Gelukzoekerstroom vernietigt in Nederland onze gedurende 70 jaar opgebouwde welvaart

Screenshot_5

Het is opvallend als je de buitenlandse persberichten en tv-achtergrondreportages ziet, dat in feite alleen in Nederland de politiek (nog wel ) de kans ziet, de gemiddelde burger nog steeds in slaap te houden. Het gaat immers goed in ons land, de huizenverkoop rijst de pan uit een verhoging van de alarmfase is niet noodzakelijk, kortom binnenkort zullen wij als het zo doorgaat bussen vol met op de vlucht geslagen  EU-burgers naar ons land zien komen, want slechts daar is het nog  rustig.

Toegegeven, het lukt Den Haag aardig om de Nederlander de andere kant uit te laten kijken en wat je niet ziet,  dat is er niet. Toch is deze redenatie verkeerd en wordt het tijd eindelijk eens wakker te worden en de waarheid onder ogen te zien

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gelukzoekerstroom vernietigt in Nederland onze gedurende 70 jaar opgebouwde welvaart

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] Veiligheid en stabiliteit zijn niet slechts afhankelijk van de aanwezigheid van meer politie of zelfs leger. Meer blauw op straat is hier een goed voorbeeld van. Dat blauw kwam maar de criminaliteit bleef stijgen. [/quote]

  De laatste jaren zijn er steeds meer blauwe enveloppen in onze brievenbussen gevallen, met daarin aanslagen die steeds hogere bedragen van ons eisen, die op die en die datum op de rekening van de belastingdienst MOETEN ZIJN BIJGESCHREVEN, anders krijgen we een extra boete opgelegd, en bij DAT blauw voelen wij ons verre van veilig en stabiel.
  Vandaar dat de belastingdienst wil gaan stoppen met de blauwe enveloppen; de belastinginners gaan het zogenaamd voor ons gemakkelijker maken via je ‘Berichtenbox’ op ‘MijnOverheid’.
  Nou, het wordt juist MOEILIJKER als je geen internetgenie bent, en als je je geen abonnement op internet (meer) kunt permitteren, ben je helemáál de sigaar omdat de heren van je eisen dat je alles via internet gaat regelen.
  Het wordt wél makkelijker voor de tollenaars; hoeven ze geen enveloppen meer dicht te likken.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En het gaat maar door, omdat velen in Nederland de “sprookjes”, van Mark Rutte, en zijn roversbende blijven geloven. Ik zie geen enkel teken, buiten vele reageerders op dit blog, en nog wat kritische volgers bij Elsevier c.q. Geen Stijl, van VERZET vanuit onze slaapmutsenbevolking, geen enkel teken. We gaan het zo niet redden vrees ik.

  Like

  • keizer zegt:

   Idd. Tom dit gaan we op een éérlijke manier niet winnen. Misschien met een kleine verzetsclub die grof geweld niet schuwt, maar ja is dat verstandig ?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @keizer: 21.23. uur, op 26/11. Waarde keizer, geweld staat niet echt op mijn agenda, het is in mijn optiek het laatste wat we zouden moeten willen. Ik denk meer aan een Pegida, op meer plekken in Nederland, waar we waardig ons standpunt zouden moeten uiten. En dan echt met duizenden, zoals in Dresden en Magdeburg, in Duitsland.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    keizer 26 november 2015 om 21:23

    Nee, want ook dát gaan we verliezen zolang politie en leger op de hand van de ‘overheid’ zijn; ze maaien ons zonder pardon neer want dáárvoor is dan wél genoeg munitie!

    Like

 3. ildiko zegt:

  onze joden horen bij ons, de barbaren van Allah niet!

  Like

 4. Jan zegt:

  Hongaar is het schorem zat:

  Like

 5. Jan zegt:

  De land- en volksverrader Rutte: Afspraken met Turkije over vluchtelingen dilemma

  ,,Als ik Turkije zeg, zeggen veel mensen dat Turkije wel een land is met heel andere opvattingen en waarden dan Nederland”, aldus Rutte. Zij vragen zich af of het nou wel zo fijn is om daar afspraken mee te maken.

  Rutte benadrukte verder dat de afspraken met Turkije geld gaan kosten.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4197409/2015/11/28/Rutte-Afspraken-met-Turkije-over-vluchtelingen-dilemma.dhtml

  Ouwehoeren is het enige wat die nepparlementariër kan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s