Waarom het geweld in Europa steeds verder toeneemt

Screenshot_21

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Geweld heeft altijd dàn de kans te groeien en te gedijen wanneer men toelaat dat het zich ongehinderd kan uitbreiden. Dat is ook de reden waarom in Europa het geweld in de huizen, appartementen, op straat en op de openbare plekken zo is toegenomen. Men heeft het geweld niet de pas afgesneden, maar het juist gestimuleerd. Daartoe is het op de eerste plaats belangrijk om het te toleréren en dat te propageren onder het begrip ‘tolerantie.’ Hiervoor zijn onze politici, de massamedia en de politieke correctheid in Europa genodigd. Zo is het deze mensen en organisaties gelukt Europa onder de heerschappij van Het Geweld te brengen. Daarentegen worden mensen, die zich tegen deze toestroom van geweld keren, als gewelddadig neergezet. Dat heeft tenslotte tot de terroristische aanslag in Parijs- en tot het toenemende geweld in heel Europa geleid.

Door de politiek in Europa werden pas alle deuren voor het geweld geopend. Wie mensen binnen zijn gelederen toelaat die een gewelddadig mens als profeet volgen, moet er zich verder niet over verbazen dat het geweld in zijn land, zijn omgeving en bij hem op straat toeneemt. Die moet er zich verder niet over verbazen dat het tot zulke excessen als in Parijs komt, of tot een afgelasting van een voetbalwedstrijd. Het is de schuld van Europa zelf als ze door haar tolerantiegekte het geweld in haar omgeving toegelaten heeft.Nu moet ze ook de consequenties daarvan dragen. De politici, de massamedia en de politieke correctheid in Europa zijn verantwoordelijk voor het toenemende geweld in Europa en verder niemand. Niet de terroristen, niet de mensen, die thans in Europa geweld bedrijven, maar in de eerste plaats de mensen,die het hebben toegelaten dat gewelddadige mensen zich binnen hun gelederen konden settelen. Zij zijn de handlangers van de terroristen in Parijs. Zij hebben voor hen pas het pad naar Parijs geëffend.

Zij hebben het Bataclan bestormd en de vele onschuldigen daar vermoord door hun tolerantiegekte en hun instelling dat men vooràl het geweld met tolerantie, met appeasement en met de veroordeling van diegenen die zich werkelijk tegen het geweld te weer stellen tegemoet zou moeten treden. Elke politicus en ieder mens die zich er voor inzet dat de verheerlijking van een gewelddadig  mens als profeet zich binnen zijn gelederen kon settelen, heeft bloed aan zijn handen. Iedereen die de islam als vreedzame religie etaleert, speelt de terroristen in de kaart, steunt ze en laat ze in Europa verder groeien.

De vrede in Europa kan pas dàn weer hersteld worden als de islam in Europa verboden wordt en het niet langer is toegestaan een gewelddadig mens als profeet te volgen. Zolang dat niet is gebeurd en er steeds weer gepropageerd wordt dat het er slechts een paar zijn die geweld bedrijven en niet allen die een gewelddadig mens als profeet volgen, kan het geweld zich onbelemmerd verder in Europa uitbreiden en zal het tenslotte tot haar ondergang leiden.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Waarom het geweld in Europa steeds verder toeneemt

 1. Jean zegt:

  En waar zitten/liggen de hoofdverantwoordelijken?
  Juist, in Brussel in die EU misdaadbunker met een buitenverblijf in Straatsburg.
  Het kost ons miljarden en de output van dat zootje ongeregeld is 0,000000, het brengt ons zelfs enorme schade en ellende.

  Like

 2. Ik hoor onze Minister-President Mark Rutte nog zeggen; “al die terroristen volgen niet de ware islam”, dat heeft ie echt gezegd voor tv na die aanslag op Charlie Hebdo. Dat heeft een of andere imam of Diederik Samson (PvdA) hem van tevoren ingefluisterd. Dat zijn wel de mensen die je ‘vertrouwen’ kunt!

  Like

 3. Bas zegt:

  De EU als een verrijking voor iedereen. Veel van deze onzin wordt dagelijks gepropageerd door de overheid, de NAVO, en regeringsgevoelige EU media, en verkocht aan gewone burgers. Nog even, en we hebben al geen eigen keuze meer, geen woonlocatie meer, geen eigen land meer, maar ook geen eigen Nederlanders meer. En eigenlijk valt het allemaal ook best te begrijpen. Nederland zit opgezadeld met een hybride bevrijdings-erfenis van een naoorlogse geherinstalleerde Amerikaans georiënteerde Nederlandse regering met Amerikaans DNA. De vrede in Europa kan pas dàn weer hersteld worden als we helemaal op eigen benen staan. Van binnenuit echte volks-bevrijding dus !

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Deze regering (excl.de PVV) aanklagen bij Europees Hoog Gerechtshof, voor totale nalatigheid tav eigen burgers, eigen burgers de veiligheid ontzeggen, beleid voeren waardoor de eigen burger in groot gevaar komen te verkeren, zie het voorbeeld buurlanden, en te weinig doen zodat Jihadisten naar Nederland vluchten en hier kunnen onderduiken, vanuit hier ook aanslagen kunnen plannen en ook hier vele slachtoffers kunnen maken. Dit materialistisch en psychologisch geweld tegen de eigen burger moet direct stoppen.

  Like

  • Joshua zegt:

   @ Guardiacivil,
   En als onze harlekijnen het nou eens opgedragen krijgen van die zelfde EU om ons te vernietigen?

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Ik heb hier geen antwoord op geachte Joshua, het kan inderdaad zomaar zijn ja, zeker in deze onberekenbare idiote wereld. Ik zoek geen complotten, ze zijn er gewoon, kijk naar reacties die zouden moeten komen en wel uitblijven vanuit deze regering. Kijk naar afspraken die gemaakt zijn onderling of in Brussel. Er gebeurt gewoon teveel waar voor ons de logica en gezond denken aan ontbreekt.

    Like

 5. Roeland zegt:

  Bas, wat U daar schrijft is de waarheid. Ik had het niet beter kunnen verwoorden. U heeft in mij een medestander gevonden!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  “Onze” regering hangen en uit de €U.
  Het lijkt me de enige mogelijkheid Nederland te redden…

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Even op zijn ‘Bommeleriaans’ ; Ik zou het zelf gezegd kunnen hebben.
  Het ademt de woorden waarmee ik al tal van comments ben geëindigd:
  ISLAM – WEG ERMEE. !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Pingback: Waarom het geweld in Europa steeds verder toeneemt | Nikontino's Blog

 10. Republikein zegt:

  Een leipo zegt:Met oudjaarsavond wil ik daarom ook de Syrische mannen en een paar Nederlandse vrienden uitnodigen bij ons thuis.’
  Tegen zoveel verbaal geweld kan ik niet op.
  We zijn omringd door een totale idioterie die onze adem beneemt, onze levensadem.
  Het is een komplot!

  Like

  • Republikein zegt:

   Overigens:
   Het OM gaat de Staat en premier Rutte
   niet vervolgen voor het asielbeleid.Het
   OM zegt niet bevoegd te zijn omdat de
   Staat en de premier strafrechtelijke
   immuniteit genieten.Begin deze maand
   hadden Bram Moszkowicz en Joram van
   Klaveren van de partij VNL aangifte
   gedaan.De twee stelden dat door het
   asielbeleid mogelijk IS-jihadisten het
   land binnenkomen.
   We zijn in de aap gelogeerd!

   Like

 11. BigLJohn zegt:

  Geweld heeft altijd dàn de kans te groeien en te gedijen wanneer men toelaat dat het zich ongehinderd kan uitbreiden…..Een oude wijsheid, die door bijna niemand serieus word genomen !Nog anderhalf jaar tot aan de nieuwe verkiezingen. Nog tijd genoeg voor de Muzelmannen om het vernietigingsproces voor Europa cq Nederland definitief te maken. Het kabinet Rutte – Samson had immers allang opgedoekt moeten zijn, maar bleef door achterbakse acties en lijmpogingen telkens weer overeind. Dit kabinet zal dus overeind blijven tot 2017. Bij de aanstaande tweede kamer verkiezingen in 2017 zullen de meesten onder ons weer zo gek zijn om toch maar alweer op links te gaan stemmen. In ieder geval op foute politieke partijen. Voor wat mij betreft is het pleit allang beslecht, en gaan we naar de bliksem toe. Alles blijft toch maar bij hetzelfde, de foute kant opgaan. Willen we een poging doen om iets aan deze situatie te veranderen, dan zullen we moeten stoppen met de dialoog en met de protesten. Het is nu tijd voor de grove middelen ! Al die gruwelijke aanslagen in Europa. Oog om oog, tand om tand !

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Theresa fijn dat U dit artikel vertaald heeft, en het artikel liet plaatsen. Ik ben het geheel eens met de strekking van het artikel. De grootste schuldigen, van het geweld en de ellende waar wij mee zitten, zijn de eurofiele-en islamofiele politici, van “links tot rechts”. Helaas treft onze eigen bevolking ook schuld, omdat men maar blijft stemmen op de politieke partijen, die deze ellende mogelijk hebben gemaakt, en zelfs mogelijk blijven maken. En deze partijen hebben het overwicht in het Europese Nep Parlement. En wij, wij gewone burgers zitten met; “de gebakken peren”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s