EU buigt voor Turkse chantage

Screenshot_9

‘Historisch akkoord’ is historische dwaasheid

Het Vlaams Belang is niet te spreken over de koehandel die gisteren tijdens de Europees-Turkse top in Brussel gesloten werd. In ruil voor een (nieuwe) aankondiging over het indammen van de illegale immigratie naar Europa krijgt Turkije niet minder dan drie miljard euro, visumvrij reizen voor 78 miljoen Turken naar Europa én een heropstart van de toetredingsonderhandelingen in het vooruitzicht gesteld.

Daarmee beloont de Europese Unie – en in haar kielzog de Belgische regering –  de Turkse chantagepolitiek die de ontmoediging van de illegale immigratie naar Europa afhankelijk maakt  van de inwilliging van haar eisen.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op EU buigt voor Turkse chantage

 1. joopklepzeiker zegt:

  EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap

  http://xandernieuws.punt.nl/

  Like

 2. S Breget zegt:

  Sluit de Europese grenzen en bewaakt door alle legers blijft ,spaart ons miljarden en krijgt Erdogan gratis zijn gasten uit het MO en Afrika.Elke dag zie je de EU zwakzinnige lijders verder weg zakken in de vuile chantage van de islam ,

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  En “Brussel” keek ernaar en zag dat het goed was… Alles ligt op schema.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Edjan zegt:

  En dan nog wat ze er niet bij verteld hebben: EU zal Turkije moeten steunen in haar beleid in Syrië en Irak. En dat beleid is:
  IS steunen,
  Koerden bestrijden,
  Rusland provoceren en
  dromen van de herleving van het Ottomaanse Rijk, nu met Europa.

  Merkel heeft ons verraden en weggegeven. Moge ze branden in de hel hiervoor.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  De islamisering gaat schijnbaar nog niet snel genoeg,daarom moeten de Turken dit op verkapte wijze komen versnellen!En volgens de Brusselse maffia en onze regering:hoe meer hoe beter!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Voor die 3.000.000.000 kun je in Griekenland 1.500.000 asieldreigers een jaar lang bescheiden opvangen en verzorgen.
  Eventuele hulp mogen alle goedmensen daar bij toerbeurt gratis en op- eigen kosten verlenen.
  In verband hiermee zal de Griekse en Turkse grens met de rest van €uropa degelijk gesloten worden voor asieldreigers.
  Voordelen: Turkije krijgt geen geld, geen €U en geen visumvrijstelling.
  Alles in €U beheer, goedmensen kunnen hun goede dingen daar doen, asieldreigers die het toch niet bevalt kunnen eenvoudig terug naar Turkije of thuislanden.
  Eventuele selectie kan daar plaatsvinden.
  Nadelen: Helaas zullen de Goedmensen laten blijken niet zo goed te zijn als ze met de mond belijden.

  Like

  • hallo hendrik,

   mooi wat je schrijft, mail mij (google mijn naam) want ik wil een petitie startne hiertegen en actie groep opzetten.

   terroristen betalen is gewoon een slang melk voeren zodat het moslimbeest nog giftiger wordt. Slim zeg, ja europa is een demente linkse blanke stinkhoer geworden.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dit betekent niet meer of minder, dan een OORLOGSVERKLARING der roden van de EUSSR, TEGEN DE EIGEN BEVOLKING VAN EUROPA. Ik had echt niet anders verwacht.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Als Frontex zijn werk goed gedaan had, en Merkel haar domme snavel dicht gehouden had, dan hadden we Turkije niet nodig gehad. Europa moet in staat zijn om de Europese grenzen te bewaken. We hadden drie miljard euro heel anders kunnen besteden, en die visumplicht voor de Turken kunnen handhaven.

  Brussel heeft weer eens laten zien waartoe ze in staat zijn, maar méér nog waartoe ze NIET in staat zijn. Dat is: bescherming van de Europese bevolking!
  We worden besodemieterd waar we bij staan, en Brussel slikt alle loze beloften van de Turken voor zoete koek.
  Wat een dom en kwaadwillend volk, daar in het Europees Parlement (de enkele goeden niet meegerekend).
  Voorlopig hebben we weer een heleboel narigheid in het verschiet.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Bedankt habbezakkers! Toemaar met een pennestreek Europa en de Europeanen uitgeleverd aan de Ottomanen. Fijn komen ze ongetwijfeld weer blanke vrouwen stelen voor hun harems en kinderen voor hun janitsarenleger. Van de geschiedenis leren Ho maar. En dat nu gebleken is dat Turkije de grootste facilitator van Isis is, trainingscentrum medische ondersteuning ook erdorat’s familie blijkt daar nauw bij betrokken. Dat kudtlanden moet verre van Europa gehouden worden en onverwijld uit de NAVO geflikkerd worden. Maar ja Turkije is zo bruikbaar om ons die zo verlangde oorlog met Rusland in te rommelen. Vroeger in de tijd van de koude oorlog was de NAVO nuttig om een zeker evenwicht in stand te houden maar thans is de NAVO meer en meer verworden tot een akelig provocatieclubje om t.b.v. het in alle opzichten failliete Amerika een wanhoopsoorlog met de Russen uit te lokken. Dat daarbij Europa en de Europeanen vernietigd worden is van geen belang blijkbaar ’t mag wat kosten nietwaar? Sinds de eerdere experimenten met nationaal – en internationaal socialisme kijken we toch niet meer op een paar honderd millioen doden, toch. Om met diegene ouwe Stalin te spreken: een dode is een tragedie, een millioen doden is een statistiek.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Je kunt er nu vanuit gaan dat iedere booslim een Turks paspoort krijgt en dan vrij in Europa kan komen opvreten en terroriseren.
  Zo verdienen de Turksen er een vermogen aan en helpen ze het Westen kapot te maken.
  Win/win voor Erdogan, dom/dom van het Vierde Rijk.

  Like

  • Giny zegt:

   leefbarbaar

   U was me net een slag voor, inderdaad, dat is al bekend, de vluchtelingen
   (moslims) krijgen een Turks paspoort en hebben vrij reizen naar Europa!
   Erdogan is dikke maatjes met IS, daar betrekt hij de olie van!
   Kunnen we afspreken als die kop van Rutte in beeld komt, wij gelijk de knop
   omzetten, kan die vent niet meer horen of zien!
   Boycot de vakanties naar Turkije, vermijd bij de kassa de hoofddoekjes,
   dat deed ik toch al, maar alle beetjes helpen!

   Like

 11. Jan zegt:

  NATO should dump Turkey before it rebuilds Ottoman Empire


  The incident with the Russian aircraft has also shown that Turkey is not going to coordinate its actions with NATO, and this is the line that Ankara has been sticking to for a long time, Paul Vallely said.

  According to the retired military man, Turkey is trying to establish the Ottoman Empire again. Turkey has been following its own interests for quite a while, disregarding both Russia and NATO, the general said.

  NATO should exclude Turkey from NATO because Ankara refuses to help in the fight against the Islamic State, Paul Vallely said. Turkey cooperates with NATO when the country needs to achieve its own objectives., he added.

  http://www.pravdareport.com/world/asia/30-11-2015/132741-nato_turkey-0/

  Like

 12. Edjan zegt:

  Weet u nog gisteren op het journaal die Turkse advocaat? Er werd geschoten, de politie schoot terug maar opeens draaide de politie zich om, schoot de andere kant op. Weinig later lag daar die Turkse advocaat dood op de weg. Hij was een Koerd en had kort daarvoor een rede gehouden waarin hij aandrong op vrede. Niets meer. De Turkse regering had een hekel aan hem. Nu blijkt dat hij gedood is door een Turkse politiekogel. Het is waarschijnlijk hetzelfde soort “toeval” dat je in dit land bijna elke dag tegenkomt. Tegenstanders worden genadeloos geëlimineerd en politie en regering hangen de vermoorde onschuld uit. Trap daar vooral in!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24809161/___Politiekogel_doodde_advocaat___.html

  Like

 13. Thoth zegt:

  Ik hoop dat op dat moment de PVV aan de macht is gekomen. Weg met de EU, de Euro en meer van deze onzin. Dat wij op ons zelf de buitengrens bewaken en de moslims uit ons land gooien, zoals Saoedie-Arabië dat ook doet aangaande de christenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s