Waarom ik Islamitische Staat IS noem en niet Daesh

Screenshot_2

(Door: “Fubar”)

Om te beginnen gebruikt Obama de term Daesh. En alles wat Obama doet is fout. Obama ging van ISIS naar ISIL naar Daesh. ISIS en ISIL zijn geografisch gezien niet correct. Islamitische Staat is groter dan Irak en Syrië en verspreidt zich ook buiten de Levant. Van Afghanistan, Oezbekistan, tot de Sinaï, Somalië, Libië, Mali en Nigeria.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Waarom ik Islamitische Staat IS noem en niet Daesh

 1. Pingback: Waarom ik Islamitische Staat IS noem en niet Daesh | Nikontino's Blog

 2. Nemesis zegt:

  Reactie Rusland afschot jager en vermoorden parachutist
  http://www.liveleak.com/view?i=510_1448395202

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Nemesis: 13.12. uur. Hieruit blijkt dat de islamfascist een OORLOG wenst uit te lokken tegen Rusland! Deze Turk is niet te vertrouwen, voor geen cent. En geloof maar dat de MUZELMAN OBAMA het goedkeurend aanziet!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Nou, dit keer, in tegenstelling van de andere EU/NATO landen, niet echt. Obama heeft in een toespraak tot kalmte gemaand en gezegd dat de Russen dus NIET de grens met Turkije hebben geschonden en daarna het overige bladiebla. En dan over die paar kilometer zoals aangegeven waren ze gezien hun snelheid er na een luttele paar seconden al weer uit.
    Bovendien had Turkije van de Russen helemaal niets te vrezen. Maar een smerige vuile oorlogsdaad was ook nog het afschieten van een parachutist die nog in de lucht hing te bungelen.
    En eenmaal op de grond nog een op barbaarse manier de rest geven. Het oorlogsrecht is hier duidelijk over. Onze grote sultan Erdowaan krijgt het zwaar te verduren. En Niet alleen Turkije, maar ook alle andere Landen die daar met vliegtuigen en manschappen onderweg zijn, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Assad. En dan kwaakt die Hennis, dat NL ook maar even mee moet gaan doe daar in Syrië met hun 1,5 F16. Het is gewoon niet te geloven. De Russische kruiser ligt al klaar vol geladen met vuurwerk.

    Like

 3. BigLJohn zegt:

  Een smerige Islamiet die Obama. Hij draait de wereld een rad voor de ogen door te liegen, en feiten (ten voordele van de Islam) te verdraaien, Taqiyya genaamd. Net zoals hier moeten we nog een hele poos vooruit met dit soort van smeerlappen. Hopelijk is de volgende president van de Verenigde Staten uit ander hout gesneden, en hopelijk niet weer een Islamiet !

  Like

 4. Jan zegt:

  Hoe het Amerikaanse leger ISIS helpt:

  U.S. Gives ISIS 45 Minute Warning Before Bombing Target…

  A U.S. Central Command official confirmed to the Washington Free Beacon on Monday that warning pamphlets were dropped on Islamic State targets 45 minutes before bombing sorties in order “to minimize the risks to civilians.”
  http://freebeacon.com/national-security/pentagon-confirms-warning-pamphlets-dropped-on-islamic-state-to-minimize-the-risks-to-civilians/

  Like

 5. Pogo zegt:

  Obama zorgt voor nog meer verwarring.

  “Wait, both? Obama says Russia needs to target Daesh… and ISIL”
  https://www.rt.com/usa/323365-obama-russia-daesh-isil/

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Islam=Islam.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  IS = Islam Shit of Islamitische Stront…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s