Defensietekort! Leger loopt leeg

Screenshot_4

(Door: Johnny Quid)

Kijk, Arrogander Peggold. We hebben de tweet alvast voor je gemaakt. Hoef je de tweet alleen nog maar te copy-pasten. Het Nederlandse leger heeft moeite om knullen (m/v) te vinden die de jaarlijkse leegloop van militairen kan compenseren. Dus onze troepen komen niet alleen munitie tekort, maar ook mankracht. En nu Turkije en Rusland de Derde Wereldoorlog kunnen activeren, #BrusselLockdown een feit is en Parijs te kampen had met een militaire guerrilla operatie, is het toch wel handig gebleken om een goed functionerend leger binnen handbereik te hebben.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Naïviteit, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Defensietekort! Leger loopt leeg

 1. Edjan zegt:

  … citaat: “En nu Turkije en Rusland de Derde Wereldoorlog kunnen activeren…”

  Naar mijn idee verschijnen hier Rusland en turkije als gelijkwaardig in het “beklaagdenbankje”. Daar ben ik het niet helemaal (helemaal niet) mee eens. turkije is een bondgenoot van IS en is dus woedend dat Rusland haar vrienden bombardeert. Vooral het bombarderen van al die tankwagens, laatst, zal ze bijzonder dwars gezeten hebben. Want turkije kreeg die olie (per tankwagens) en betaalt met geld en wapens. En wie weet hoeveel turkse tankwagens daar bij zaten. Dus schieten ze een Russische straaljager uit de lucht en gaan daarna liegen en zeiken bij merkelzwijn en moslimnikker en krijgen nog gelijk ook. Ook de NAVO schaart zich achter dictator erdogan. Hopelijk alleen met “lippendienst”.

  De derde wereldoorlog, als hij hierdoor ontstaat, is dus getriggerd door turkije, daarbij geholpen door EU en USA en NAVO.

  Ik ben het neergeschoten vliegtuig in Oost-Oekraïne nog niet vergeten. Maar nu wordt Rusland door US/EU/turkije verweten dat ze IS helemaal niet aanvallen maar de “gematigde” rebellen. Die leugen was niet moeilijk te vinden voor ze, want ze vallen zelf IS niet aan. Het begint er steeds meer op te lijken dat niet alleen turkije, maar ook US/EU de IS ondersteunen en bewapenen. Volgens mij valt alleen Rusland de IS aan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Edjan: 14.08. uur. Geheel met U eens. Verder ten aanzien van het artikel. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen, dat het Nederlandse leger, in de meidagen van 1940, slechts 5 patronen per soldaat over had, als gevolg van met name de actie van “links”, het “gebroken geweertje”. Er is niets nieuws onder de zon.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Hoogste tijd om de dienstplicht weer in te voeren. Als ik me niet vergis was de afschaffing een voorlopige maatregel waar (op elk moment) op terug gekomen kon worden. Geen dag mee wachten., De jihadisten wachten ook niet.
  Als het goed is dan heeft Defensie een plan klaar liggen voor die wederinvoering.
  Die dienstplichtigen zijn uiteraard niet direct functioneel beschikbaar maar elke dag uitstel met invoeren is een dag voor ons verloren en winst voor de islam.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Edjan zegt:

   @ M.A.L. Sion. Een prima plan. Maar wat nu als onze regering, de EU en de USA de islam en IS helemaal niet WILLEN bestrijden? En daar begint het, helaas, steeds meer op te lijken …

   Like

  • Janchik zegt:

   Dienstplicht is nooit afgeschaft, alleen de opkomstplicht. Maar om die weer in te voeren dient defensie wel te beschikken over kazernes. En laten die nou allemaal bezet zijn door gelukzoekers. Dus al die gelukzoekers uit de kazernes en het land flikkeren en er is weer ruimte.
   Zo zie je, ieder nadeel heb z’n voordeel

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Dienstplicht weer invoeren, maar zonder moslims of dubbel paspoorters; die krijgen een vervangende dienstplicht welke niets met het leger te maken mag hebben, handmatig dijken ophogen of zo.

   Like

 3. Johan zegt:

  Wat willen wij met het leger ? Voller of leger ?
  Leger !
  Leger !
  Leger !

  Nou, dat is al geregeld ! Dus daar hoeven we niets meer aan te doen.

  Like

 4. tjonge zegt:

  als ik opgeroepen zou worden wegens oorlogdreiging, dan zal ik weigeren, ik weiger voor dat stelletje landverraders in den haag, eu en koning pils te vechten.
  ik wil wel voor nederland vechten als het een soeverein land zou zijn zonder het laffe zooitje in den haag.
  .
  zo als het er nu voor staat laat ik mij graag door poetin bezetten….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s