VIDEO Zweden-Democraten: “Welkom in Zweden”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Zweden-Democraten: “Welkom in Zweden”

 1. Drs.P. zegt:

  Zo, nu snel ook zo’n geweldig filmpje maken voor NL.
  Geen uitkering voor booslim parasieten, geen baan, geen geld, geen huis, geen auto, geen gratizzzz ziektekosten, geen gratis AOW, geen helemaal niets meer gratizzzz.
  Wie hier niet geboren is en minder dan 10 jaar werkt zou nergens recht op mogen hebben, net als in Tsjechie!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Het moge duidelijk zijn dat Zweden haar hand zwaar overspeelt heeft.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik moest opeens hieraan denken:

  Ongeveer 1:11
  “Dit is het Oebeler dorpshotel, met gasten kijk, hier is een stel”

  Ongeveer op 1:29
  “Oebele boem, en dat was Koen”

  Ongeveer 3:01
  “Hoort, zegt het voort”

  Like

 4. Tja…..Zou het echt helpen?
  Volgens mij heb je nog kans, dat die primitievelingen niet zo reageren op waarschuwingen, al dan niet per video; die beginnen pas te mekkeren als ze de ellende aan den lijve ondervinden.
  En niet, dat ze dan weer vertrekken,, nee, ze reageren meer in de vorm van eisen stellen. Want zij, de volgelingen van de profeet, hebben immers overal rècht op…..(denken ze.)
  Ik weet het niet, hoor, misschien zie ik het verkeerd, maar het lijken me nou echt mensen om zulke waarschuwingen van hun kouwe kleren te laten afglijden.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  In Zuid Koreaanse klassen zullen vanaf 2015 geen papier en geen boeken meer te zien zijn, maar enkel laptops en tablets. Terwijl ontwikkeld Azië steeds slimmer wordt is in Europa sinds de jaren ’90 het omgekeerde het geval. Oorzaak: massa immigratie.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Een duidelijke boodschap aan de gelukszoekers: er valt hier niets te halen. Het zal een forse teleurstelling voor ze zijn, maar leuker is het niet.

  Like

 7. Realist zegt:

  En wat gaan die Zweden Democraten eraan doen dan? Wat valt daar nog te redden? Zweden sterft en wat mij betreft kan dat niet snel genoeg gaan. In de valse hoop dat de volksverlakkers in Den Haag er hun lering uit trekken. Die Democraten peilen trouwens maar 25% van de stemmen dus 75% vindt het wel best zo. Net als Wilders, die peilt ook maar 25% terwijl hij de enige is met de slagboom naar beneden. Het overgrote merendeel vindt het dus ook wel best allemaal, net als die Zweden, ondanks alle gegarandeerde gruwelijke aanslagen die ons landje rood zullen kleuren. Daar heeft 75% van de Nederlanders geen enkel probleem mee. En wij kunnen voorlopig niets anders doen dan machteloos toekijken hoe honderdduizenden moslims onze samenleving vernielen en aan het massamoorden gaan. Met volledige instemming van een krankzinnig geworden regering met kwaadaardige bedoelingen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Realist 25 november 2015 om 00:35

   Helemaal waar; er is geen redden meer aan en dat is één van de redenen waarom ik niet meer deelneem aan demonstraties. Het ís tegenwoordig al zó moeilijk om een ‘leefbaar’ ‘bovengronds’ ‘leven’ te leiden…
   Als een ‘pro-vluchteling’ hoort wat jouw standpunten zijn, kunnen ze je bloed wel drinken.
   Het land puilt uit van de ‘Gutmenschen’ en die zijn niet te verslaan omdat ze én gehersenspoeld zijn én de kwaadwillende ‘regering’ en dus ook politie en leger op hun hand hebben. Als wij realisten in de problemen komen, helpt NIEMAND ons!
   Geloof me: ik ben dwarser dan dwars als door de ‘overheid’ opgelegde dingen betreft, maar JE KUNT HET NIET VAN DIE LUI WINNEN!
   Het toppunt van mijn dwarsheid is, dat ik het op een gegeven moment gewoon zal verdommen om verder te leven: “Stik maar met je achterlijke maatschappij; ik ga gewoon lekker dood!”, zal ik dan zeggen.

   En er zal geen shrink zijn die mij van dat standpunt kan afbrengen met z’n slappe gezwam en z’n gifpillen!.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s