Nog steeds krijgen de Joden de schuld

Screenshot_15

(Door: Judith Bergman – Vertaling: Likoed Nederland)

Het is moeilijk om met oude gewoontes te breken. En in Europa lijkt het bijna onmogelijk.

Eerst zei de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström dat: “om de radicalisering tegen te gaan, moeten we terugkijken naar de situatie in het Midden-Oosten. Bijvoorbeeld naar de Palestijnen, hoe belangrijk het is om te zien dat er geen toekomst is. Zij moeten een wanhopige situatie accepteren of hun toevlucht nemen tot geweld. ”

Daarna voorzitter Jan Marijnissen van de Nederlandse Socialistische Partij, die niet aarzelde om de terreuraanslagen in Parijs van Islamitische Staat te koppelen aan de Palestijnse kwestie: “Het heeft ook te maken met het Palestijns-Israëlische conflict.” “Het Palestijns-Israëlische conflict”, voegde hij eraan toe, “is een voedingsbodem.”

Le Monde, een toonaangevende (linkse!! – webmaster) Franse krant, herhaalde dit argument in haar analyse en zei dat het noodzakelijk was dat Frankrijk van de internationale gemeenschap zou eisen om onmiddellijk een Palestijnse staat op te richten en dat Israël zou terugkeren naar de grenzen van vóór 1967.

Dit is het klassieke Europese aanwijzen van de zondebok.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nog steeds krijgen de Joden de schuld

 1. koddebeier zegt:

  Links, Islam en Fascisme één pot nat !!!

  Like

 2. sammy zegt:

  ja Judith de jakhalzen kruipen uit hun holen zoals altijd Nederland zou een van de grootste vrienden van Israel zijn. dat is al lang achterhaald.
  Dat achterlijke rare Linkse wijf Margot Wallstrom die op deze manier hun achterlijke emigranten politiek probeert te verdoezelen. bovendien deze linkse fascist met hun handlangers heeft heel Zweden naar de gallemiezen geholpen. en dan een link te leggen naar Israel is ongelofelijk.
  wat een minne linkse groepering.

  Like

 3. peter de koning zegt:

  Wat zijn het toch een stelletje onbenullen, die totaal niet doorhebben wat er aan de hand is.

  Like

 4. Bert zegt:

  Wat staan er relatief gezien toch veel aan Israël relateerde berichten op deze site. Da’s natuurlijk helemaal goed, maar lijkt een beetje de zuil/kleur te zijn/worden (?)

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “Lijkt een beetje de zuil/kleur te worden” . . . Nadere uitleg s.v.p.!

   Webmaster

   Like

   • Bert zegt:

    Ik plaatste vraagtekens bij de onafhankelijkheid van de berichtgeving, en dat doe ik overigens bij elke site of omroep. Altijd nieuwsgierig welke politieke of religieuze insteek er achter een medium zit. Was verder niet als commentaar of bezwaar bedoeld.

    Like

 5. tjonge zegt:

  heb niks tegen of met israel/joden, ben neutraal.
  wel vind ik die foto met orthodoxe joden vreselijk, lijkt wel een sekte, gasten zien er niet uit..

  Like

 6. Anna. zegt:

  Het is terecht ditDit soort artikel verschijnen.
  De Joden hebben al sinds de oprichting van de staat Israel met islamitische terreur te maken.
  Toen hadden wij in Europa nog nooit een moslim gezien….. Nog minder iets van de islam begrepen ( ik denk wel eens dat nog veel mensen dit niet hebben begrepen)
  Hun doel is en blijft hetzelfde een wereldwijd kalifaat.. Alles en iedereen moet onderworpen worden aan de islam…….. Europa, Amerika en alle wereld delen zullen een beurt krijgen…….En de Joden zijn HET GROTE SPEERPUNT van deze terreur…… Dit komt voort uit hun gemeenschappelijke oorsprong in Ahraham wat de islam niet kan ” verteren” Hier heeft Mohammed zijn hele ” theorie ” op gebaseerd. Bovendien hebben de Joden in korte tijd een bloeiende staat opgebouwd en dit geeft heel veel afgunst….. Maar ook werk aan Arabieren ( helaas hoor je dat weinig of niet)
  Het is wel merkwaardig ( ik kom vaak in Israel ) als je met Arabieren in Jeruzalem spreekt dan willen ze helemaal niet onder Abbas in een staat wonen ze willen hun Israëlisch paspoort houden en ze zijn blij met hun baan en hun rechten in de Israelische maatschappij…… Ze weten donders goed dat ze dan hun vrijheid kwijtraken en ze terug moeten naar een bijna middeleeuwse dictatuur….met een Palestijnse staat…….. Het leuke is dan dat ze er meteen achteraan zeggen dat ze dit niet tegen hun vrienden kunnen zeggen want dan worden ze gelynxt…… En dit zelfde zegt zijn vriend de volgende dag tegen jou….. Soms heel grappig…….
  Bert;;;;Israël weet precies wat ons te wachten staat… Het is een blauwdruk van wat hier gaat komen….. Er kunnen niet genoeg waarschuwingen komen tegen dit grote gevaar.

  Like

 7. Jan zegt:

  Israeli sagt Avis weigerte sich ihm ein Auto wegen seiner Staatsangehörigkeit zu vermieten

  Ein Israeli sagt die Autovermietung Avis habe seine israelischen Dokumente nicht akzeptiert, als er versuchte ein Auto zu mieten.

  Dov Bergwerk, Verkaufdirektor beim Pharmariesen Teva, sagte dem New York Observer, dass eine Mitarbeiterin einer Filliale der Mietwagenfirma in Manhattan ihm sagte, es sei Avis Politik israelische Dokumente nicht anzuerkennen. Die Managerin des Avis Standort New York, schlug sich auf die Seite ihrer Mitarbeiter und sagte dem Observer, dass sie die Dokumente oder Reservierungen von Bergwerk nicht anerkennen würden.


  Avis Reservierungsagent Angelline (rosa T-Shirt) und ihre Managerin Shamoura


  http://www.israel-nachrichten.org/archive/20441

  Like

 8. Cathja zegt:

  Wereldwijd zijn het de Joden die overal de schuld van krijgen; in Nederland wijst men meestal met het vingertje naar Geert Wilders.
  Dat de ‘Palestijnse kwestie’ de oorzaak is van de vele oorlogen in moslimlanden, maar nu ook op Europees grondgebied, kan nooit de schuld van de Joden zijn! Als we denken aan wat de islam al zo’n 1400 jaar aan geweld predikt, dan moeten we de oorlogen en opstanden wereldwijd eerst maar eens vanuit de hoek van de moslims bekijken, en hun eeuwenlange strijd om de wereld te veroveren en daarna te islamiseren. Links wil dit niet zien, niet geloven, maar de geschiedenis vertelt ons wat er in de voorbije eeuwen op dat gebied is gepasseerd. En geschiedenis kun je niet herschrijven.
  Maar zelfs al zóuden de ‘Palestijnen’ hun eigen staat krijgen, dan nóg gaat het bloedvergieten door, en dan nóg zullen moslims alles op alles zetten om het Joodse volk uit te roeien, want ik geloof niet dat ze eisen dat Joden zich tot de islam bekeren. Als je bedenkt waarmee ze Joden vergelijken…..!

  Het is dus een afleidingsmanoeuvre van vele linkse lieden, die in feite geen raad weten hoe ze met de wereldwijde onrust en het terrorisme moeten omgaan. Zij hebben geen antwoorden op talloze vragen.

  Maar wijs dan niet een vredelievend en democratisch volk aan met betrekking tot alle oorlogen en het vele bloedvergieten, wereldwijd!
  Dat is niet alleen onmogelijk, maar is gebaseerd op grove leugens!

  Dat de VN als eerste de hand in eigen boezem steke…….!

  Like

  • fleckie zegt:

   Men heeft in de zestiger jaren, tijdens de mijnsluitingen,( Nederland,Belgie, Duitsland,) moslims de gelegenheid gegeven om hier In EUROPA, te komen werken, wel met de bedoeling dat ze ‘na gedane arbeid’ weer terug zouden gaan, naar hun landen van herkomst, wat NIET gebeurde. Dus…kan men zich wel indenken dat deze lui, de VOORHOEDE vormden, wat er nog stond te verwachten. Te beginnen met TOTALE ‘gezinshereniging’, etc.( Was het niet den UIJL, PvdA, die ook voorstander was om de Ned.steenkolenmijnen te sluiten.? ….de ontslagenen ,moesten toen natuurlijk ,hier in EUROPA ergens anders zien onder te komen voor werk, ( ‘trokken dus NOORDWAARTS’) …………Dan nog iets, wie kent nog de naam ‘de Gruyter’? Kwam toen niet voor de eerste keer de naam ‘Kolen en STAALGEMEENSCHAP’ te voorschijn?

   Like

 9. fleckie zegt:

  Uit ‘Mythen en FEITEN, een beknopt overzicht van het ARABISCH-ISRAELISCH KONFLIKT? ……..DE VERDELING van PALESTINA……………………MYTHE:’ Het verdelingsplan v.d.Verenigde Naties van 1947 was onwettig en onrechtvaardig”. …………………..FEIT………………….Vanaf 1945 werd de oprichting van een onafhankelijke JOODSE staat door de overlevenden de de HOLOCAUST en de REEDS aanwezige Joden in Palestina als een absolute noodzaak beschouwd. De Britten waren niet in staat een oplossing te vinden voor Palestina die aanvaardbaar was voor de Joodse en Arabische gemeenschap. Zij speelden het probleem terug naar de VERENIDE NATIES, die uit de VOLKENBOND waren voortgekomen. ……………..De VN stuurde een Bijzondere Onderzoekscommissie ( UNSCOP) naar Palestina, samengesteld uit vertegenwoordigers van elf landen: Austrlie,Canada,Guatemala,India,Iran,Nederland,Peru,Zweden,TSJECHOSLOWAKIJE,URUGUAY, en JOEGOSLAVIE……Geen van de grote mogendheden( de V.S., Groot Brittannie,Frankrijk,China en de Sovjet Unie) maakte deel uit v.d. Onderzoekscommissie. …………UNSCOP stelde de aanwezigheid in Palestina vast van twee afzonderlijke nationaliteiten, de Palestijnse Arabieren en de Joden,die ieder soevereiniteit eisten over het gehele land. Zeven lidstaten v.d.onderzoekscommissie (Canada,Guatamala,Nederland,Peru,Zweden, Tsjecoslowakije, en URUGUAY ) stelden de oprichting voor van twee afzonderlijke Palestijnse staten,een Joodse en een Arabische ,met onderlinge economische banden. JERUSALEM zou voor een inerinperiode als ‘Corpus Separatum” ( afzonderlijk ..lichaam) worden beschouwd. Drie leden van UNSCOP:( India,Iran, en Joegoslvie) spraken zich uit voor EEN Palestijnse staat met Joodse en Arabische kantons. Australië onthield zich van stemming. ……………..De Palestijnse Joden..aanvaardden ..het compromis ..van..de..onderzoekscommissie. De Arabische diplomaten in de v.n.reageerden met een ‘driewerf NEEN’, tegen de verdeling van Palestina, NEEN, tegen de verdere Joodse immigratie,NEEN tegen de Joodse staat”. In de herfst van 1947 ,tijdens de zitting v.d. Algemene Vergadering v.d.V.N,werd een Arabisch voorstel tot onmiddelijke oprichting van een Arabische staat in Palestina in commissievergadering VERWORPEN met 29.. Stemmen..tegen, 12 stemmen voor bij 10 onthoudingen( twee staten namen niet deel aan de stemming). …………..Op 29 november 1947 ratificeerde de Algemene Vergadering v.d. Verenigde Naties..het voorstel ..van..UNSCOP met 33 stemmen voor, 13 tegen..bij..10 onthoudingen. De wereldopinie reageerde zeer gunstig op deze beslissing. Een aantal staten erkenden de staat Israel vervolgens zonder problemen en knoopte diplomatieke betrekkingen ermee aan. Dat gold o.m. Voor Turkije,een Mohammedaans land en de oude koloniale heerser over het gebied…………………………
  MYTHE………………….” De Verenigde naties hadden het recht niet een Joodse staat uit te roepen”
  …………………..FEIT…………………..Op grond van het internationale recht zag Turkije in 1921 ,in het Verdrag van Lausanne, van elke aanspraak af op zijn voormalige gebieden in Palestina aan weerszijden ..van..de..JORDAAN? De soevereiniteit over Palestina werd overgedragen aan de Volkenbond,die op zijn beurt het mandaat erover toekende aan Groot-Brittannie. In 1947 deed Groot-Brittannie afstand van zijn mandaat en gaf het terug aan de Verenigde Naties, de voortzetting v.d. Volkenbond. De V.N.waren dus volstrekt gemachtigd in 1947 te beslissen over de toekomst van Palestina en de verdeling van het gebied in twee staten. ………………….MYTHE………………….” In 1948 maakten Israëli’s zich meester van geheel Palestina”. ………………….FEIT………………..Palestina , dat in 1922 behoorde tot het mandaatgebied v.d. Volkenbond strekt zich uit aan weerszijden. V.d.JORDAAN en omvat de gebieden die nu genoemd worden: ISRAEL, CISJORDANIE,,GAZA, en …JORDANIE………………In 1946 schonk Gr.Brittannie
  aan TRANSJORDANIE, dat ongeveer..80% van het Palestijnse grondgebied omvat, volledige onafhankelijkheid: een ONWETTIGE BESLISSING, wanneer men de termen van het mandaat van 1922 bekijkt. Het grootste gedeelte v.d.TRANJORDAANSE bevolking is ARABISCH PALESTIJNS? De huidige Palestijnse organisaties eisen de oostelijke Jordaanoever of het Hasjemitische koninkrijk van Jordanie op als ..onlosmakelijk..deel..van ” Arabisch Palestina”. …….
  In 1947 werd het verdelingsplan voor Palestina slechts toegepast op WESTELIJK Palestina, gelegen ten westen v.d.Jordaan,: een gebied dat slechts…20%… beslaat van het mandataris Palestina. Na de annexatie in 1949 van Cisjordanie ( of JUDEA- SAMARIA) door het emiraat TRANSJORDANIE, dat toen het koninkrijk Jordanie werd, kwam..82,5% van Palestina onder Arabisch- Palestijnse soevereiniteit te staan. Na de Onafhankelijkheidsoorlog van 1948 -1949 kreeg de Joodse staat Israel! slechts …17,5% van het Palestijnse grondgebied. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Like

 10. Jan zegt:

  Concentratiekampkind Eddy Boas (75) hoopt op rechtsherstel voor ouders en andere Joodse Hagenaars

  De nu 75-jarige Eddy Boas, zijn broer en zijn ouders overleefden concentratiekamp Bergen-Belsen, maar werden na de oorlog aan hun lot overgelaten door de gemeente Den Haag. Boas hoopt, nu ook burgemeester Jozias van Aartsen aandringt op een onderzoek, op rechtsherstel voor Joodse Hagenaars.

  Eddy Boas was een peuter toen hij samen met zijn ouders en broer werd gedeporteerd naar kamp Bergen-Belsen vanuit hun woning in de Haagse Kraijenhoffstraat. Wonder boven wonder overleefde Boas, die nu al 60 jaar in Australië woont, samen met zijn familie de gruwelen in het kamp.

  Oprotten

  Maar bij terugkomst in Den Haag werden ze aan hun lot overgelaten door de instanties. ‘Mijn ouders klopten op de deur van onze woning, maar er deden andere mensen open. Die zeiden tegen mijn ouders dat ze maar op moesten rotten. Ook de politie en de gemeente deden niets’, zegt Boas.

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/3018080/Concentratiekampkind-Eddy-Boas-75-hoopt-op-rechtsherstel-voor-ouders-en-andere-Joodse-Hagenaars

  Like

 11. sammy zegt:

  ja daar zeg je wat Jozias van Aartsen. weet je waar deze man voor staat denk je nu werkelijk dat deze grote verrader ook maar iets voor jullie zal doen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s