Belgische terroristenleider van Parijs plande ook aanslagen tegen Joodse gemeenschap

Screenshot_10

Abdelhamid toont het boek dat hem inspireerde tot zijn daden.

(Door: “Brabosh”)

De Belgische terrorist Abdelhamid Abaaoud (27 jr.) uit Molenbeek en de leider van de groep terroristen die op vrijdag 13 november 2015 de aanslagen in Parijs uitvoerde waarbij 130 mensen werden gedood, was van plan om ook aanslagen te plegen tegen de Franse Joodse gemeenschap. Gelukkig kon de Franse politie de Jihadist op 18 november uitschakelen tijdens een raid op een appartement in Saint-Denis, een voorstad van Parijs.

Een getuige vertelde aan de Franse politie dat hij zijn nicht Hasna Ait Boulahcen, die hem enkele dagen verborg, vertelde dat hij meerdere aanslagen voorbereidde. Hij zei tegen zijn nicht dat “hij nog veel ergere (schade) ging aanrichten in districten waar veel Joden woonden en dat hij het transportsysteem en scholen wilde ontwrichten.”

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, België, Eurabië, Frankrijk, ISIS, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Belgische terroristenleider van Parijs plande ook aanslagen tegen Joodse gemeenschap

 1. Hendrik M. zegt:

  Van dat soort zijn er ondertussen duizenden de €U, inclusief Nederland binnen gehaald.
  Met dank aan de ‘regerende’ landverraders.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En deze moordenaars leven massaal onder ons! Dankzij de verraders der politiek!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Hoor toch eens hoe deze ‘dappere strijder’ zit te janken, nu hij zélf de klos is:

  http://www.telegraaf.nl/tv/opmerkelijk/24808930/__Gevangen_IS-strijder_huilt_als_een_baby__.html

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik ben het geheel met de woorden van minister Lieberman uit Israël eens; het doet er niet toe waar ter wereld Joden leven. Het doel is zoveel mogelijk Joden van het leven te beroven, énkel en alleen omdat zij Joden zijn.

  Het duivelse moslimtuig wat overal dood en verderf zaait, heeft kans gezien met de vluchtelingen mee te reizen naar Europa. Vorige week nog stelde iemand ‘met verstand van zaken’ dat terroristen echt niet zo stom zouden zijn om op gammele bootjes naar Europa te reizen. Wel, deze man kan beter maar definitief zijn domme mond houden, want het tegendeel is bewezen. Mét hem zijn er trouwens nog tal van verstandeloze figuren die ook uit alle macht proberen om de bevolking in slaap te sussen. En dat lukt steeds minder goed. We zijn niet achterlijk. We zien wat er gebeurt.

  Ondanks de ellende waar we nu midden in zitten wil Merkel, samen met Juncker, opnieuw 400.000 (!!!) ‘vluchtelingen’ over Europa verdelen!
  Beide van hun verstand beroofde figuren moeten opgepakt worden, om te voorkomen dat ze nog veel meer ellende over ons uitstorten! Het wordt hier één groot slagveld als er niet snel tot uitzetting van al die jonge kerels wordt overgegaan.

  Europa zinkt weg in een poel van dood en verderf. Wie had dit ooit kunnen denken?

  Like

 5. fleckie zegt:

  NOS t.t. ma.17.6.2019,:…….PTSS- lijder. 131 ste dode …PARIJS.
  Het dodental van de aanslagen in Parijs in november 2015 ,is bijgesteld naar 131. Op basis van onderzoek naar de zelfmoord van een overlevende in concertzaal BATACLAN, Guillaume Valette, zeggen onderzoeksrechters dat zijn dood een direct gevolg van de aanslag is.
  Valette (31) kwam fysiek ongedeerd uit de aanslag, maar kampte daarna met een ernstig posttraumatisch stressyndroom. Na een lange lijdensweg beroofde hij zichzelf na twee jaar van het leven in de kliniek waar hij was opgenomen.
  Zijn ouders strijden sinds zijn dood voor de erkenning dat hij ook een slachtoffer van de aanslag is……..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s