Verklaring Geert Wilders voor raadkamer rechtbank Den Haag bij behandeling bezwaarschrift, 25 november 2015 om 15.00 uur

Screenshot_14

Meneer de President, leden van de raadkamer,

Ik heb recht op een eerlijk proces. Daarom sta ik hier. Niet om u te vragen om een gunst. Maar om u datgene te vragen waar ik recht op heb. Een eerlijk proces. En het recht om mij te verdedigen. Volwaardig. Als u mij die kans niet geeft, dan is dit proces een farce. Bij de eerste regiebijeenkomst zei de rechter-commissaris tegen mij: “U moet een eerlijke kans hebben, de wet zal ruim geïnterpreteerd worden”. Maar het tegendeel is gebeurd. Alle 39 verzoeken van mij, van de verdediging, zijn afgewezen. Blijkbaar mag ik mij niet verdedigen. De rechter-commissaris loopt kritiekloos het Openbaar Ministerie achterna.

Deze raadkamer was het met haar eens als het gaat om de eerste twaalf afgewezen verzoeken. Hopelijk is dat niet ook het geval voor de 27 afwijzingen waarover u nu moet oordelen. Want als alle redelijke verzoeken worden afgewezen, dan kan ik mij niet verdedigen en moet ik blijkbaar koste wat kost veroordeeld worden.

Ik word voor de rechter gebracht om mijn woorden. Terwijl ik niets verkeerds heb gezegd. Minder Marokkanen, minder Syriërs, minder Mexicanen, minder Russen, ik zie niet in wat daar strafbaar aan is. Maar als Turkse parlementariërs mij een tumor noemen die bestreden moet worden en mij vergelijken met Hitler dan is er geen consternatie, zijn er geen massale aangiftes met voorgedrukte formulieren, geen minister-president die er schande van spreekt en geen OM dat in actie komt. In wat voor land leven wij.

Maar ik spreek namens miljoenen Nederlanders. En ik zal dat blijven doen. Dat is mijn plicht als volksvertegenwoordiger. En dat is mijn recht. Het is een gotspe dat ik hier vandaag voor u sta. Ik heb niets verkeerd gedaan. Ik wil mij op zijn minst voor de rechtbank kunnen verdedigen. Ik wil getuigen en deskundigen horen zodat ik mij kan verdedigen. De rechter-commissaris beloofde mij een eerlijke kans, maar gaf ze me niet. Ik richt me nu tot u: Geef mij de kans om me te verdedigen. Geef mij de kans op een eerlijk proces.

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
(h/t “jowitteroos”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

58 reacties op Verklaring Geert Wilders voor raadkamer rechtbank Den Haag bij behandeling bezwaarschrift, 25 november 2015 om 15.00 uur

 1. peter de koning zegt:

  De rijksoverheid keert zich in toenemende tegen de eigen bevolking. In welk land leven we eigenlijk? We leven in een land in staat van ontbinding.Wilders is dadelijk het eerste slachtoffer.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  dit is niet écht…een farce…een wassen neus
  een vrij mens heeft Recht op zijn eigen keus
  een vrij mens ziet de zon in ‘t water schijnen
  houd moed m’n vriend en bevecht de Filistijnen…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. peter de koning zegt:

  De rijksoverheid keert zich in toenemende mate tegen de eigen bevolking. In welk land leven we eigenlijk? We leven in een land in staat van ontbinding.Wilders is dadelijk het eerste slachtoffer.

  Like

 4. Pagina 86 van het jaarbericht 2014 van het Openbaar Ministerie geeft aan dat jaarlijks 20% of 40.000 van de 200.000 rechtszaken uiteindelijk onvoorwaardelijke seponeringen worden. Uiteindelijk zal de onafhankelijke burgerrechter Wilders vrijspraak geven.

  Like

  • Edjan zegt:

   @ Wim Vreeswijk, het zou kunnen dat ze Wilders uiteindelijk vrij spreken. Maar niet na een wekenlange propaganda en zwart-maak campagne in een politiek showproces zoals die showprocessen waarvan ons verteld is dat ze zich vroeger in Rusland heeft afspeelden.

   De bedoeling is om de PVV eronder te krijgen. Een dictatuur als de onze heeft nu eenmaal geen onafhankelijke rechtspraak.

   Like

   • @Edjan, je zegt: “…….waarvan ons verteld is, dat ze zich VROEGER in Rusland afspeelden.”
    Het punt is, dat ik er eerlijk gezegd allerminst van overtuigd ben, dat er metterdaad sprake is van “vroeger.”
    Vandaar, dat ik het blijf zeggen: Waardeer de Russen op gepaste wijze waar het de strijd tegen de gemeenschappelijke vijand betreft, maar laten we ons er niet aan verslingeren: Houd afstand!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Wim Vreeswijk. Ik denk er precies zo over.

   Like

   • sammy zegt:

    nou de fascisten bende in Europa samen met de bilderberg groep aangevoerd door minkukkel Obama (N.W.O.) doen er zeker niet voor onder. bovendien houden de russen zich erg kalm nadat corrupte staat Turkije een straaljager heeft neergeschoten ik hoop persoonlijk op een gigantische vergelding. dan even kijken hoe Europa en de ranzige navo zich gedraagd lang leven de russen Israel en de echte vrije wereld

    Like

 5. Sjaak zegt:

  GEERT !
  Alles voor de kat !
  Dan kun je ook met een muur oewehoeren,
  daar komt hetzelfde erbij uit !
  Ze willen een burgeroorlog ?
  Ze krijgen een burgeroorlog !
  FUCK DEZE LINKSE VADERLANDSVERRADERS !

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Sjaak 25 november 2015 om 19:12

   Beste Sjaak, jij bent terecht heel erg kwaad.
   Maar ik durf gerust te stellen dat ik nog véél woedender ben dan jij.
   Ik droom zelfs regelmatig van de ellende waarin we verkeren.
   Kun je nagaan hoe ik me voel…

   Ik droomde vannacht dat wij, westerse realisten, bijeen gedreven waren door luid schreeuwende gewapende (zwarte) moslims en dat we hen niet mochten aankijken. Wij moesten ons gedeisd houden tot zij waren vertrokken. Dat was een gunst die ze ons verleenden. Of ze ons daarna met rust zouden laten, wist ik niet; de droom gaf hierover geen uitsluitsel.
   Op een gegeven moment kwam Pechtold opdagen en ik greep hem bij z’n kraag en tilde hem van de grond.
   Ik schreeuwde tegen hem: “Zie je nu wel, smeerlap, hoe gevaarlijk die moslims van je zijn?!!!” Hij gaf het toe, maar het was al te laat…

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Netjes geformuleerd door Dhr. Wilders. O ja, RODEN en D66 ers. van het OM, wanneer wordt de RODE FASCIST RIESSEN gedaagd, die heeft opgeroepen Wilders te vermoorden, en 1 miljoen kiezers op de PVV te deporteren. O..,.wacht het is een RODE, die wordt “de hand boven het hoofd gehouden”. Nederland een RECHTSSTAAT…laat mij niet lachen!!

  Like

 7. sammy zegt:

  ik denk dat hij het niet meer moet zoeken in de zogenaamde democratie. je ziet maar al deze pvda rechters (vaak ook rare linkse wijven) aangevuld met verraders van D66 dus waar hebben we het over ja een smerige linkse NSB bende. ik hoop persoonlijk dat de pleuris uitbreekt en dat er flinke chaos uitbreekt. alles onder het mom van democratie. de ellende kan niet meer uitbreken het zijn allemaal Marokkanen uit België en Frankrijk en Nederland (Parijs) waar al decenia heel veel last van hebben of zijn we Theo al vergeten. dan zou je niet meer kunnen zeggen meer of minder Marokkanen wat een totalitaire staat Nederland lang leve de vrijheid lang leve Israel en Rusland

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Daar zal vast wel niet snel een antwoord op komen hoor, geloof me, ik ben ook zo vaak getraineerd. Ene uitstel na de andere

  Like

 9. het is een schande dat het zo moet niet alleen om wilders maar maarocs bepalen hoe het moet in dit laf land met zij achterbakse politicie SCHAAM
  JULLIE

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Als Geert Wilders op de een of andere manier toch veroordeelt zou worden moet het Nederlandse volk hem eigenhandig uit gevangenis halen, ik doe daar graag aan mee!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De Nederlandse “rechtspraak” in in handen van de D66 socialisten en daardoor veranderd in een (politieke) komedie, gelijk aan een ‘rechtspraak’ van een bananenrepubliek !!
  Volstrek Nederland onwaardig !!! Schande !!

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Meneer Wilders ,ik hoop dat u een eerlijk proces krijgt .
  Maar ik heb er een hard hoofd in
  Ze willen u maar wat graag kwijt en dat zullen ze op alle mogelijke manieren proberen.

  Like

 13. Kees zegt:

  Goed gezegd Geert, je spreekt ook namens mij.

  Like

 14. Feniks zegt:

  Wilders heeft niets verkeerds gezegd.
  Die twee turkse tweede kamerleden wel , DIE moeten voor de rechter gedaagd!

  Like

  • exmarineman zegt:

   @Feniks…. ja dat zou ik ook wel willen dat die Turkse (bewust géén Nederlandse) kamerleden worden gedaagd door het OM. Maar daar zal niks van terecht komen want 1. het zijn linkse collegae en ten 2e Dan valt Erdogan en de hele Turkse kliek over het OM en Justitie en zullen de dreigementen niet van de lucht zijn uit die hoek.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    In een rechtzaak moet het recht als vanzelfsprekend zegevieren maar als de angst overheerst dat daarna de hele wereld over Nederland zou vallen schijnt rechtspraak voor deze heren niet meer zo vanzelfsprekend te zijn, door deze kleur te kiezen geef je direct aan dat andere belangen belangrijker zijn dan rechtspraak.

    Like

 15. Jade zegt:

  Dat hele proces slaat helemaal nergens op…
  Voorbedrukte formulieren voor de analfabete moslimvijand,
  het is gewoon een godvergeten schande..

  Like

  • exmarineman zegt:

   Alleen al die voorbedrukte formulieren en het EXTRA open zetten/houden van de politiebureau’s om de aangiften in ontvangst te nemen is voor mij al een teken dat het hier om een POLITIEK-proces gaat en dat er het een en ander wordt geregisseerd en georkestreerd. Hoe kan het dan anders dat iemand als die EX-politiecommissaris uit Amsterdam (!) Van Riessen helemaal NIETS te vrezen heeft met zijn echt en ZELF gedane uitspraken en het daadwerkelijk oproepen om Geert Wilders te doden/vermoorden en ons PVV’ers de deporteren…. Hoe groot was niet de consternatie ter linkerzijde toen Wilders zij dat criminele buitenlanders terug gestuurd moesten worden naar het vaderland en het Nederlandse paspoort moest worden afgenomen…..men noemde dat toen “dat is deporteren zoals de Duitsers dan deden in de WOII”. Maar die Van Riessen kan en mag dit soort uitspraken die dit woord “deporteren” daadwerkelijk gebruikte blijft ongemoeid. Het is mede 1 van het duidelijk met 2 maten meten van het OM (is Van Riessen soms een vriendje van iemand binnen het OM Amsterdam????) en dus van klasse-justitie…… Zie wat dat betreft ook hoe moeilijk het is om een andere justitiepersoon te veroordelen die nog steeds verdachte is in een “pedofielen-zaak”. De naam kan ik hier wel zeggen want die is algemeen bekend: Demmink. Maar het zal nu wel geen probleem meer zijn, want er komen nu zoveel (oudere) mannen binnen met hun kindbruidjes (<15 jaar) dat het een beetje moeilijk wordt om een Nederlandse pedofiel/man nog te veroordelen…….Dan zie je ook dat het invoeren van zo'n wetswijziging opeens maanden moet duren…….terwijl als het echt in het belang van deze roverheid is het zelfs met terugwerkende kracht kan. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van de BTW op verzekeringspolissen: dat was in 1 week geregeld en ging ONMIDDELLIJK in…en toen hadden we het over de maand november/december ……

   Like

 16. Elena zegt:

  Wat uiteindelijk de uitspraak zal zijn..Wilders zal toch gewonnen hebben.
  Ik verwacht..mocht hij schuldig bevonden worden…dat dan de pleuris zal uitbreken in NEEderland en hopelijk ook in onze buurlanden.
  Ik voorzie in dat geval veel AZC’s in de fik gaan.

  Like

 17. jungleelephant zegt:

  Lees het boek van Oscar Hammerstein:”Ik heb de tijd”.Dan kun je zien welke smerige praktijken het OM er op na houdt!En daarom heb ik er geen cent vertrouwen in,zolang Wilders zijn getuigen niet op mag roepen!En zelfs dan heb ik : gerede twijfel”,omdat er toch verkiezingen in het verschiet liggen.En dan zou het toch wel heel handig zijn[in hun ogen]als de Pvv een verboden partij zou zijn geworden!

  Like

 18. kraftavilqa zegt:

  Geert Barbertje Wilders moet hangen want al dat tegendraadse politiek incorrecte gedoe leidt maar tot verdeeldheid en we moeten ons niet uit elkaar laten spelen;( Door Barbertje te hangen hopen we het verzet tegen onze heilzame gutmenschdictatuur in de knop te breken, netzogoed als dat we hopen door af en toe lukraak een facebooker op te pakken de rest tot zwijgen te intimideren. Ja ja zonder censuur en onderdrukking geen heilzame gutmenschdictatuur wij ‘moreel verheven’ linksisten weten dat policor en gewenscht gedrag bv. duurzaamheid afgedwongen moeten worden. Hè debiel roemer en diederuk zwamzot? Alleen met dwang, geweld en intimidatie kunnen wij onze fascistische multikulwaanwereld realiseren. Een goeie burger is een bange burger. Slavernij is vrijheid. Machteloosheid is kracht.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ze kijken het af van Erdogan…..daarom is hij ook zo’n grote vriend van hun. En daarom komt er ook geen kritisch woord uit hun mond als het om Turkije gaat. Zie ook maar de laatste verkiezingen in dat land…Naam en adres bekend van de Turken wonende in Nederland en het “anti-discriminatie-bureau” beweert ook nog keihard dat in Nederland het Turkse recht geldt……. En Ascher is verrast en verbaast over die uitspraak, maar doet er zo te zien verder niets mee…. Ergens is er een lek in de overheidsadministratie die namen en adressen doorgeeft aan de Turkse overheid. Maar dat er slechts 1 politieke partij daarvan gebruik kan maken in Turkije geeft ook al aan dat er daar meer aan de hand is dan men ons wil voorhouden.

   Like

 19. hoop ook op een eerlijk proces mar denk dat rutte eerst met de rechtbank heeft onderhandeld zo een gemeen ventjeis het wel hij wil zijn zin doordrijven en ons nederlanders aan de euplakken zie vidio putin

  Like

 20. Charles Martel zegt:

  En welke nationaliteit had het gros van de allaah akbar terroristen in Parijs? Molenbeekse nationaliteit, natuurlijk.

  Like

 21. Charles Martel zegt:

  En wat was de nationaliteit van het merendeel van de allaah akbar terroristen in Parijs?

  Like

 22. Realist zegt:

  Dit proces komt precies op het goede moment en ongeacht de uitslag betekend alle wereldwijde aandacht die dit proces gaat krijgen volgens mij maar 1 ding. Islam in de spotlights! En dat kan nooit veel goeds betekenen voor alle politiek correcte waarheidsverraders die met ziekelijk genoegen Wilders graag zien bungelen. Zij zullen zelf bungelen, hun alleen voor moslims uitgestoken nek zal breken als ze gehangen worden. Zij hebben nóóit willen luisteren maar zij deden maar alsof zij doof waren. Hoor daar de Neurenberg II geluiden overal rond het internet zingen en zij luisteren mee. Reken maar dat ze onrustig slapen. Dus laat Wilders daar maar staan, de hele wereld is zijn podium, hij zegeviert altijd. Dit proces is in ons voordeel dus ben er maar blij mee. De waarheid zal gekend worden, hoeveel strijd daarvoor ook nodig is!

  Like

 23. N.E. Derlander zegt:

  Je vraagt je af waar die rechters, die de verzoeken van de heer Wilders afwijzen, zo bang voor zijn.

  Wat ook opvalt is dat de mensenrechtenverdedigers, die anders luidkeels van zich laten horen bij elke vermeende schending van de mensenrechten, nu hier dezelfde mensenrechten dreigen te worden geschonden, toch oorverdovend stil blijven.

  Te hopen is, dat alle betrokken juristen, van welke discipline dan ook, zich realiseren welk belang er gemoeid is met de gang van zaken bij dit proces. Te weten: de geloofwaardigheid van de rechtsstaat. Fouten, die in dit proces gemaakt worden leiden tot onherstelbare schade (is iets anders dan oordeel “wel of niet schuldig”, deze is te accepteren zolang het proces een eerlijk en rechtvaardig verloop zal kennen).

  Like

 24. Als wij met ons allen zeggen MINDER MOSLIMS , wat betekend dit dan . Zijn dat dan minder Marokkanen , of minder Turken , of minder Arabieren .???? Waar blijven de worden van , VRIJHEID VAN MENINGSUITING DAN .???? De Moslims mogen alles zeggen , en wij moeten dan onze monden maar houden.???? , Nou,nooit niet .Ik laat mij de mond niet snoeren door niemand niet , en ook niet door een rechter .IK dacht dat Rutte altijd zegt , dat wij in een vrij land wonen ,maar wij gaan op deze manier naar een POLITIE STAAT TOE waar je dus niets meer mag .Ik heb ook gezegd MINDER MAROKKANEN , EN MINDER TUIG Nederland binnen laten , en kijk wat er gebeurd ,Pin passen worden gejat van onze oudjes ,en worden thuis berooft en in elkaar geslagen .De KLOOTZAK RUTTE wil het tuig niet in zijn achter tuin hebben ,dus zet hij ze maar bij ons neer , Deze NEP REGERING MOET ZICH DE OGEN UIT HUN KOP SCHAMEN .

  Like

 25. Krimmineel geld terug storten op de rekening van een krimmineel . Wat een fijne regering zeg , maar meneer Teeven zit nu weer terug in de 2e Kamer ,die had voor de rechter commissaris moeten verschijnen .Stelletje Krimminelen zijn het daar in DEN-HAAG .

  Like

 26. Guardiacivil zegt:

  Als de Nederlandse Staat ervoor kiest terug naar 1940 te gaan dan zal het grootste deel van het Nederlandse Volk opstaan en wees gerust, dan gaan er echt koppen rollen. Daar ben ik van overtuigd. Die geschiedenis wil het Nederlandse Volk niet nogmaals.

  Like

 27. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 28. Doornroosje zegt:

  Ik wil ook minder. Ik wil ook minder asielzoekers. Als we hier straks met gewapende militairen in de straten moeten leven , waar hebben we dat dan aan te danken. Aan onze overheden. We moeten daar mee leren leven , zeggen ze. Zijn die nu helemaal van de pot gerukt!!!
  Wilders heeft gelijk. Wij willen minder, minder, minder.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Doornroosje: 09.03. uur. Het gaat uitlopen op een burgeroorlog, daar ben ik haast van overtuigd, Doornroosje. Ik geloof niet meer in politici, van “links tot rechts”, die ons besodemieteren waar we bij staan. De politiek brengt GEEN OPLOSSING, evenals de mensheid niet. In een oud liedboek, trof mij de volgende tekst buitengewoon:
   ” Het onrecht heerst op aarde,
   de LEUGEN triomfeert,
   Onteert zo elke waarde,
   ontferm U o Heer”.
   In mijn visie is God slechts de oplossing, maar dat is enkel mijn visie hoor, ik wens niemand iets op te dringen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix om 18:10

    Geef vrede Heer, geef vrede,
    de wereld wil slechts strijd.
    Al wordt het recht beleden,
    de sterkste wint het pleit.
    Het onrecht heerst op aarde,
    de leugen triomfeert,
    ontluistert elke waarde,
    o red ons, sterke Heer.

    Uit: het Liedboek, uitgave 2013.

    Heel toepasselijk lied, beste Tom! Wij kunnen de ellende in de wereld niet oplossen.
    Dat ben ik geheel met u eens.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tom Hendrix 26 november 2015 om 18:10

    “In mijn visie is God slechts de oplossing”

    Helemaal mee eens, beste Tom; mijn grootste angst is dan ook dat er geen God bestaat, want dan zijn we reddeloos verloren…

    Like

 29. jowitteroos zegt:

  Een zoveelste politieke trial tegen Geert Wilders en de PVV, een vanuit hoger hand gestuurd geheel, net als toen bij Pim Fortuyn..

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 30. Edjan zegt:

  Alweer een politiek showproces. Ik denk dat ze hem gaan veroordelen maar geen straf opleggen. Maar eerst zullen de “onafhankelijke” rechters wekenlang hun politiek correcte stront over de PVV uitstorten. En daarna zullen ze de hele wereld laten weten hoe geweldig correct ze zijn.

  Ik geloof dat we in dit land nu geen millimeter meer van vervalste verkiezingsuitslagen af zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Edjan: 18.13. uur. O, beste Edjan, de verkiezingen worden al jaren gemanipuleerd. Let maar op welke figuren de stembureaux bemannen, vrijwel allemaal vriendjes van de VVD,PvdA,CDA en D66. En dat vervalsen, hebben ze afgekeken van de Communist Lenin, die zei: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, MAAR wie de stemmen telt”. Zo lopen de hazen, en niet alleen in Nederland….

   Like

 31. Ton zegt:

  Het lijkt wel of nederland een groot schaakspel is geworden waarbij elke zet van de Elite de regels van het spel mag overtreden.

  Like

 32. je kan het zien aan die wat naar de pers heefd gelekt die wordt tot het uiterste besachermdt

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  @Cathja: 20.42. uur, op 26/11. Bedankt voor de aanvulling, Cathja.

  Like

 34. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat: 11.34. uur, op 27/11. Beste Tistochwat, vrees niet, de Wachter van Israël, de Koning der Koningen, staat aan onze kant. Wij mensen zouden elkaar mogelijk in de steek kunnen laten, maar weest U er maar zeker van; GOD verlaat U nooit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s