Nieuwe wet opent alle computers voor politie

Screenshot_5

(Door: Koen Voskuil)

Een nieuwe conceptwet geeft de politie verregaande bevoegdheden om in computers te kunnen inbreken. Privacywaakhonden en ict-experts vinden die wet veel te ver gaan. ,,De aanslagen in Parijs worden gebruikt om een politiestaat in te voeren.”

Vlak voor het weekend begon, gooide de ministerraad er afgelopen vrijdagmiddag nog snel een belangrijk persbericht uit. Ministers Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) en Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) dienen vier wetsvoorstellen uit het actieprogramma Integrale aanpak Jihadisme in bij de Tweede Kamer. De maatregelen om het Jihadisme te bestrijden, zijn van groot belang, onderstreept de regering.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", dictatuur, EUSSR, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Privacy, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nieuwe wet opent alle computers voor politie

 1. exmarineman zegt:

  Tja daar was het wachten op….weer een stap verder naar een dictatuur, politiestaat en dat nog wel o.l.v. een liberale (sarcastisch bedoeld) partij. Hoe heet die partij ook al weer: Vrijheid V. Democratie…….. Maar alles wordt uit de kast getrokken om tegenstanders (zgn rechtse extremisten) uit te schakelen…… en dit is beleid dat geheel en al past in de islamisering van het Westen ( Nederland) en allemaal conform de “wensen”(lees eisen) van de Bilderbergers en de NWO….. waarvan moslimbroeder Obama een permanent lid van is. In plaats van Turkije aan te pakken die ISIS helpt/ondersteund en illegale olie koopt/verkoop van ISIS door de zoon van dictator Erdogan gaat men dus een “pact” aan om “de vluchtelingen in Turkije te houden”, maar an de andere kant krijgen de Turken visumvrij reizen naar Europa……..Erdogan transporteert wapens naar o.a. België (uiteraard t.b.v. de terroristen die onder de vluchtelingen zitten) en geen kip in het westen die reageert…….

  Like

 2. Cathja zegt:

  ABSURD!

  Ik las in diverse reacties: “ik heb niets te verbergen”. Dus kennelijk zijn er mensen die deze vérgaande vorm van privacy-schending wel O.K. vinden. Nou, ik niet!
  Ik heb echt wel iets te verbergen. Geen ongeoorloofde dingen, maar gewoon privé-zaken waar niemand zijn of haar neus in hoeft te steken. Mag er alsjeblieft nog iéts zijn waar de overheid geen zicht op heeft?
  Het is eigenlijk schandalig dat ze nu de gebeurtenissen in Parijs aangrijpen om inbraken in privé-computers door de politie mogelijk te maken. Ze hopen natuurlijk dat de burgers daar nu wel begrip voor zullen hebben. Ik hoop op massaal protest, ook al helpt het niets, maar de overheid mag best eens te horen krijgen dat wij dit echt een smerige streek vinden!
  Het is helaas niet de enige smerige streek die de overheid ons levert. We worden op velerlei manieren beduveld, monddood gemaakt en aan banden gelegd.

  Democratie……, wat was het toch een mooi woord….!

  Like

  • johannes zegt:

   Zo is dat Cathja je ziet het helemaal goed de mic.en web cam zijn bij mij al jaren buiten dienst gezet,en niet door anderen in te schakelen,ik heb gewoon de print baantjes onderbroken. mijn tel.zit standaart in een alum.doos en is niet te traceren,bellen doe ik alleen ingeval van pech.wat maar zeerzelden voorkomt,controle van mijn telefoon vind altijd op de zelfde locatie plaats,daar wissel ik ook de batterij die ik thuis op laad.,uiteraard
   is dat een plaats waar ik niet woon .en nee ik heb niks te verbergen,maar maak het ze graag moeilijk.

   Like

 3. Edjan zegt:

  We mogen ons vooral niet bewapenen en we mogen ons ook niet organiseren. Hierop zal streng toezicht gehouden worden want dit is de beleids-speerpunt voor onze overheid. Muzelmannen mogen zich bewapenen en organiseren zonder dat ze veel in de weg gelegd wordt want dat zou maar polariseren.
  Het plan is dus om ons weerloos naar de slachtbank te voeren, zoals de joden in de tweede wereldoorlog. Alleen zijn het er deze keer 100x zoveel. Of we bekeren ons.

  Like

  • Jade zegt:

   Bekeren heeft geen enkele zin, je wordt dan evengoed vermoord.

   Like

  • geentvkijker zegt:

   Edjan : met andere woorden, het woord `teamverband ` dreigt nu ook een vies woord te worden. En het schijnt ook dat LEGALE wapens nu illegaal verklaard gaan worden,
   want anders mochten we eens gaan bedenken, om ook IETS aan te schaffen ( voor het geval dat…..) uit pure verdediging.

   Like

  • Edjan zegt:

   Beste geentvkijker. Niemand zegt dat wat illegaal is, daarom niet bestaat of niet uitgevoerd kan worden. We lezen dagelijks in de krant dat muzelmannen alles doenen mogen doen wat illegaal is en wat de overheid betreft: die maken gewoon alles legaal wat ze doen.
   Als je wilt, kun je mijn mailadres opvragen bij E.J. Bron.

   Like

 4. Joshua zegt:

  Dit onder het mom van, om de realist monddood te maken, want zo doortrapt gemeen zijn die nietsnutten in den haag wel.
  Volgens mij heeft dit niets met de islam te maken.

  Like

  • Edjan zegt:

   De overheid streefde al altijd naar almacht. Daar is ze nu heel ver mee. Sommige mensen menen dat onze overheden meer controle op de burgers heeft dan Nazi-Duitsland. We zijn dan ook geen burgers meer maar onderdanen op weg naar lijfeigenen.

   Like

 5. Elena zegt:

  Er is een leuke poster van Loesje…

  “ik heb niets te verbergen
  maar dat hoeven ze niet te weten”.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik voorzeg toestanden hier, die nog erger worden dan die in de voormalige DDR!
  Binnenkort komt de tijd dat wij beven van angst.
  Dat zal zo blijven tot leger en politie partij voor ons, de burgers, kiezen.
  Mark my words!

  Like

 7. Leo zegt:

  Het stroppie om onze nek wordt steeds strakker aangehaald.
  Ach,….. een groot deel van de NL bevolking vindt het schijn baar gewoon lekker,
  ( bijna) NIEMAND onderneemt er iets tegen.

  Dus gewoon lekker G.T.S.T of zoiets.

  ZZzzzz Zzzz

  Like

 8. Waar maar raar (WMR) zegt:

  Zeer welkome aanleiding, die terreur. Mooie gelegenheid om enige privacy definitief en voorgoed bij wet af te schaffen.

  Like

 9. Jan zegt:

  In Duitsland zelfde laken een pak:

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Een wet om het mogelijk te maken in te breken op computers der anti islam/€U mensen…
  Tja, wat verwacht u van een landverraders regering…

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Op naar de politiestaat, het streven van met name de EUSSR, met zijn RODE FASCISTEN, de BILDERBERGMAFFIA en uiteraard de NWO. En het ergste is nog, dat onze bevolking het maar blijft slikken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s