Tweede AfD-demonstratie in Magdeburg enorm succes!

Screenshot_7

AfD-demonstratie op 18-11-2015 in het Duitse Magdeburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

De demonstratie van de AfD Sachsen-Anhalt in Magdeburg was opnieuw een groot succes. Ongeveer 3000 tot 5000 burgers protesteerden weer absoluut vreedzaam maar duidelijk tegen het complete falen van de Duitse regering in de asiel- en vluchtelingenpolitiek.

Bijzonder opmerkelijk is dat de demonstratie Magdeburg/Sachsen-Anhalt tegelijkertijd plaatsvond met de demonstratie in Erfurt/Thüringen en dat er in beide plaatsen duizenden burgers op straat waren!

Screenshot_8Er werden een minuut stilte in acht genomen voor de wereldwijde slachtoffers van terreur en geweld en tegelijkertijd als teken van solidariteit honderden ballonnen opgelaten.

“Duitsland en Europa zullen noch voor de gewelddadige aanvallen van de Antifa noch voor de radicaalislamitische terreur buigen. Op 16 december zijn we weer op straat!”, aldus de AfD-topkandidaat en chef van de AfD afdeling Sachsen-Anhalt, André Poggenburg.

Bron:
www.afd-lsa.de
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tweede AfD-demonstratie in Magdeburg enorm succes!

 1. Cathja zegt:

  Geweldig!!

  Like

  • exmarineman zegt:

   kregen we ze in Nederland ook maar zo massaal de straat op…..

   Like

   • Leo zegt:

    Moahh, hier moet eerst bloed vloeien.
    Dan gaan we in lange rijen langs de rouwstoet in onze handen klappen en bloemen
    strooien…..

    En gaan dan weer over tot de orde van de dag.

    bah… klootjesvolk !

    Like

 2. Jade zegt:

  Goede ontwikkelingen, fijn om te horen…

  Like

 3. Astrid zegt:

  Kijk, er zijn dus nog gezond denkende en tot actie bereide Duitsers. Hopelijk worden zij niet het doelwit van de soldaten van allah, zeker nu met de komende, christelijke feestdagen. Solidariteit is wat ons sterk maakt tegen de vijanden, die ons almaar verraden en die menen ons te moeten overheersen met al hun afwijkende ideaalbeelden. Het wordt i.i.g. nog een taaie klus om de oude orde te herstellen….

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Er zijn gelukkig nog mensen met verstand!

  Like

 5. tjonge zegt:

  toch wel frappant om te zien dat voormalige oostblok landen en het voormalige ddr de grootste weerstand biedt tegen de invasie van de aliens.
  .
  zij hebben nog vers (1991) in hun geheugen wat het is om in een dictatuur te leven, vandaar dat ze nu ook de herwonnen vrijheid niet zonder slag of stoot op zullen geven !
  .
  wij, op een klein aantal na, en de rest van het westerse europa zijn te verwend en te labbekakkerig om de straat op te gaan, als je het blijkbaar te lang te goed gehad hebt, dan sukkel je in….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 01.53. uur. U zegt, terecht: “wij, op een klein aantal na, en de rest van het westerse Europa zijn te verwend en te labbekakkerig om de straat op te gaan, als je het blijkbaar te lang te goed hebt gehad, sukkel je in…..”. Precies, dat heeft U goed door. Daarbij helpen de omroepen en media goed aan mee, door domme programma’s als: “Boer zoekt vrouw”, ONM, “Gooische vrouwen”, en meer van zulke ongein. De Romeinen hadden dat al door: ” Geef het volk brood en spelen”.

   Like

 6. sammy zegt:

  heeft weinig zin. er moet een massale volksopstand komen. ook in Nederland ik doe zeker mee.
  op deze schaal heeft het weinig invloed. wel als je met een miljoen mensen naar het binnenhof gaat dan heeft het zin. dit soort demonstraties hebben ze nog helemaal in de hand.Ik ben naar een demonstratie van pegida geweest gewoon te weinig mensen. wilders is nu blijven hangen op 36 zetels. je begrijpt niet dat er nu nog lieden zijn die niet op de p.v.v stemmen. zien die de toekomst nog rooskleurig in? of zitten ze rukkend en vingerend op de bank naar een dom programma van linda de mol te kijken en denken na mij de zondvloed. mischien nog niet zo gek. zeg het maar.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Het klinkt misschien niet zo gezond, Sammy, maar wat Nederland nodig heeft om wakker te worden is op zijn minst een ‘Parijs’. En misschien zelfs wel meer dan één.
   Al die AZC’s met hun vele uitwassen, bij velen toch in de nabije omgeving, zijn kennelijk slechts geschikt om de PVV heel langzaam omhoog te laten kruipen.
   Als dat niet sneller gaat vrees ik de totale ondergang van Nederland, die dan, uiteindelijk, te wijten valt aan de ‘gemiddelde’ Nederlander. Hoe ik over die categorie denkt schrijf ik maar niet op vandaag.

   Like

 7. Pingback: Tweede AfD-demonstratie in Magdeburg enorm succes! | Nikontino's Blog

 8. sammy zegt:

  ja Frans we zullen zien hoe het zich ontwikkeld lekker gezellig met die lolbroeken van de islam ongedwongen samenleven. zijn zulke gemoedelijke mensen met veel humor altijd wat te vertellen zijn bijna hetzelfde als wij hoor. vooral de islamitische dames daar kun je ook zo heerlijk mee lachen en dolletjes maken net alsof we een grote familie zijn. en inderdaad ik denk dat er hier wat aanslagen gepleegd moeten worden vooral dan op het binnenhof. of het torentje wie weet als pleuris uitbreekt dat het dan loos gaat. maar de corrupte politiek in samenwerking met de linkse media hebben bijna de geest weer terug in de fles.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s