Kleuterschool in Wenen roept op tot Jihad

Screenshot_6

(Door: Josef Galley – Vertaling: E.J. Bron)

Op een kleuterschool in Wenen zou een brochure reclame maken voor opvoeding tot de “Heilige Oorlog”. Bij het Openbaar Ministerie in Wenen kwam een explosieve aanklacht binnen – daarin wordt opgesomd dat er op een kleuterschool in Wenen-Favoriten een brochure werd uitgedeeld aan kleuterleidsters, die erin culmineerde dat men “kleine kinderen al tot de Jihad moet opvoeden”.

“Opvoedingsdoel Jihad”. De gebruiksaanwijzing tot de “strijd met het zwaard” is afkomstig uit de pen van de overleden Fatima Grimm – dochter van 300.000-voudige moordenaar en concentratiekampbeul van Treblinka, Karl Wolff.

Heftige ontkenning. De chef van de exploitatievereniging van de kleuterschool, Mohamad Ibrahim S., ontkent op vragen van de krant “ÖSTERREICH” dit heftig: “Er is geen woord van waar. Wij voeden de kinderen helemaal niet religieus op.”

Hoe een voormalig medewerker aan de brochure kwam, kan hij echter ook niet precies uitleggen. . .

De letterlijke tekst van de brochure. “Opvoedingsdoel Jihad”. “Het (opm.: het kind) is dan rijp voor de vierde fase, die van de Jihad”, staat er letterlijk op bladzijde 16.

 • Vechten met het zwaard: Dan worden de manieren tot de strijd geanalyseerd: “Vechten voor de zaak van Allah dient vooral te geschieden door middel van het zwaard…” – “De Jihad is een verdedigingsstrijd tegen alle krachten die proberen de islam aan te vallen.” Want: “In de Jihad geeft de religie ons een hoger levensdoel in handen.”
 • Met 15 in de oorlog: op ongeveer 15-jarige leeftijd zouden de kinderen “rijp zijn voor het begrip Jihad. We moeten hen… manieren ontsluiten die het hen mogelijk moeten maken de verdediging met succes in eigen hand te nemen.”
 • Tegen “laffe moeders”: “Daartoe behoort dat wij als moeders er laf genoeg niet op bedacht zijn onze zoons voor gevaar te bewaren.”
 • “Met het wapen in de hand”. “… Wat een geweldige eer het voor een moslim is om met het wapen in de hand te kunnen vechten.”

Bron:
www.xn--sterreich-z7a.at
Auteur: Josef Galley

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Kleuterschool in Wenen roept op tot Jihad

 1. Lemmens zegt:

  Liegen kunnen goed

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Maar het ligt echt niet aan de islam, hoor! Ik hoor het gezwatel der Roden, Groenen, Liberalen, links-liberalen, en christen-democraten al, om dit bericht te ontkrachten!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  We hebben hier al de totaal linkse opvoeding op scholen, en nu de jihad er overheen; waar gaan we naartoe…

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik zou over een tijdje heimelijk afluisterapparatuur plaatsen. Tegenwoordig zijn die dingetjes zó klein, dat die onnozele moslims het echt niet in de gaten hebben dat ze worden bespioneerd.
  Alleen op deze manier is het mogelijk om bewijsmateriaal te verzamelen, en de school direct te sluiten.

  Like

 5. Astrid zegt:

  Oppakken deze staatsondermijnende haatlieden en na het verhoor en het paspoort inleveren het land uittrappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s