Halsema heeft mede-ondertekend en -ingediend…. Het is dezelfde Job Cohen die altijd wel zeer zalvend sprak over de moslims als er in Amsterdam weer eens wat gebeurde….thee drinken kon hij goed met ze en dat heeft Aboutaleb heel goed van hem afgekeken. Maar door die ondertekening van die motie Halsema heeft hij eigenlijk alsnog een mes in de rug van Van Gogh gestoken…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s