Zussen uit Zoetermeer kopen huis voor vluchtelingen: ‘Ze zijn enorm in de gloria’

Screenshot_3
De drie zussen Saskia, Nicolette en Linda (v.l.n.r.).

ZOETERMEER – Drie zussen uit Zoetermeer hebben een huis gekocht voor een vluchtelingengezin uit Pakistan. Het gezin krijgt vrijdag de sleutel. ‘Ze zijn enorm in de gloria’, vertelt initiatiefneemster Linda Knobbe.

Het gezin zat eerst in een asielzoekerscentrum (AZC) in het Drentse Hoogeveen, waar de moeder van de zusjes Knobbe als vrijwilliger werkt. Zo leerden ze het gezin kennen en raakten ze bevriend. Aangezien de familie statushouder is met een verblijfsvergunning, hebben ze recht op een huis van de gemeente. Door overvolle asielzoekerscentra is er haast met huizen voor statushouders, maar er zijn niet genoeg woningen beschikbaar.

Lees verder>>>
(h/t “Fubar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, propaganda, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

76 reacties op Zussen uit Zoetermeer kopen huis voor vluchtelingen: ‘Ze zijn enorm in de gloria’

 1. Lis zegt:

  Er zijn ook heel wat daklozen die zo’n woning prima zouden kunnen gebruiken. Bv. omdat ze noodgedwongen op straat kwamen te staan (werkloosheid, ziekte) en de huur/hypotheek niet meer konden betalen. Maar dan haal je de krant niet, stelletje landverraadsters.

  Geliked door 1 persoon

  • Sjaak zegt:

   Lis !
   Beschouw het maar als de laatste linkse stuiptrekkingen en
   die nu alles uit de kast halen om nog in het Focus te komen !
   Maar ze merken nog niet eens wat voor een averrechtse werking dit heeft !
   Alle linkse Propaganda nieuwsberichten komen als mosterd na de maaltijd !
   Het Internet heeft allang voordat ze hun linkse bekken open trekken
   hun leugens achterhaalt !
   Met het voordeel ! Internet vergeet nooit en wanneer deze verraders voor
   de rechters verschijnen, kunnen we deze landverraders vastspijkeren
   door de gebrandmerkte beeld en toon bewijzen die we van deze
   schooiersbende hebben vastgehouden !

   Like

   • Rick zegt:

    Links is een virus waardoor onze cultuur is aangetast. Wat we gewend waren verdwijnt, zodat we ons steeds minder thuis voelen in eigen land. Op straat hoor je vreemde talen, zwarte piet mag niet meer. Onze ooit gezonde en vrije cultuur wordt overwoekerd door een agressieve en kwaadaardige politieke beweging onder het mom van “geloof”. Dit tast onze cultuur aan en als we niet ingrijpen vergaat vrijheid, een kernwaarde van onze cultuur. In ongeveer ieder moslimland is vrijheid beperkt, dat moet je niet willen importeren anno 2015. Je werkt als het goed is ook niet meer onbeschermd met asbest, toch? Wat er nu meer en meer gebeurt in Europa (toegeven aan een agressieve kwaadaardige cultuur en hopen dat het wel meevalt) vertoont veel overeenkomst met de opkomst van kanker in een lichaam. Gezonde cellen worden aangetast, danwel vernietigd. Ik vind cultuurkanker daarom een perfect passend woord. Iedereen heeft wel vrienden of familie met deze ziekte, maar ik heb geen beter woord dat de situatie beschrijft. Als iemand me aan een beter woord kan helpen, dan hoor ik het graag. De huidige dokters van Europa (leiders) zijn kwakzalvers net als de regering in Nederland… We hebben een goede dokter(leider) nodig, want het spreekwoord luidt niet voor niets:

    “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden!”

    Links Amerika heeft de mohammedaanse Barack Hussein Obama op de presidentszetel gezet.. Denk na!

    http://www.vkmag.com/magazine/het_laatste_interview_van_ahmad_abu_hamza_ooit

    Like

  • Sjaak zegt:

   Trouwens wat de zussen doen heet gewoon: Je geld beleggen dit levert meer op dan de rente op een bankrekening! En in het eind effekt betaald de belastingbetaler daar aan mee ! Niet zo bij nederlandse mensen die door de hoge belasting en Fixkosten op straat
   gesodemieterd zijn, die kunnen kijken waar ze blijven ! Want de parasitäre asylindustrie brengtstatelijk afgezekerde hogere huurinkomsten !

   Like

   • Willie zegt:

    @ Sjaak , niet vergeten dat dit huis naa een paar jaar rijp voor de sloop is , dus toch niet zo’n goede belegging lijkt me ?

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lis: 12.36. uur. Amen!

   Like

  • Exact, Lis! Die hele familie lijkt me trouwens last te hebben van een kwaal, waarvan je de laatste jaren nog maar zelden hoort, behalve bij onze nep-oranjes en aanverwante elites, namelijk: De geldpest!
   Maar als je die hemelse kwaal dan tóch onder de leden hebt, ga je daar uiteráárd geen landgenoten mee helpen: Per slot van rekening worden dáár geen goedmenschelijke afkickverschijnselen mee verholpen!
   Naar de politieke richting van Moeder en dochters hoeven we overigens niet lang te raden: Geldpest + vrijwilligerswerk in AZC + goedmenschelijkheid + publiciteitsgeiligheid = D66!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Lis om 12:36

   Daklozen zijn blijkbaar on-interessante mensen. Die mogen het zelf uitzoeken. Deze zussen staan waarschijnlijk graag in de belangstelling. Anders zouden ze aan hun ‘nobele daad’ geen ruchtbaarheid hebben gegeven.

   Like

  • Nikolaos zegt:

   Dat het wat krom is ten opzichte van de daklozen die we hier al hadden, daar ben ik het wel mee eens. Of de reden hierachter zelfverheffing is, dat vraag ik me af. Het kan natuurlijk wel waar zijn.

   Zelf denk ik dat het meer te maken heeft met de manier waarop vluchtelingen in het nieuws gepresenteerd worden. Elke keer als ik het journaal op TV bekijk (weinig) en het gaat over vluchtelingen dan zijn het meestal de kinderen die in beeld worden gebracht of anders wat mee op de voorgrond worden gezet. Dit zie je ook op bijvoorbeeld de posters van vluchtelingenwerk op stations (metro e.d.). Als het klopt wat ik denk is het ook niet toevallig dat het drie dames zijn die dit doen.

   Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Gadver, linkse Landverraders

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Gek, gekker, idioot, gestoord, volslagen kramnkzinnig en debiel, minder kan ik er niet van maken.
  Domme achterlijk nieuwsgeile mutsen, lekker in de krant komen en ondertussen de toestroom laten groeien, want zo maar een huis krijgen in NL, dat wil iedere armoede parasiet uit verweggiestan wel!!!!!.
  Ga nu eens beginnen met al die arme NL daklozen te helpen in plaats van allerlei parasieten die alleen maar van een uitkering leven zonder ooit iets te betalen!!
  Maar nee, dan kom je niet in de krant natuurlijk.
  Met dit soort volslagen idioten hebben we geen vijanden meer nodig, ze zijn reeds onder ons.
  Het wordt tijd dat er daar een paar booslimrukkers langsgaan om de dames even te helpen.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Thoth zegt:

  Zoals degene die met hulp van de familie, een gekraakte woning had opgeknapt. Nu moet zij eruit en bij haar ouders logeren. De woning wordt nu een asiel voor de ‘vluchtelingen’…

  Like

 5. delamontagne zegt:

  BELGIË: De Burgemeester van Molenbeek beschikte over een lijst van terroristen, waaronder die van 13 november.
  …………http://i.imgur.com/Dd6le8Q.jpg

  Dit is een openbaring die voor veel opschudding kan zorgen iets meer dan 10 dagen na de verschrikkelijke aanslagen in Parijs.
  Alswe de informatie van de New York Times moeten geloven beschikte de burgemeester van Molenbeek, Mevrouw Francoise Schepmans, over een lijst van de terroristen, waaronder die van 13 November.

  Volgens het Amerikaanse blad, zou Françoise Schepmans een lijst met 80 namen en addressen hebben ontvangen.
  Dit was een maand voor de bloedige aanslagen in Parijs.
  En welke namen kwamen er o.a. in voor ?
  Die van Brahim et Salah Abdeslam !
  De eerste heeft zichzelf opgeblazen voor een restaurant op de Boulevard Voltaire, de andere wordt nog steeds door de politie gezocht.
  Abdelhamid Abaaoud, die het brein achter de aanslagen is en vroeger bewoner van de wijk Molenbeek kwamen op die lijst voor, die gebaseerd was op inlichtingen van de Belgische veiligheidsdiensten.

  Volgens inlichtingen die door France 2 werden verzameld, had Molenbeek de dienst die gaat over de coördinatie en analyse van “dreigingen” (OCAM), dat onder het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Justitie ressorteert, gevraagd om een lijst te overhandigen van verdachten, die met terrorisme of radicalisme in verband konden worden gebracht en die zich op hun grondgebied
  bevonden.
  Een verzoek dat gedaan werd na de verijdelde aanslag in Verviers.
  Maar Françoise Schepmans weigert met de vinger aangewezen te worden:”Wat heb ik daarmee te maken ?”Het is niet mijn taak om potentiële terroristen te volgen “, zo verdedigde de urgemeester zich.
  Ze benadrukte dat dit de taak was van de Federale Politie.
  Aan de andere kanten maken de “Nationalisten”handig gebruik van de situatie door de huidige regering te beschuldigen.
  In het dagblad”Le Soir”, betreurt de nationalist Karl Vanlouwe, lid van de Belgische Senaat, 20 jaren van “Laksisme” door de Socialistische Partij .
  Het gevolg volgens hem ?
  Brussel is verworden tot een basis voor islamitische barbarie.

  Like

 6. Gasso zegt:

  Compleet van t padje af die stomme wijven…..opsluiten en de sleutel weggooien.

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  Wat je met je geld doet, moet je zelf weten. Maar ik weet Nederlanders ook gezinnen, die al jaren op een huis wachten. Natuurlijk, daar bereik je de krant niet mee . Jullie denken ook, van die blanke kleur moeten we af.

  Like

 8. Geronimo zegt:

  Drie linkse, zwakbegaafde ‘guttrutten’, excuseer me het pleonasme. Zoveel is wel duidelijk. Het staat toch zo goed ,nietwaar, al dat ‘gepamper’ met die vluchtelingen. Meteen mag je jezelf officieel als mens moreel superieur achten aan al de rest, want uit alle poco-hoeken klinkt een daverend applaus. Gekken ondereen, weet je wel.

  ‘Eigen volk laatst’, zoveel is ook duidelijk. Doe dat voor iemand van je eigen volk die het broodnodig heeft, en geen haan die er naar kraait. Geen vermelding waard. Nergens. Daar valt dus geen publieke erkenning mee te oogsten. Vandaar.

  Like

 9. Lemmens zegt:

  ze zullen ook wel van de gemeente opvanggeld ontvangen is de hypotheek ook betaald.

  Like

 10. Nik F zegt:

  85-jarige oma adopteert Pakistaanse jongen, anders wordt hij teruggestuurd. De jongen beleent haar huis en neemt een krediet op van € 400.000,–. Met een bijl hakt hij de oma in stukken. Video: https://www.youtube.com/watch?v=3Sbgnccx-NU

  Like

 11. Lemmens zegt:

  Is in Pakistan ook al oorlog ???

  Like

 12. JooJootje zegt:

  Ach wat lief de dames hebben de vastgoedsector opgericht in de asielindustrie en dat gaat veel geld opleveren op naar de aankoop meer vastgoed het begin van een imperium of zouden ze het echt uit goedheid hebben gedaan ff denken hahahhaha nee natuurlijk niet.

  Like

 13. Willie zegt:

  @ Lis , gewoon een stel stomme kutten joh !voor verraad zijn die gewoon te dom , zie je zo

  Like

 14. koddebeier zegt:

  3 met een ernstige hersenafwijking ????

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  [quote] De familie betaalt huur. [/quote]

  Nee, DE BELASINGBETALER BETAALT DE HUUR!
  Die Zoetermeerse ‘weldoeners’ oogsten onterecht bewondering van de andere ‘Gutmenschen’.
  De zussen verdienen er alleen maar lekker aan over de rug van de belastingbetaler!

  En daardoor ben IK nou niet bepaald “enorm in de gloria”!

  Like

 16. Waarom nu wel voor vluchtelingen (begrijp me niet verkeerd, ik ben blij voor hen) en niet eerder voor anderen die ook niet aan een huis kunnen komen (door allerlei omstandigheden). Als het idee er achter is: goed doen voor anderen en daar de ‘financiele’ mogelijkheden voor hebben, dan vindt ik het jammer dat er niet beter over nagedacht is. Misschien had je voor het zelfde geld, meerdere mensen blij en gelukkig kunnen maken. Jammer

  Like

 17. Tempelier zegt:

  Stuur de dames maar een lintje , de vraag is inderdaad of ze dit ook gedaan zoude hebben voor een Nederlands gezin.

  Like

 18. M.A.L. Sion zegt:

  Wat een stel achterlijke, naieve landverraadsters.
  Niet teveel woorden aan vuil maken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 19. Johan zegt:

  Ik word licht onpasselijk van deze misplaatste liefdadigheid.

  Like

  • Anneke zegt:

   Ik ook Johan….ik wilde er eigenlijk niet eens op reageren……maar ik werd ook onpasselijk toen ik dit las……en met de wetenschap dat er Nederlandse gezinnen op straat of in de opvang slapen….Ik heb totaal geen respect voor deze zussen en ik hoop dat zij eens wakker worden….alhoewel ik dit betwijfel…..

   Like

 20. Henk.V zegt:

  Van deze extreem selectieve voorkeur voor een bepaalde categorie ”mensen in nood” ga ik persoonlijk totaal over mijn nek.
  De politiek correcte goedzakken hebben geen idee welk gewas zal opkomen nadat zij het zaad van de ” hulpvaardigheid” zo royaal hebben rondgestrooid.
  Laten we maar zeggen dat de uitkomst van hun goede daden wel eens het einde kunnen betekenen van onze westerse manier van leven, maar ach, welke Gutmensch maalt daarom?
  Als je maar bovenal op je ingeprente linkse gevoel afgaat, niet?

  Ik sluit mij verder aan bij wat Lis al zo treffend heeft opgemerkt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 15.44. uur. Beste Henk zo is het. Ik ben moe, doodmoe van het verraad der politici, die ONS in 1975 VERRADEN hebben, vanwege OLIE! Resolutie van Straatsburg, ik ga ervan over mijn nek!

   Like

 21. ildiko zegt:

  kontlikkers ! stelletje hypocriete land en cultuurverraders.

  Like

 22. Guus Derksen zegt:

  Ik denk dat de vergoeding die de zussen van de gemeente krijgen een stuk hoger is dan de rente op de bank…

  Like

 23. HOE LANG ZAL HET DUREN VOORALEER HET HUIS AFGEBROKEN ZAL ZIJN

  Like

 24. We moeten onze vrijheid verdedigen tegen slechteriken

  Like

 25. S Breget zegt:

  Welk voordeel zitten er voor de 3 gezusters in.

  Like

 26. Jean zegt:

  Kunnen die 3 gekke wijven daarin opgesloten worden?

  Like

 27. wim zegt:

  Prima actie. Maar hoezo huur? Nu doorpakken en gewoon die mensen huisvesten, onderhouden en begeleiden totdat ze in eigen onderhoud kunnen voorzien. Niet afschuiven op de gemeenschap…

  Like

 28. Frans Brassens zegt:

  Het gevoel dat ik van dergelijke berichten overhoud is er een van onpasselijkheid.

  Like

 29. Pieter zegt:

  Hier worden ook veel huizen door particulieren gekocht tbv vluchtelingen. Het werkt als volgt: koop een huis met renovatiebehoefte, verhuur het aan de gemeente die er vluchtelingen in zet.
  Gemeente betaald de renovatie en maakt de huur over. Tevens verplicht de gemeente zich na afloop van huurperiode om het huis in goede staat op te leveren.
  Dus men investeerd een ton, gemeente zorgt voor waardestijging en gegarandeerd rendement + realiseerd overwaarde na 2 a 3 jaar.
  KASSA !!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Pieter 26 november 2015 om 17:35meente

   Juist! En de drie dames maken er goede sier mee bij de islam-knuffelaars!
   “Kijk ONS eens goed doen!”

   Ik denk dat ik ook maar een stel huizen, of beter: een hele straat opkoop, en die dan verhuur aan de gemeente. Dat is tegenwoordig de enige manier om verzekerd te zijn van een vast inkomen! Het zou me niets verbazen als je er verder nóg wel een paar lucratieve dealtjes met de gemeente over kunt sluiten:
   “En dan geven jullie me ook een gratis vergunning om een grote schuur in mijn tuin te bouwen” of “En dan wil ik zelf natuurlijk geen OZB meer betalen”.

   Wat die drie berekenende dames doen, is héél publiciteitsg**l, egoïstisch en hebberig.
   Én knap, dat moet gezegd worden; het is een uitstekende investering.

   Maar wie is wéér de pineut?
   De belastingbetaler…………….

   Like

 30. paulzwueste zegt:

  Deze dames straffen zichzelf!
  De huur zal zeer waarschijnlijk door de gemeente rechtstreeks aan de dames worden overgemaakt…
  Maar als men zal merken dat het huis wordt uitgewoond en allerlei overdreven eisen voor verbeteringen en kosteloze reparaties voor door de huurders zelf veroorzaakte schade wordt geëist kan men geen enkel verhaal halen want arme vluchtelingen nietwaar…
  Pas als het gezin op een gegeven moment met de noorderzon vertrokken is zal de puinhoop duidelijk zichtbaar zijn…. Tel uit je winst dames. Hahahahaha!

  Like

 31. fransdewit zegt:

  Ach wat lief, af en toe een onderhoudsbeurt natuurlijk. Kan je toch niet maken tegenover de andere “vluchtelingen”, of wel? Dan heb ik het nog geen eens over eigen bewoners.

  Like

 32. martha zegt:

  goh komen ze nu in de hemel laten ze is wat over hebben voor al die ouderen die weg kwijnen en afgedankt worden plus dat we zelf al veel armoede hebben in nederland dit gezin heb totaal geen enig invuling gehad met opbouwen nederland en allererste is er word nu een voedselbank geopend voor kinderen nederlanders die niet naar hun eigen volk kijken ga je schamen

  Like

  • Conny Spork zegt:

   je hebt er geen respect voor het is te hopen dat dat die mutsen geen kinderen hebben die nog op school zitten wat zullen die een last krijgen het zal je moeder maar wezen die ff vergeet dat anderhalf miljoen van je eigen mensen geen of nauwelijks te eten hebben waarvan 450 duizend kinderen die elke dag naar school gaan zonder eten omdat het er gewoon niet is en het gaat niet meer op hoor door te zegen dat ze moeten gaan werken die tijd is al lang voorbij daar heeft rutte en consoorten wel voor gezorgd mijn vader inmiddels overleden hoor ik nog steeds elke dag zeggen wat een mooi land wij hadden we maakte auto,s we hadden een eigen vliegtuig maatschappij het spoor de ptt en noem maar op en het mooiste zorgstelsel in de wereld elke dag hoor ik het hem nog zeggen nou hij moest eens weten wat ze met zijn mooie landje gedaan hebben en dan als kers op het ijs krijg je de drie musketiers die het laatste beetje respect wat je als nederlander kan hebben om mensen te helpen nee dan verraden ze der eigen volk ik heb er geen worden voor

   Like

 33. Hendrik M. zegt:

  Die wijven kopen een huis en verhuren het aan asieldreigers.
  Deze Pakistanen?? krijgen een uitkering en huursubsidie, door de gemeente gegarandeerd.
  In zo’n 20 jaar is het huis afbetaald en eigendom van de zusters.
  Wel betaald door de belasting betaler; zo stom zijn ze dus ook weer niet…
  Oww, sinds wanneer krijgen Pakistanen hier asiel???

  Like

 34. Wachteres zegt:

  Ach, de gutmenschen leren hun lesje nog wel.

  Bij ons in het dorp is ook een groot huis verhuurd aan dergelijke zielige mensen.

  Na een jaar was het huis totaal uitgewoond. De muren van de garage zaten van boven tot beneden onder het bloed, om dat daar ritueel geslacht werd.

  Maar misschien betaalt de gemeente die onkosten ook en dus draait de bevolking er dan weer voor op.

  Like

 35. boorzalf zegt:

  Vluchtelingen uit Pakistan??????? Gewoon immigranten dus. En die zussen zijn gewoon huisjesmelkers
  .http://roodutrecht.sp.nl/sites/roodutrecht.sp.nl/files/nieuwsafbeeldingen/huisjesmelker_0.jpg

  Like

 36. Republikein zegt:

  Nou nou, ben ik niet de enige gek in het boterdorp, als ik maar wel de dorpsgek blijf svp, maar toch anders.
  Een reactie is:Hadden ze niet beter een huis in Pakistan kunnen kopen? Nooit geweten dat Pakistan oorlogsgebied is. Vast op zoek naar een vakantieland want dat doen de asielzoekers ook familie bezoek in het ontvluchte land. Trouwens wat de zussen doen heet gewoon: Je geld beleggen dit levert meer op dan de rente op een bankrekening!

  Zo is het maar net.
  Trouwens, van Driel makelaardij is een paar jaar geleden afgebrand.

  Like

 37. Jules Vismale zegt:

  De drie stomme ganzen uit Zoetermeer (niet letterlijk bedoeld want zelfs deze watervogels, Gijs Gans en Guus Geluk niet meegerekend, zijn nog stukken intelligenter) zullen hun liefde (?) omtrent een nieuw huis voor asielzoekers toch HEEL snel betreuren. Stel dat Saskia, Nicolette en Linda in 1930, tijdens de Grote Depressie, in Düsseldorf een huis kochten voor zwervende Duitsers aldaar dan hadden ze vast en zeker bezoek gekregen van een lange, slanke man en keurig uitziende man met een scheiding in zijn haar, ruikend naar Eau de Cologne, en gekleed in een onberispelijk pak met gepoetste schoenen aan.
  Als ze wisten dat deze man Peter Kürten heette zou die naam hen niets hebben gezegd maar dan hadden de dames NOOIT geweten dat Kürten een bloeddorstige psychopaat en het vooral op vrouwen had gemunt! Hij had hen dan om beurten verkracht, de schedel ingeslagen of hun keel doorgesneden en hun bloed als een vampier opgezogen daar Kürten de beruchte ‘Vampier van Düsseldorf’ was en gewoon lak had aan overbetuttelingen van zijn slachtoffers.
  Dus mochten Saskia, Nicolette en Linda nou nog enorm in de gloria zijn, als er vrouwenhatende asielzoekers dat huis binnenkomen, de dames aanranden, verkrachten, aftuigen en hen voor h..r of s..t uitmaken en het hele huis verwoesten dan zullen zij vast uitroepen: “Wij haten nou moslims, de islam, asielzoekers en vluchtelingen en wees daar NOOIT gastvrij tegen daar ze hier toch geen boodschap aan hebben!”

  Like

 38. Oooohhh wat een lieve mensen echt heeeeel aardig van ze om een steentje bij te dragen aan de invasie van die vuile smerige ‘vluchtelingen’ die stuk voor stuk allemaal vieze profiteurs en parasieten zijn! Ik ga denk ik ook een pand voor ze kopen en zodra ze daar hun intrek hebben genomen de deuren op slot draaien en tot de grond toe af laten fikken.

  Like

 39. Jelle zegt:

  Zoetermeerse hoeren!! Vieze NSB’ers

  Like

 40. Ton Timmers zegt:

  Beste zusters, Ik ben werkloos heb hartfalen , twee kunstheupen en een versleten rugwervel. Ik heb een uitkering waar je amper van rond kan komen omdat ik veel zkh kosten heb. Misschien(HET IS BRUTAAL IK WEET HET!) heeft u misschien een bijdrage voor mij voor de kerst. Ik zou u zeer erkentelijk zijn.

  met vriendelijke groet,
  Ton Timmers Den Haag.

  Like

 41. Patrick zegt:

  De eerste statushouders zouden de Nederlanders zelf moeten zijn. Die al jaren wachten op een woning. Maar ach das niet belangrijk.

  Like

 42. Mi zegt:

  Nouuuu belachelijk zeg, kijk is naar de armoe van je eigen mensen. Dan praten we niet eens over de zorg en gehandicapten, mensen die geen huis hebben. Schaam jullie jezelf heel diep inplaats van zo domme actie te doen. Die mensen krijgen al meer en alles gratis en wij mogen dat betalen. Nogmaals schaam je eigen diep met deze actie

  Like

 43. peter zegt:

  ach weer een actie van die linkse asielknuffelaars , als ze nou een stuk of tien mannelijke vluchtelingen in huis nemen is het huis binnen no-time uitgewoond , overigens de drie asielknuffelende zussen waarschijnlijk ook

  Like

 44. roland zegt:

  Eigen volk eerst !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 45. Dennis zegt:

  Koop ze een huis in hun eigen land dan ipv die rotzooi hier heen te halen.

  Like

 46. Ga je niets aan zegt:

  Ow Koop dan ook ff een huisje voor mij.en mijn dochter en doe dan ook maar voor me zoon .als we toch bezig zijn .wachten al jaren op een huis.maar nee zij zijn zielig toch?????zij zijn getraumatiseerd.misschien zijn wij dat ook wel.azc weg ermee

  Like

 47. M P zegt:

  Stomme schijtwijven, er zijn ook Nederlanders die recht hebben op een huis 😦 maar die moeten bij woning tekorten maar bij hun ouders blijven inwonen.

  Like

 48. cees van der tang zegt:

  wat ze al niet doen om het middelpunt te zijn,kijk eerst eens naar de hollandsche mensen ipv.die uitbuiters

  Like

 49. Avidia zegt:

  Ik kom ook even, misselijk word ik van dit soort acties, PVDA acties, grrrrrr, wat zullen zij zich GOEDMENS voelen, misselijkmakend!!~!!

  Like

 50. cor zegt:

  Landverraders!!!

  Like

 51. Eddy zegt:

  Hoe zot, zou wel weten wat te doen met mijn geld.

  Like

 52. Pakistan. Is er oorlog in dat land. Volgens mij niet en zijn het dus economische vluchtelingen.

  Like

 53. Tom Hendrix zegt:

  Ondertussen lees ik vandaag bij http://www.elsevier.nl dat onze flutregering 24.000 woningen wenst te bouwen voor de asielzoekers. Ik denk dat ik mij maar een lange baard laat aangroeien, en een jurk aantrek, dan ben ik ook zielig en een asielzoeker. Krankzinnig wordt je op deze manier wel, door dat stelletje klootzakken, zijnde het kabinet Rutte.

  Like

 54. Prins zegt:

  Landverraders zijn het.
  Laten ook hun eigen volk barsten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s