Lesbos bezwijkt onder massale “vluchtelingen”stroom

Screenshot_13

(Door: Alex Petrelis voor “OpinieZ.com”)

Het blijft dweilen met de kraan open voor Lesbos. In oktober 2015 alleen al zijn er volgens het UNHCR vanuit Turkije in Lesbos 135.000 “vluchtelingen” en “migranten” aangekomen, 57% van alle aankomsten over zee in Griekenland. Gemiddeld zo’n 4500 mensen per dag. Tussen nu en pakweg februari 2016 zal dat aantal mogelijk toenemen tot 5500 per dag.

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Griekenland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Lesbos bezwijkt onder massale “vluchtelingen”stroom

 1. jowitteroos zegt:

  Voordeel van de foto is dat we kunnen zien hoeveel mannen er zijn ipv de zielige gezinnetjes met vooral kinderen………………………. je zal verdorie maar op Lesbos wonen of op vakantie zijn,…………..tjee

  Like

 2. Jean zegt:

  Oplossing: met dezelfde hoeveelheid dagelijks terugsturen richting Afrikaanse kust. Probleem opgelost.

  Like

 3. Jan zegt:

  Bijeendrijven, in containers en dumpen in Turkije waar dat stinkende volk vandaan kwam.

  Like

 4. Niet alleen het eilandje Lesbos zal bezwijken onder de toestroom, maar ook de rest van Europa als we zo doorgaan met het belachelijke verdrag van Schengen uit 1985

  Like

 5. Marc zegt:

  Laten we hopen op enige Russische actie op Turks grondgebied. Want Merkel en haar vrienden in Europese regeringssteden laten alles maar op hun beloop.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Tja, we zullen kapot moeten, dat heeft de EUSSR, de Bilderbergbende en de NWO zo bepaald. En deze tsunami aan instromers is daar mede voor ingezet, lijkt mij.

  Like

  • willz zegt:

   @Tom Hendrix Volledig mee eens. Al dat zgn. domme links en rechts, alle verraad, is al lang met voorbedachte rade gepland en wordt door onze ‘Helfershelfer’ uitgevoerd.

   Like

 7. Muurbloempje zegt:

  MOZES…….. Gewoon terug met al die gelukzoekers. Ze brengen ook nog eens de goorste ziektes mee en de vaccins zijn op. Worden ook niet verwacht voor 2017. Ook toevallig!! Past goed in het totaalplaatje.

  http://nl.gatestoneinstitute.org/6952/migratiecrisis-volksgezondheidscrisis

  Like

 8. Elena zegt:

  Velen zijn een gevaar voor de volksgezondheid.
  Fijn hoor voor de bevolking van Lesbos :-((
  In Duitsland zijn al meerdere gevallen van TBC geconstateerd en de gevaarlijke ziekte Ebola.
  Enkelen zijn na de diagnose TBC, plotsklaps verdwenen, er wordt nog naar hen gezocht.
  Je zal maar als argeloze autochtone inwoner met zo’n viespeuk in contact gekomen zijn.
  Dat gevaar van TBC en Ebola, kan ons allemaal treffen, immers die lui blijven niet op één plaats.

  Like

  • Cathja zegt:

   Een reden des te meer om contact met asielzoekers te mijden! Ik blijf in elk geval uit hun buurt. Het is een misdaad tegen de Europese bevolking wat hier gebeurt! Hebben wij soms geen rechten op onze gezondheid? Het is toch gevaarlijk om mensen uit achterlijke landen, waar de ergste ziektes voorkomen, los te laten tussen de ‘gezonde’ Europeanen?

   Ik vind het uiterst vreemd dat ik de WHO geen commentaar hoor geven. Als we weer aan de griepprik moeten zijn ze er als de kippen bij om ons te vertellen hoe belangrijk dit is, maar als er ontelbare mensen op ons worden losgelaten die allerlei enge ziektes hebben, is er niemand van die organisatie die aan de noodrem trekt!

   Dit is ook een onderdeel van het smerige en duivelse spel wat ‘men’ met ons speelt!
   En zij die hiervoor verantwoordelijk zijn weten dit. Zij weten dat ze ons in gevaar brengen!
   Laat ik ze dan dit zeggen: wat jullie nu zaaien, zullen jullie ook oogsten! De afkeer en de haat tegen vreemdelingen zal alleen maar groeien.
   Rutte zei dit: “wij zijn met meer”. Inderdaad. En dat zal duidelijk worden! We laten ons niet ziek maken door illegalen die hier geen recht op bescherming hebben, maar die naar mijn mening OPZETTELIJK binnen Europa worden gehouden! Het wijst erop dat de wereldbevolking uitgedund moet worden, en dat kan o.a. met behulp van (dodelijke) ziektes. En ik ben niet de enige die deze rampen ziet aankomen.
   Er zullen hele nare dingen gaan gebeuren!

   Like

 9. jungleelephant zegt:

  Registratie- en controle-apparaat is zo lek als een mandje.En niemand kan mij wijs maken dat het leven op Lesbos nog leefbaar is!Ik begrijp maar niet dat de bevolking van Europa niet massaal in opstand komt en de landen niet plat legt!

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Gewoon allen retour afzender; niks meer toelaten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s