Syrische “vluchteling” in het ZDF: “De Duitsers geven ons een huis en een inkomen in een goede buurt”

Screenshot_19

Deze Syrische “vluchteling” denkt dat hij in Duitsland een huis in een goede buurt krijgt.

(Vertaling: E.J. Bron)

Over de brutale eisen van “vluchtelingen” tegenover hun gastland heeft “Unzensuruert.at” al meerdere malen bericht. Een nieuw geval van deze ongegeneerdheid zou dus eigenlijk niet zo bijzonder nieuwswaardig zijn, mits een uitspraak van een Syriër in “ZDF-Heute” van 4 november niet zo klakkeloos geaccepteerd zou zijn. Ook deze man eiste een huis – en ook nog in een goede buurt – en een inkomen. Hij zei dat zó vanzelfsprekend alsof hij niets anders zou accepteren. De tv-kijkers waren vooral verbaasd over het ZDF, dat deze eis van de Syriër helemaal niet tegensprak.

Vluchtelingencoördinator Altmaier met applaus ontvangen

De Syriër kwam in het kader van een bericht over het vluchtelingenkamp in het Neder-Beierse Wegscheid aan het woord, toen de Duitse vluchtelingencoördinator Peter Altmaier (CDU) – de minister met een speciale portefeuille – zich ter plaatse een beeld vormde van de situatie. Men liet een overvolle tent met “vluchtelingen” zien, waarin de mensen hem met een enorm applaus verwelkomden. Waarom de Duitse vluchtelingencoördinator zo populair is bij de “immigranten” werd iedereen duidelijk, toen de ZDF-verslaggeefster een Syriër, die zijn vrouw en zes kinderen meebracht naar Duitsland, interviewde. Deze zei toen letterlijk:

Aangezien we nu in Duitsland zijn, geven ze ons een huis en een inkomen in een goede buurt. En dan zal ik werk zoeken.

Dat veel “vluchtelingen”, of dit nu Syriërs, Afghanen of Tsjetsjenen zijn, met het idee het land binnenkomen dat zij allemaal denken dat er in Duitsland melk en honing in overvloed zouden stromen, is niet nieuw. Zulke uitspraken worden steeds opnieuw gedaan. Alleen jammer dat het ZDF dit sprookje bleef voeden in plaats van erover te informeren wat de “vluchtelingen” en diegenen die geen recht op asiel hebben werkelijk in Duitsland te wachten staan.

Bron:
www.unzensuriert.at
ongecensureerd.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Syrische “vluchteling” in het ZDF: “De Duitsers geven ons een huis en een inkomen in een goede buurt”

 1. Driek zegt:

  Wel ja, zes kinderen, dat wordt een royale gezinswoning, de man heeft nog geen slag werk verricht, ongelooflijk dat mensen dat pikken.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek om 21:15

   Nou Driek, die man heeft toch maar liefst ZES kinderen verwekt……! Als u dat ‘geen werk’ noemt….? 😉

   Like

  • Sjaak zegt:

   Het eigenlijke probleem wat nog niet aangesproken
   hebben zijn de soziale kosten !
   De ouderen waar geen geld meer mee verdient word ,
   worden van jaar tot jaar meer en meer uit geknepen
   en en aan de rand van de samenleving verbant !
   En wanneer deze kinderen eveneens (moslimkomform)
   wie in onze marrokaanse trijterwijken parralel van de
   nederlandse samenleving opgroeien hebben
   we een generatie van steuntrekkers die de economie
   de laatste dolkstoot verzet !
   Dank zij de EU en hun wagenwijd geopende grenzen
   en de EU kontlikkende linkse landverkwanselaars !
   Tjakka ! Meer-meer-meer !

   Like

 2. Sjaak zegt:

  ZDF, dat deze eis van de Syriër helemaal niet tegensprak ?

  Natuurlijk niet !
  ZDF is een van de huis en tuin propaganda zenders van Merkel/Ferkel !

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Vroeger was het; wij vrouwen eisen, en baas over eigen buik. Vandaag de dag; wij – vluchtelingen -eisen. Ik moet sowieso niets weten van mensen die andere mensen hun eisen opleggen, want dan spoort er iets niet ! En wat Nederland betreft; er is er geen enkele – vluchteling – gelukszoeker of illegaal die teruggestuurd word. Geloof dat maar echt niet. Ook niet als de conflicten opgelost zijn. Ze komen om onze portemonnee te roven en de Islam in te voeren. Vandaar dat eisen en klagen. De Islamisatie gaat hun niet vlug genoeg ! Ze krijgen na een tijdje allemaal een verblijfsvergunning, die recht geeft om het Nederlanderschap aan te vragen. In het andere geval trouwen ze met een Nederlander en laten zich na een klein poosje gewoon weer scheiden. Ook valse paspoorten doen hun vernietigende werk. Vadertje Staat, een na-ieveling pur sang, gelooft die rotzakken op hun bruine ogen. Vreemdelingencontrole is een vies woord geworden, alsmede het ook weer sluiten van onze grenzen !

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Binnen Europa roeren zich de gemoederen en ook al een paar landen nl 4 Balkanlanden sluiten hun grenzen. Frankrijk heeft het helemaal gehad, jammer dat Hollande nu advies vraagt aan Obama. Beter was als hij zich totaal zou afscheiden van Nato en Navo, daarmee zou het zelfredzaamprogramma in werking gesteld kunnen worden en Europa op weg naar de oude situatie. Duitsland is momenteel op punt gelijk Zweden om een totale colaps te gaan meemaken. België begint langzaam te ontwaken uit deze nachtmerrie en onderneemt gericht stappen zijn grondgebied beter te beschermen maar vergeet zijn grenzen te controleren. Nederland volgt zijn natte droom.

  Like

  • Edjan zegt:

   Frankrijk heeft het helemaal gehad, klopt, maar Hollande gaat gewoon op de oude voet verder, samen met Merkel en de moslimhond in het witte huis.Dat is de echte nachtmerrie: alles gaat door zoals het ging.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Goede avond Edjan, heb je ongetwijfeld alles gevolgd mbt Turkije, ik geef de heer Poetin al mijn troeven, verdient hij, Amerika speelt met Erdogan en Merkel over de rug van Brussel vies spel en Poetin heeft dit door.

    Like

 5. Pieter zegt:

  Abdel. de Syrische vluchteling heeft nu al 6 kinderen. Zijn vrouwtje dat achteraf zit met de baby, moet als kindbruidje begonnen zijn want zij lijkt een stuk jonger.
  Er zullen nog zeker wel 4 kindjes bijkomen. Dat zijn er dan 10.
  Abdel is niet de enige met zo’n groot gezin die binnenkomt.
  Veel , heel veel hoofddoekjes en je weet waar een hoofddoekje is , heerst de islam en heeft ieder gezin veel kinderen.
  Europa zal verzuipen onder de islamitische druk. Het bestaan wordt hier ondraaglijk.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Ach, dat Adolfina Merkelschwein heeft ze uitgenodigd en mag ze allemaal houden.
  Nederlandse grenzen dicht voor binnenkomers en open voor vertrekkers…
  Tja, ik wens niet voor de rest des levens in te leveren voor asieldreigers.
  Onze overheid moet ons de keus laten; een ieder die wel asielzoekers wil en die dat niet willen registreren.
  Kosten der asieldreigers verhalen op die mensen die ze willen.
  Denk overigens dat dat er maar weinigen zullen zijn, zelfs die “welcome” blaters niet…

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 8. Pingback: Syrische “vluchteling” in het ZDF: “De Duitsers geven ons een huis en een inkomen in een goede buurt” | Nikontino's Blog

 9. Theoden zegt:

  terugsturen en meteen

  Like

 10. Jean zegt:

  Ik had liever gelezen: “De Duitsers geven ons een kruis en een goede aframmelbeurt” dan denk ik dat we er nu véél beter voorstonden.

  Like

 11. geentvkijker zegt:

  Het zou zo maar kunnen, dat “ achteraf “ zal blijken, dat het een slimme zet was van
  Merkel, om ze allemaal naar Duitsland te laten komen. Die brutale gasten zitten immers
  allemaal met groooote hordes dicht bijelkaar …..en van een nadeel is ook een voordeel te maken immerssss…..misschien zit er wel een strategisch uitgekiend plan achter. Ik vind het nog steeds gek, dat het overgrooooote deel naar Duitsland is gelokt, ….en nog gelukt ook. De vluchtelingen zijn in grote getale daar heen gestuurd, maar nu blijkt, dat er onder de vluchtelingen veel mensen zitten die eigenlijk geen “ echte “ vluchtelingen zijn, dus ook landverraders eigenlijk.
  Zou mij niks verbazen als er meer achter zit…..effe afwachten dus.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Geheime afspraken al veel eerder gemaakt in de geschiedenis, Nazi Duitsland Turkije, Erdogan Merkel. Erdogan wil Ottomaans Rijk herstellen, Merkel als machtigste v Brussel geeft hem die kans als daarmee de olie voor Amerika is veilig gesteld. Nazi schatten en kapitaal is al veilig gesteld via Rothschildbankiers bij NWO, Merkel werkt verder aan dit plan om de grote multnationals onder te brengen bij het NWO dmv het nieuwe TTIP handelsverdrag Europa-Amerika. Het grote belang in het MO is straks ook in handen van het NWO. Zo zie ik de cirkel en alle puzzelstukjes passen gewoon in elkaar. Poetin kent dit spel ondertussen, die is niet dom, en zal op korte termijn Turkije uitschakelen en daarmee Erdogan en Merkel buitenspel zetten. Grote streep door plan van Erdogan zijn ideaal en van Merkel haar plan met NWO. De grote vraag is, durft Amerika hierop te reageren? Poetin heeft al toenadering met China = in gezamelijk belang Islam vernietiging.

   Like

 12. Jan zegt:

  Was sind eigentlich “gemäßigte Rebellen” in Syrien?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s