“Vluchtelingen”crisis: 4 Balkan-landen sluiten hun grenzen

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De vier landen Macedonië, Servië, Kroatië en Slovenië, die langs de Europese Balkan-route voor “vluchtelingen” liggen, hebben hun grenzen gesloten. Er bevinden zich nog steeds duizenden mensen uit Syrië, Afghanistan of Irak onderweg om in Europa een beter leven voor zichzelf op te bouwen.

Door deze plotselinge beslissing wordt een domino-effect geproduceerd om het aantal mensen dat op weg is naar Noord-Europa te stoppen. Sinds de aanslagen in Parijs vreesde men dat er onder de “vluchtelingen” ook militanten op weg zouden zijn naar Europa.

De Afghaan Mohammed Mirzam weet dat hij wordt binnengelaten, maar dat zou niet voor zijn vrouw en beide kinderen gelden, die Iraniërs zouden zijn. Zij zouden in de val zitten, zei hij. Hij zou geen geld meer hebben en wachten op wat komen gaat.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
http://www.cbc.ca

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Kroatië, Macedonië, Moslims, Patriottisme, Servië, Slovenië, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Vluchtelingen”crisis: 4 Balkan-landen sluiten hun grenzen

 1. Johan zegt:

  Nu moet Griekenland actie ondernemen : Alle boten, die illegaal binnenkomen, terugslepen naar Turkije.
  Typisch trouwens, dat in de media nauwelijks tegen deze 4 landen geageerd wordt. Voorheen werd met name Hongarije meteen voor fascistisch land uitgemaakt, toen het de grenzen sloot.
  Nu Macedonië, Servië, Kroatië en Slovenië hetzelfde doen, waarschijnlijk in opdracht van Duitsland, hoor je niemand klagen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Met dank aan Frau Merkel, in haar ondoorgrondelijke wijsheid……. 😦
  Aan haar nu de schone taak om alle gestrande ‘reizigers’ weer veilig thuis te brengen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  ERGO !
  DE MOORD EN DOODSLAG AAN
  DEZE GRENZEN IS IN AANMARSCH !
  GARANDEERD !
  De geesten die ik riep !

  Like

 4. Ron zegt:

  Het zou eens tijd worden dat de boel dicht gaat.

  Met dank aan mevrouw Merkel….. Misschien iets minder ondoorgrondelijk dan we denken volgens het volgende artikel:

  http://www.vdare.com/articles/merkel-gone-mad-or-bribed-gop-example-suggests-the-latter

  Omgekocht door Soros of soortgelijke veel te rijke types die op hun oude dag persé nog even hun stempel op.de wereld willen drukken.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Zoals ze gekomen zijn, kunnen ze ook weer gaan.
  Daag asieldreigers, daaag!

  Like

 6. Giny zegt:

  Cathja

  Frau Merkel is toch de allerbeste vriendin van Mark Rutte?
  Daarom volgt hij haar trouw!
  Wij zitten opgescheept met de ellende, die reizigers gaan toch nooit meer weg!
  Met dank aan de huidige regering, waar ze eerdaags weer massaal op gaan stemmen!

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Trouwens wel een beetje raar van die ene “vluchteling”… Hij is Afghaan en is kennelijk al binnen, maar zijn vrouw en kinderen niet. Maar dat zijn dan ook Iraniërs volgens hem. Dan vraag ik mij af als zijn vrouw en kinderen Iraniërs zijn, waarom vlucht hij als Afghaans moslim dan niet naar Iran?

  Like

 8. sammy zegt:

  ja waarschijnlijk zal nederland als laatste de grenzen sluiten.

  Like

 9. Pingback: “Vluchtelingen”crisis: 4 Balkan-landen sluiten hun grenzen | Nikontino's Blog

 10. Het houdt maar niet op, niet vanzelf.

  Like

 11. Jean zegt:

  En die importellende stopt maar niet, wordt het niet hoogtijd dat wij zelf de grenzen gaan bewaken en niets maar dan ook niets van dat moslim/islamtuig doorlaten?
  Een Amerikaanse zender heeft Reynders geïnterviewd en ‘uiteraard’ is hij weer verkeerd begrepen! Je moet al een taalwonder zijn om die idioot te begrijpen, het lijkt meer op SZuid Afrikaans als die aan ’t ratelen is zoals “Ik ga Begie red van al kwaad, dat er nu veel jongen rondloop met bomgordel is erg maar wij oplos dat probleem”.
  Onze Maggie verwittigd nu de ziekenhuizen voor mogelijke indringers via spoeddiensten!!!
  Maggie zou je niet beter OVERAL dat moslimtuig buiten flikkeren zodat wij ons nergens ongerust moeten voelen? Ik heb steeds een kaartje bij me waarop staat “geen moslims/islamieten binnenlaten in mijn kamer en zeker nooit moslims/islamieten aan mijn lichaam laten raken” als ik zou opgenomen worden in een ziekenhuis.
  Dat moslim/islamtuig is voor niets te vertrouwen en moeten dus asap OVERAL verwijderd worden in ons land, in Afrika is er veel meer ruimte en het is er gezellig warm, dat heb ik van horen zeggen want zelf zal ik er NOOIT naartoe gaan, ik ben mijn leven niet moe.
  Wanneer mogen we de kolonnes zien wandelen richting Italië, Griekenland waar dan boten klaarliggen om dat zootje af te voeren??? Dat zou pas een gezellig kerstfeest geven.
  Zie je die rotkoppen dan staan ze steeds te krijsen over die barbaar alla of over die vulgaire perverse pedofiel mohamed, smeerlapperij die ik nog niet zou gebruiken om gaten mee te vullen.

  Like

 12. Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag nabij het Eschmarkerveld in Enschede, waar een groot asielzoekerscentrum (azc) wordt gebouwd, 12 varkenskoppen neergelegd….http://www.gelderlander.nl/regio/varkenskoppen-op-terrein-azc-enschede-1.5475952

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  In die Balkanlanden is men zeer realistisch! Daar kiest men i.i.g. voor de eigen bevolkingen! Maar dat is voor onze slappe MP-Rutte- cum suis- geen optie, die laten de POORT wagenwijd open staan. De Nederlandse belastingbetaler komt toch voor de kosten op, niet waar Rutte?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s