Diplomatieke dialoog met de EU in de ijskast

Screenshot_12

Federica Mogherini en Benjamin Netanyahu

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken zondagavond opdracht gegeven om contacten met EU-vertegenwoordigers met betrekking tot de politieke ontwikkelingen met de Palestijnen eerst in de ijskast te zetten. Deze stap volgt als protest op de EU-beslissing om Israëlische producten uit zogenaamd “bezette gebieden” te labelen.

Welke instellingen hiervan concreet de dupe zijn, is op dit moment nog niet duidelijk. De aanwijzing geldt volgens Netanyahu totdat het “proces van schadeloosstelling” afgesloten zou zijn.

Netanyahu heeft de EU-beslissing betreffende het labelen van Israëlische producten “huichelachtig” genoemd en houdt vol dat het hier om een dubbele moraal zou gaan. “De EU heeft besloten om alleen Israël te labelen. Wij kunnen niet accepteren dat Europa die partij labelt die aangevallen wordt door het terrorisme.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Benjamin Netanyahu, demoniseren, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Diplomatieke dialoog met de EU in de ijskast

 1. Avander zegt:

  Ik ga me schamen om “Europaan” te moeten zijn. Welke antisemieten beslissen dit voor mij?

  Like

 2. Jean zegt:

  Is die Italiaanse kotsmisselijke troela nog steeds vrij rondlopend? Nu oppakken en opsluiten voor de rest van haar leven want die troela is een bedreiging voor Europa net zoals die hele EU misdaadorganisatie gevuld met ordinaire parasieten.

  Like

 3. Edjan zegt:

  Ik kan ze geen ongelijk geven.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  En gelijk hebben de Israëli´s!

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Zo ff op de bal spelen hoor:
  Wat een enorme lelijke rotkop heeft die communistische nirwit EU-koe toch, kan ze niet eens een full make-over laten doen zodat mensen niet meteen moeten kotzen als ze haar zien??????

  Like

 6. Jan zegt:

  Voor alle EU-landen verplichten de ambassade naar Jeruzalem te laten verplaatsen en het EP-volk dient in het vervolg een maand van te voren een visum aan te vragen wanneer het Israël wil bezoeken. Judea en Samaria mogen zij niet in en evenmin de Gazastrook vanuit Israël, alleen via Egypte.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben er wel klaar mee, met de verradersbende en jodenhaters in Brussel. De hele smerige EUSSR, is een satanisch gedrocht! Ik sta volledig achter Israël!

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Toen na de oorlog de holocaust overlevende via schepen naar Israël wilde gaan werden ze door de Engelse marine tegengehouden en op Cyprus in concentratiekampen opgesloten.
  Hetgeen een Joodse leider de volgende uitspraak ontlokte, “de Duitsers wilde ons vermoorden en de Engelse willen ons niet laten leven”.
  Tegenwoordig kennelijk weer actueel.

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Ik hoop, dat Israël hiermee aangeeft volledig op JHWH te vertrouwen. En dat de in de Bijbel aangekondigde verbrijzelende trap op de kop van de slang, er snel op zal volgen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ N.E.Derlander op 30/11 om 20:50

   Reken er maar op dat alles wat er in de Bijbel over Israël geschreven staat zal uitkomen.
   Het zal niemand ooit lukken om dit bijzondere land, waarvoor veel beloften liggen, van de aardbodem weg te vegen. Het zal ook nooit lukken om het Joodse volk uit te roeien! Zij maken deel uit van God’s plan, en alle profetieën zullen in vervulling gaan.
   Israël staat er niet alleen voor! Dat is een troost voor allen die Israël een warm hart toedragen.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    De bron waar geschiedkundig alles is begonnen met de volkeren nog voor de grote zondvloed. volkeren die zich toen al onderscheidden van goed en kwaad. De eerste leiders en Koningen die kansen kregen om zichzelf naar het volk te bewijzen.

    Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Het monster van satan moet terug naar de hel geschopt worden, telkens komt er een nieuw misselijkmakend bericht van wie dan ook.

  Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  De EU is het pure kwaad, basta!

  Like

 12. Cathja zegt:

  MP Nethanyahu heeft een verstandig besluit genomen, door voorlopig even niet te onderhandelen over de ‘Palestijnse’ kwestie. De EU is inderdaad een hypocriete bende, die met meerdere maten meet.
  Wanneer wordt Turkije eens keihard aangepakt vanwege hun bezetting van een deel van Cyprus bijvoorbeeld? Nou, vergeet het maar, want Brussel heeft de Turken nu dringend nodig i.v.m. de enorme ‘vluchtelingenstroom’, en dat weten ze maar al te goed.

  De slappe knieën die men in Brussel laat zien als het om de Turken gaat, gelden blijkbaar niet voor Israël. Het Europees Parlement gaat zonder schaamte over tot het labelen van producten ‘uit de bezette gebieden’. De verontwaardiging en het onbegrip hierover in Israël is volkomen terecht. Er klopt niets van de reden van deze maatregel, en daarom zullen de onderhandelingen met de ‘Palestijnen’ voorlopig niet worden voortgezet. Heel verstandig!

  Ik hoop dat Israël standvastig blijft, en geen duimbreed zal wijken voor die dwingende EU, VN, etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s