Hoofddoek, nikab en boerka: Jodenster én swastika

Screenshot_13

(Door: Sam van Rooy)

Symbolen van islamitische onderdrukking en bezetting

Je kunt boeken publiceren en artikelen blijven schrijven, zolang je van de ‘verkeerde’ ideologie of partij bent, doen mainstream media er alles aan om die intellectuele arbeid zo veel mogelijk te negeren. Tegelijkertijd maken ze van een mug een olifant als ze menen een stok(je) te hebben gevonden om de hond mee te slaan. Het feit dat ik ooit tijdens een verhitte Facebook-discussie het woord ‘tuig’ heb gebruikt over een aantal weerzinwekkende wandelende islamitische gevangenissen, ook wel boerka’s genoemd, alsook het feit dat ik recent een aantal gefrustreerde tweets wisselde met de NMBS (de Belgische NS), is voor mainstream media kennelijk véél belangrijker dan hetgeen ik heb gepubliceerd. Het zegt veel over het niveau van de media, maar vooral over hun drang om iemand die ideologisch niet in hun kraam past proberen zo negatief mogelijk af te schilderen. Dat heet: ‘framing‘.

Lees verder>>>
h/t “Jan Wandelaar”
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", Censuur, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoofddoek, nikab en boerka: Jodenster én swastika

 1. Jean zegt:

  Met die zwarte voddenwereld komt er oorlog en we zullen hem met plezier uitvechten tot alle voddententen uit Europa verdreven zijn en je ook de baardapen die geilen op geweld.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Bij het zien van de spoken, moest ik in een kort “nostalgisch” moment denken aan de kolenboeren uit de jaren 40 – 50 ( en eerder ), die deze zwarte stukken steen kwamen afleveren met een soort zak om ,t hoofd, dat door ,t stof helemaal zwart was en zij zelve ook.
  Maar dat moesten ze doen om die zware “mud”-zakken naar 3-hoog te slepen.
  Deze vermommingen dragen het omdat ,t van allala moet denken ze.
  Ik denk eerder dat ,t van echtgenootheerser moet.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Iemand die haar/zijn haar inpakt met zo’n kopvod reduceert zich tot 2e rangs burger.

  Like

 4. Elena zegt:

  Zo’n ingepakt hoofd lijkt mij erg vies zodra het wat zomerse temperatuur is.
  Met koude… hmm zou het wel aangenaam kunnen zijn.

  Like

  • Jean zegt:

   Elena, het is niet alleen vies maar enorm bedreigend, er van alles onder verscholen zitten daarom de Britse methode gaan toepassen en dadelijk de vuiligheid van straat kegelen, als ze zo verkleed in hun hok of tent willen liggen stoort ons niet maar nooit toelaten op de openbare weg.
   Wij voelen ons niet meer veilig in ons eigen land en dat door importvuiligheid.

   Like

 5. D.DAY zegt:

  Het verstandelijk vermogen van deze moslimvrouwen wordt gegijzeld door het manvolk dat er alles aan doet om de vrouwen tot slaven te houden.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24801141/__Nieuw_verbod_op_gezichtsbedekkende__.html

  De regering ziet geen reden voor een algemeen verbod dat op alle openbare plaatsen zou gelden. Het wetsvoorstel van het vorige kabinet over gezichtsbedekkende kleding wordt daarom ingetrokken.
  Het blijft wel toegestaan gezichtsbedekkende kleding te dragen die nodig is voor de uitoefening van een beroep of sport, ter bescherming. Het mag ook bij feesten en culturele activiteiten. Ook in privévertrekken van zorginstellingen, zoals slaap- en verblijfsruimten, geldt het verbod niet.

  +

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik heb er nooit iets van begrepen, wat is er verkeerd aan haar, ieder mens heeft haar, verbergt een man zijn haar???? Onbegrijpelijk, echt raar volk!!!!!!!!!

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Persoonlijk denk ik dat mohamed een bloedhekel aan vrouwen had , en hen alleen zag als seks speeltje en als legbatterij.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Je kunt er veel woorden aan wijden, maar elk wel denkend mens weet donders goed dat boerka,s en hoofddoeken niet van deze tijd behoren te zijn. Tijd van de middeleeuwen ligt ver achter ons. Alleen schijnen ze dat in de eerste en tweede slaapkamer niet goed te begrijpen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het volledig eens met het artikel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s