Rode Samsom en Groene Klaver willen invoering klimaatdictatuur, aldus de Volkskrant

Screenshot_18

De ware intenties van Groen komen nu boven: Moellah Samsom en Ayatollah Klaver willen het Klimaat-kalifaat stichten.

(Door: Rypke Zeilmaker)

Samsom  (PvdA) en Klaver (Groen Links) willen een totalitair regime invoeren, dat per inwoner een limiet op zijn welvaart en bewegingsvrijheid afdwingt via de Staat. Waarbij de Staat ons de Kolchoz in dwingt via het 2050-plan: het inleveren van 95% van onze welvaart via een staatsgeforceerde overstap op niet renderende en wisselvallige energie die het fiat heeft van Greenpeace en Co. Wat dus inhoudt: het bedelven van geheel Nederland onder windturbines, black-outs, straatrellen omdat de pinautomaten het niet meer doen.

Groen is het nieuwe rood, en daarom is Diederik ook zo groen, klimaatbeleid is klassieke Rode Politiek. Al heeft het groene geloof qua fanatisme ook veel weg van de ware islam, en heeft het klimaat-kalifaat van Moellah El Samsom en Groot-Ayatollah Klav’er eveneens de potentie ons tot achterlijkheid terug te werpen.

Bron:
http://climategate.nl
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, dictatuur, Groenen, kalifaat, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Rode Samsom en Groene Klaver willen invoering klimaatdictatuur, aldus de Volkskrant

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Opmerkelijk is dat we gisteren de video hebben gezien van een van de oprichters van Greenpeace, waaruit juist het tegendeel blijkt.

  Als ik moet kiezen, kies ik deze Patrick Moore elke dag van de week en twee keer op zondag, boven het leugenaarsduo Samsom-Klaver.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Jan zegt:

  Soms krijg je inderdaad een betere wereld als je overgaat tot liquidaties. Dit is een voorbeeld.

  Like

 3. Edjan zegt:

  De linkse kliek voelt dat ze gaan verliezen en past de verschroeide aarde-tactiek toe. Enerzijds volplempen met moslims en anderzijds de economie vernietigen.

  Like

   • exmarineman zegt:

    Ach dat zijn toch 4 handen op 1 buik….Samsom is ook van Greenpeace en als de islam hier is ingevoerd dan zijn er binnen een paar jaar miljoenen doden te “betreuren”(sarcasme uit). En dan zijn de moslims en de milieumaffioso helemaal alleen. Nou die moslims passen dan precies in de NWO zoals de NWO en Bilderbergers het willen hebben en de milieumaffia hebben ook hun zin wat er zo goed als geen economische activiteit meer……wat een schone lucht zeg… Wacht effe: en die overwaaiende lucht vol met CO2 dan uit de buurlanden en vanuit Amerika enz????? Geen probleem we bouwen gewoon een heel hoge muur om Nederland ………en we voeren een ademhalingsbelasting in. Als je je voorraad hebt opgenomen en uitgeademd dan is de laatste uitademing je laatste geweest……opgeruimd staat netjes, weer minder CO2 uitstoot….Wat zegt u? Dat ik dan zelf ook dood ben? Nee ik krijg als politicus en bestuurder een extra groot contingent lucht…….

    Like

 4. Vederso zegt:

  De hele klimaatdiscussie is een schijndiscussie dat afleidt van het werkelijke probleem van de islamisering.

  Like

 5. Jean zegt:

  Jammer dat die leuning het niet begeven heeft, jammer.

  Like

 6. harry zegt:

  Rood en groen gaan ons gezamenlijk te lijf .
  Als ( amateur ) olieverfschilder weet ik dat als je die twee kleuren mengt , je een strontkleur krijgt .

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Práát me niet van ‘rood’ en ‘groen’!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Dit plan is kansloos.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Alles voor eigen gewin, daarom dat partijen elkaar opzoeken ten koste van de burger.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Dat klimaat gedoe is een grote hoax!
  J. C. Th. Köhler’s video zegt genoeg…

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Het is pure maffia en corruptie; alle milieumaatregelen vertalen zich in extra belastingen en heffingen. Voor het MKB en voor de burger. Grote maatschappijen hebben er geen last van.
  Ondertussen fokken bepaalde mensen als konijnen en komen hierheen, terwijl we al overbevolkt zijn. Met goedkeuring en medewerking van dezelfde linxe maffia.
  Het milieubeleid is 100% gericht op het verhogen van heffingen, niet op resultaten. Zo stoken we kolencentrales voor energie en gaan de baten van ons gas naar de elite, naar Brussel en naar de bijstandstoeristen.

  Like

 12. Jan zegt:

  Grossieren in meningen:

  Klimaatwet nodig op weg naar een schone en groene toekomst
  door Diederik Samsom op 23 november 2015

  Vandaag presenteer ik trots, samen met Jesse Klaver van GroenLinks, de Klimaatwet. Deze initiatiefwet (pdf) legt klimaatdoelen vast in de Nederlandse wet: een vermindering van de CO2-uitstoot met minstens 95% in 2050 en een 100% duurzame energievoorziening. Deze wet gaat echter niet om getallen, maar over een veilige en schone toekomst voor onze kinderen. Het is voor de energievoorziening van onze kinderen en voor de welvaart van Nederland van levensbelang dat we nu snelheid maken.

  Als we onze energiehonger namelijk nog veel langer stillen met fossiele brandstoffen zetten we de toekomst van onze kinderen op het spel.

  http://www.pvda.nl/berichten/2015/11/Klimaatwet

  Dat al het geld naar defensie zal gaan om moslims te bestrijden vergat de psychopaat

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 25 november 2015 om 07:07

   [quote] Als we onze energiehonger namelijk nog veel langer stillen met fossiele brandstoffen zetten we de toekomst van onze kinderen op het spel. [quote]

   Mooi glad praatje dat als muziek in de oren van de domme volgelingen van de ‘socialist’ zal klinken.

   De smerige hypocriet dóet niet anders dan de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen op het spel zetten met z’n islam-gepamper! Hij zou z’n eigen GELDhonger eens moeten afzweren!

   Overigens denk ik -bij nader inzien- niet dat onze kinderen en kleinkinderen onder de islamisering te lijden zullen hebben (mits ze niet onthoofd worden o.i.d.) De jeugd wordt nl. door de maatschappij voortdurend gehersenspoeld, dus die weet straks niet beter of het hoort zo, dat je als ‘Gutmensch’ islamieten knuffelt en verwent. Krijgen ze vanzelf een lekker gevoel van, zodat ze de ernst van de situatie niet eens zullen inzien.

   Like

 13. Ron soeverein mens zegt:

  Zondag j.l. bij tegenlicht gekeken naar advocatuur en bedrijfs ceo,s die met gerichte milieu oplossingen komen en door regeringen uitgenodigd worden. Naar voren kwam o.a. dat Nederland tot het vuilste land van Europa behoort qua milieu. Vorige week in tegenlicht bleek dat Nederland bij de 5 landen behoort die de wet voor ecocide heeft tegengehouden. Zo staat de Nederlandse politiek in het milieubeheer, maar wel de burgers allerlei milieu belastingen opleggen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Peruaanse boer gaat Duits bedrijf aanklagen omdat het zijn gezin zou bedreigen door uitstoot Co2

  A Peruvian farmer has filed a landmark lawsuit against German energy giant RWE, saying that the company’s fossil fuel emissions endanger his family, livelihood and hometown, a German NGO said Tuesday.
  In what the pressure group Germanwatch called a first in Europe, RWE will face legal action by the plaintiff Saul Luciano Lliuya before the regional court in the western German city of Essen, where RWE is based.
  The lawsuit argues that RWE “is partly responsible for glacial melting in the Andes and thus also for the danger to his house which lies at the foot of the mountains,” Germanwatch, which is advising Lliuya, said in a statement.
  http://news.yahoo.com/peruvian-farmer-sues-german-energy-giant-over-climate-165713924.html

  Like

 15. Jan zegt:

  Antwoord van de Washingtonse Gek op de aanslagen in Parijs: praten over niet bestaande gloabal warming:

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Links en Groen Links twee narren bij elkaar !
  Voorlopig want ons een gigantische schade claim als deze nieuwe moderne kolencentrales dicht moeten.
  Linkse stokpaardjes en utopieën moeten voortaan alleen door de linkse stemmers betaald gaan worden, en dan zult U zien dat dit soort idioterie heel snel stopt !!!

  Like

 17. Jan zegt:

  De Vereniigde Nazi’s menen:

  U.N. Report Says Global Warming Has Killed 606K People Since 1995…
  http://www.huffingtonpost.com/entry/un-weather-related-disasters-occur-almost-daily_56532af2e4b0258edb320f50

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals, er klopt niets van.
  Je kunt niet over een aantal jaren het gebruik van X een paar procent terugdringen en tegelijkertijd een miljoen allochtonen hierheen halen. Onmogelijk. Dat weten zij ook.
  Op iedere euro op uw energierekening legt de roverheid reeds een boete van 70 cent en dat zal alleen maar meer worden. Bedenk wel dat van die 70 cent niets wordt gebruikt voor een beter milieu.
  Een logischer stap zou zijn geboortebeperking bij allochtonen af te dwingen en de grenzen te sluiten, maar daar zijn de activisten / graaiers nog niet aan toe.
  De DUURzame oplichters kunnen niet eens een trein kopen of laten rijden, als alternatief voor het fileleed.
  Ze konkelen alleen met verdragen en besluiten om ons geld te jatten en nergens anders voor.

  Like

 19. Jan zegt:

  Autocolonne van Hussein voor klimaatconferentie kost $1 miljoen

  Obama’s Motorcade For Climate Change Summit Cost Nearly $1 Million…

  Car service, hotels, and accommodations for the president and other administration officials to attend climate change talks in Paris are costing taxpayers nearly $2 million, according to government contracts.

  The COP21 meeting of global leaders, which President Obama said is a “powerful rebuke” to terrorists, began on Monday. Representatives from 195 countries traveled to Paris, burning 300,000 tons of carbon dioxide for the United Nations conference that is seeking to reduce global emissions.
  ..
  http://freebeacon.com/issues/obamas-motorcade-for-climate-change-talks-costing-784825/

  Like

 20. Jan zegt:

  De schrik van Samsom en Klaver

  Like

  • Edjan zegt:

   Een kolen-elektriciteits-centrale. Duurde even voor ik hem door had. Maar ik denk dat beide heren nog meer huiveren voor een kerncentrale? WINDMOLENS, Jan, WINDMOLENS tot het bittere einde (wat wel eens dichterbij zou kunnen zijn dan we denken)

   Like

 21. Jan zegt:

  ‘Miljoenen subsidie voor illegale windturbine’

  De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft de eigenaar van een illegaal geplaatste windmolen in Schagen in Noord-Holland 3,2 miljoen euro gegeven. Dat schrijft de Volkskrant woensdag op basis van stukken die zijn opgevraagd met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) door de Nederlandse Vereniging Omwonenden Windturbines.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4204342/2015/12/09/Miljoenen-subsidie-voor-illegale-windturbine.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s