VIDEO: Het misleide volk als oorlogswapen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tempelier”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, New World Order, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Het misleide volk als oorlogswapen

 1. fransdewit zegt:

  Zijn helemaal gestoord, dat heet dan verschil maken, dat kan je toch niet maken tegenover de andere ?

  Like

 2. fransdewit zegt:

  O deze tekst hoor bij de zussen, sorrie

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Trefwoorden zijn: USA= Joe naait ons steets, de Bilderbergbende, de NWO en ILLUMINATI! Geheel eens wat dat betreft met de inhoud van de video! Dit verklaart de hele rotzooi waarin WIJ nu verkeren! En de chef der NWO zal zijn de duivel zelf! Hieruit blijkt dat er sprake is van een groot duivels COMPLOT. En overal zijn het de RODEN/SOCIALISTEN, de LIBERALEN,GROENEN, en CHRISTEN-DEMOCRATEN die hier driftig aan meewerken!
  En de vuile smerige EUSSR is hiertoe ook opgericht. Hersenspoeling, daar maken deze schoften ook nog eens gebruik van!

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   En dat volkstammen dit niet willen snappen betekent dus de ondergang. Mijn hoop is misschien wel de heer Putin en als ie nou eens na vernietiging van de islam ook de NWO gaat aanpakken is misschien de wereld veel ellende bespaard.

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Dit filmpje bevestigd wat hier al diverse malen gezegd is…

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Ik heb deze video met aandacht gevolgd.
  De uiteenzettingen erin zijn te volgen en naar mijn idee snijden ze ook wel hout.
  Er komen bij mij de wat opmerkingen en vragen boven:

  Welke groepering heeft de stichting Klagemauer.tv opgezet? -Ik waardeer hun kritische intenties , maar ik zou toch graag weten met wie ik precies vandoen heb;

  Dat bepaalde krachten in de wereld ( die de organisatie achter die Klagemauer,tv in Amerika lokaliseert !!!) ) de macht over de hele planeet willen hebben om die volledig tot eigen voordeel aan te wenden, geloof ik direct.Maar wat wint men er mee wanneer men letterlijk bepaalde gebieden volledig te gronde richt? Zoiets leidt to immens kapitaalverlies, zelf wanneer wij bedenken dat er bij elke wederopbouw na een verwoestende oorlog ongelofelijke winsten gemaakt worden.

  Wij weten zo onderwijl heel goed dat de EU ons naar puur verderf voert en dat het daarom de HOOGSTE tijd wordt om ons van die organisatie los te rukken en ook, dat wij ons volledig moeten ontdoen van alle overheden en instanties die daar gewillig aan mee werken.
  Maar ik zag graag dat de organisatie die deze info verstrekt ons precies aangaf wie er precies wereldwijd bezig zijn om de wereld naar hun hand te zetten.
  Aan de term NWO heb ik te weinig houvast en evenmin bieden namen als de Bilderberg Groep en de de zogenaamde Iluminati niet voldoende handvatten.
  Wat wij bij onze strijd voor het behoud van onze westerse cultuur nodig hebben is een nauwkeuriger lokalisering van dit kwaad, gespecificeerd met namen van personen, organisatie, hun werkzaamheden en locaties, waar de lieden van kwade wil samenkomen en overleggen…

  We moeten precies weten waar de kern van dit kwaad zich bevindt.
  Tegen schimmen is het namelijk moeilijk strijden .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 20.45. uur, op 26/11. Tegen schimmen is het namelijk moeilijk strijden, zeg je Henk. Daar zit wat in, maar het lastige is, dat er in mijn optiek machten werkzaam zijn, waar we heel lastig “een vinger”, achter krijgen, Henk.

   Like

 6. Astrid zegt:

  Land met de meeste pentagrammetjes in de nationale vlag blijkt dan ook de meest bezitterige en oorlogzuchtige van de planeet.

  Bezitterige geesten zijn per definitie berekenend en houden niet zo van oplettende, kritische mensen die hun duistere plannetjes verklappen. Als ze dan toch ontmaskerd worden, worden ze des duivels. Kijk maar naar al die graaiers, fraudeurs en corruptelingen op overheidsposities die zich tijdens hun ambstperiode onbespied waanden, maar die eenmaal betrapt en aan de digitale schandpaal gehesen, nog een grote bek toe hadden. Dat soort arrogantie dus, dat kan alleen maar bestaan, omdat er van bovenaf niet wezenlijk gecorrigeerd wordt en men zich al te zeker waant. Maar het internet vergeet niets.

  Dat internet is dus een ware doorn in het oog van de bezitterige élite, want al is diens strategische complot tegen Europa nog zo dicht getimmerd met dure loopjongens van hoog tot laag, lekken doet het overal en alles wordt tegenwoordig meteen digitaal geregistreerd en wereldwijd gedeeld.

  Je moet wel tamelijk onbewust zijn, als je niet ziet wat er al heel lang gaande is, maar nu steeds beknellender vormen aanneemt. Ik ben zelf erg gevoelig voor anderen die mij proberen te beperken, want wie denken zij uiteindelijk wel niet helemaal te zijn? Ja, wie denken die superieure Gutmenschen en fanatici achter de schermen wel niet te zijn?

  Like

 7. Pogo zegt:

  Wat een heerlijk filmpje is dit.
  Ik begrijp ook heel goed dat velen hierna, na het gezien te hebben, zullen denken; Maar wat is dit? Dit strookt totaal niet met mijn wereldbeeld/visie.
  En dat kan kloppen.
  Wij krijgen dagelijks ons portie MSM-propaganda over ons uitgestort.
  Wij geloven of gaan er vanuit dat het de waarheid is.
  Maar gelukkig denken steeds meer mensen ‘iets verder’ of ‘graven iets dieper op de materie in’.
  Wie dat doet komt er al snel achter dat de ‘good-guy’ (de VS) helemaal niet zo good is.
  Wie nuchter of objectief de geschiedenis bekijkt, en daar ook alles in betrekt, komt er achter dat de VS wel wil overkomen als de good-guy maar dat alles behalve is.
  D.m.v. leugens, smerige spelletjes/politiek, verdeel&heers komen zij tot hun (tijdelijke) doel.
  Hoeveel leed of mensenlevens dat gaat kosten interesseert hun geen reet; Alles is voor de VS.

  Dit filmpje gaat over Libië, maar er zijn tig voorbeelden van hun misleidende strategie/tactiek/beleid.
  -Wie moesten er sancties toepassen op Rusland en wie profiteerde daarvan zodat hun handel alleen maar kon toenemen?
  -Wie moeten ‘the boots on the ground’ brengen nadat er chaos (arabische lente) is gecreëerd in het M-O door de CIA?
  -Wie verhandelt alle opium uit Afghanistan nu de Taliban het niet meer kan verbieden of vernietigen?

  Ik ben geen moslim maar als ik naar de VS kijk en hun handel en wandel bekijk, word ik ook witheet.
  Al die smerige spelletjes om maar werelddominatie te verkrijgen…..daar word ik ook agressief van.

  Wie dit alles niet wil geloven zou eens een dag moeten uittrekken om een docu te bekijken op top documantairyfilms; The Power Principle (duurt +/- 5 uur).
  -Geheid ga je anders tegen de wereldconflicten aankijken.-

  .

  Like

 8. geentvkijker zegt:

  beste mensen,
  dit is een zeer goed filmpje, met goede uitleg…..voor de mensen die aan de START staan
  en nog niet helemaal door hebben wat er allemaal speelt….met name op de achtergrond
  van alle regeringen, gaat dit filmpje BIJ LANGE NA niet diep genoeg. Zo denkt 98% van de mensen die op de hoogte zijn van de PIRAMIDE met het OOG ( ons wel bekend inmiddels )
  dat al onze aardse-regeringen ( Obama, merkel, poetin enz enz ) zich aan de TOP van deze piramide bevinden. Dit is echter niet juist ! Zij bevinden zich slechts op de helft / of twee-derde, vanaf de bodem gezien ( waar de schapen staan, WIJ dus ) . “Richting“ de top, bevinden zich
  de achterban-schaduw-regeringen, en zij hebben direct achter onze regeringen de touwtjes in handen, daar zij 1 stapje hoger staan. Maar daar eindigt dit verhaal nog lang niet, want ook zij die de achterban vormen, hebben weer opdrachtgevers daarboven staan. En dit gaat zelfs nog VERDER. Op een bepaald moment, kom je in de BLOEDLIJNEN, die de macht hebben over de aarde, dit zijn 13 families bestaande uit zo `n 130 mensen. de Rothschilds, de Rockefellers en nog een paar namen hoor je vast wel eens vallen. ZELFS deze 130 mensen staan niet helemaal aan de top overigens. ook zij hebben een KERN die nog machtiger is, maar die namen zul je nooit horen. ( ik weet ze niet eens uit mijn hoofd, maar het is gewoon te googelen ) Deze mensen die aan de bovenste top staan, trekken aan ALLE touwtjes en bepalen ALLES. Overigens ben ik ook daar niet gestopt met uitzoeken, en dan kom je uit op het woord : BLOED ( en niet op het zogenaamde toverwoord `olie ` zoals veel mensen denken ! ) Het echte toverwoord is BLOED.
  Bij het woord `bloedlijnen ` is het overgrote gedeelte van de mensen geneigd om aan een simpele stamboom te denken. NEE, het gaat echt om een bepaalde BLOEDGROEP, die ( volgens die top ) behouden moet blijven. Die bloedgroep is bij de onderste helft van de piramide maar voor 10 a 15% aanwezig, echter wanneer je steeds verder naar die top gaat komt die bloedgroep steeds vaker voor. Voortplanting bij deze top vindt slechts plaats BINNEN de families. Zelfs onze publieke regeringsleiders zijn ( die wij dagelijks op TV zien, zijn op enkele uitzonderingen ALLEMAAL familie van elkaar. Op youtube is hier een stamboom van te vinden. Wanneer je dit tot aan de top
  ( en nog verder ) uitzoekt, kom je verbazingwekkende wetenswaardigheden tegen, waar je mond langzaam van open zakt. Het OOG aan de top van die piramide bevindt zich BUITEN de aarde
  zelfs ! En jaaa , na een lang verhaal kom je DAAR de kern van de waarheid tegen….en de superieure fanatici……van het duivelse complot.
  En daar hebben WIJ simpele schapen, vandaag de dag, LAST van, want het uiteindelijke doel is om minimaal twee-derde van de 7 miljard, te vernietigen / elimineren ( met behoud van die speciale bloedgroep ! ) …uiteraard

  Like

 9. geentvkijker zegt:

  nog iets : wat SUPERBELANGRIJK is, op dit moment en SUPERMOEILIJK
  is om te beseffen, dat ALLE geloven / religieen, tegen elkaar worden uitgespeeld,
  en wij als `domme schapen ` als pionnen zijn, op het bordspel van het bovenstaande filmpje
  van dit artikel. Wanneer wij naar elkaar toe, gezien vanuit dit oogpunt van de piramide,
  elkaar steeds meer scheef aan gaan kijken…..dan spelen wij HUN recht in de kaart !
  Het is te begrijpen, dat met een groep als I S, een complete bevolkingsgroep aan de kant wordt gezet ( de moslims ) in onze hoofden. Stapje voor stapje worden de gewone moslims waar wij gedurende 70 jaar in onze gewone dagelijkse omgeving kennis mee hebben gemaakt, vrienden mee zijn geworden of zelfs familie mee zijn geworden, scheef aan gekeken….en zij misschien naar ons. Zo wordt er bewust een kloof gecreeert, van bovenaf….waardoor de 3e w.o. dadelijk
  een feit zal zijn. Weet dan dat I S een gemaakte en in scene gezette groep is om deze oorlog
  van start te laten gaan. Alles is zeer schematisch in scene gezet !! Uiteraard moeten we alert zijn, want er gebeuren dagelijks nu gekke dingen, maar hoe minder wij ons daar in laten meeslepen, hoe moeilijker het is voor die top om die oorlog in de praktijk te laten plaatsvinden. Nu zal het 1 en ander, toch niet meer tegen te houden zijn denk ik, maar we moeten ons bewust zijn en blijven
  van een `gemaakte ` situatie, waar veel gewone moslims niets mee te maken hebben. Als we met ons allen sterk blijven en een team zouden kunnen vormen, dan gaat die oorlog er niet komen ! En dat zou wel zo prettig zijn vermoed ik. We laten ons niet dwingen, maar dan moet de groep die dit laatste beseft, WEL groot genoeg zijn…Wordt wakker a.u.b. nu is de tijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s