94% wil Zwarte Piet terug in @HEMA Nijverdal

Screenshot_5

(Door: “Pritt Stift”)

Hommeles bij de Hema in Nijverdal. Daar hing een pop (!) die Zwarte Piet moest voorstellen aan het plafond, en ene Sandra S. oet Twente aka @BrigadierPoez begon de @HEMA op Twitter te bedreigen. Waarop de @HEMA op Twitter fluks zwichtte voor 1 anoniem lafbekje met een twitter-account, en aankondigde maatregelen te nemen. Het gedoetje van zaterdag kunt u HIERRR teruglezen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Nederland, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op 94% wil Zwarte Piet terug in @HEMA Nijverdal

 1. Cathja zegt:

  Ik snap niet dat deze persoon haar wil kan opleggen aan de HEMA. In Twente moeten we over het algemeen niets hebben van dat Zwarte Pieten-geleuter, en bij de intocht van Sinterklaas waren de Pieten gewoon zwart, maar het zal wel weer te maken hebben met het feit dat de bet-overgrootvader van deze Sandra S. ooit moest werken voor zijn centjes.
  En ja, dan zie je die afschuwelijke pop hangen bij de HEMA, en dan groeit je agressie…….!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Wie had dit vroeger kunnen denken!
  De hele wereld staat op de rand van de afgrond en dan nóg zeiken over een poppetje dat Zwarte Piet moet verbeelden.
  Die Zwarte Piet haters moeten zich toch wel enorm stoer en ‘Gutmenschlich’ en dus superieur voelen wegens hun ‘opmerkzaamheid’ en medeleven met de ‘klaagneger’!
  Het erge is, dat hun gezeik nog succesvol is ook want ik zie nergens meer een afbeelding van Zwarte Piet. Geleidelijk is hij helemaal uitgebannen…

  Like

  • Theoden zegt:

   Ik had het wel kunnen indenken. Als je positieve discriminatie goedkeurt (neger, moslim) daardoor meer rechten en zeggenschap geeft dan oorspronkelijke bevolking voor slechts het goede gevoel, om maar niet als racist te worden uitgemaakt, en uit opgelegd schuldgevoel. Dan is het hek van de dam. En kunnen ze eisen. Je hebt zelf al aangegeven dat ze geen rekening met jou hoeven te houden.

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  HEMA, Hollandse Eenheids Maatschappij, iets voor slechts 2 provincies.
  Ok, de HEMA wil ons cultuurgoed versjacheren, dit omdat wat zeurnegerts en een paar idiote blanke meeheulers een media platform kregen.
  Ok, HEMA, verraad het Nederlands erfgoed en houd zeurnegerts en idioten als klant over.
  Verzoeke hierbij alle Nederlanders met gezond verstand, de HEMA te boycotten.
  Action lijkt me een redelijk en goedkoper alternatief.

  Like

 4. Gasso zegt:

  Geen Zwarte Piet in de HEMA…? Dan ook niks kopen daar!

  Piet is zwart en dat moet zo blijven!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Zwarte Piet heeft gewonnen mensen!!!
  Het zwarte en lichtgetinte gajes in Amsterdam en alle verdere landelijke mesthopen heeft zich zwijgend teruggetrokken en berust in de onverzettelijkheid van blank Nederland!
  Zo zien we maar eens te meer dat als wij massaal een lijn trekken het allochtonen-monster verslagen wordt!!

  Like

 6. reageerbuis zegt:

  Volgende reactie heb ik aan de HEMA gestuurd:
  Bij de HEMA en andere winkelketens worden gekleurde of roetveegpieten geïntroduceerd en worden de echte zwarte pieten verwijderd. Die mogen niet, net als wilde dieren in circussen, stierengevechten en nertsfokkerijen niet meer mogen. Kinderen die logisch denken, zullen daaruit concluderen, dat zwarte mensen moeten worden geweerd, dat die verwerpelijk zijn. Zo wordt hun al op jonge leeftijd geleerd mensen op huidskleur, dus op racistische gronden te beoordelen. Dat moeten we toch niet willen? Besef bovendien alsjeblieft dat jullie bezig zijn een kinderfeest kapot te maken. Houd zwartepiet in ere!

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Sinds Hema zwarte Piet af gezworen heeft ben ik er niet meer geweest!Boycotten,die nsb-winkel!

  Like

 8. Theoden zegt:

  Het wordt gewoon tijd te beseffen dat wij het hier voor het zeggen hebben en niet al die nieuwe “nederlanders”. In Iran kennen ze ook een zwarte piet. Bij de VN is daar vastgelegd dat dit een nationaal traditie is. Niet aan te sollen, want met Iraniers kan je niet dollen en die hebben ook minder multicult/ras. Maar met weekdieren westerlingen die in automatische spastische neigingen alles meteen glad plooien wel. VN kan eisen en eisen en Rutte die knikt ja en amen. Het is in NL constant JA, MAAR. Nee!!! De traditie blijft. Die zogenaamde gekwetsten moeten een gesprek met psycholoog. Als je indenken dat je nog steeds in slavenij leeft maar niet werkt voor je geld, dan ben geen slaaf maar een master.

  Like

 9. tjonge zegt:

  kocht toch al niks meer bij de hema, ook met hun hoofddoeken-beleid zijn ze groot nsb-er gebleken.
  mijden die winkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s