“Salafisten-verbod is gevaarlijk”

Screenshot_18

DEN HAAG – Ook fundamentalistische moslims mogen een vereniging vormen. Dat is een grondrecht, zegt een groep vooraanstaande moslims. Ze hebben maandag een gezamenlijke oproep verstuurd. Regeringspartijen PvdA en VVD willen laten uitzoeken of het mogelijk is salafistische groepen te verbieden. De Tweede Kamer, waar de coalitie een meerderheid heeft, stemt dinsdag over die motie.

De ondertekenaars noemen het mogelijke verbod een gevaarlijke ontwikkeling. “We zijn al lang in gesprek hoe we radicalisering kunnen voorkomen. Dat is iets waar we als Nederlanders en als moslims mee worstelen. Geef dat proces de ruimte. Kom dan niet met zulke onzinvoorstellen, die mensen misschien wel de hoek van de radicalisering in duwen”, aldus Khalil Aitblal, een van de mensen achter de oproep en in het verleden woordvoerder van de Unie van Marokkaanse Moskeeën in Amsterdam.

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Salafisten-verbod is gevaarlijk”

 1. Jean zegt:

  Die hele moslim/islam troep verbieden en verbannen is “de oplossing”, vooral niet gaan praten met die achterlijke perverse barbaren maar ze goed duidelijk maken dat ze in ONZE samenleving niet gewenst zijn en ook nooit gewenst zullen worden want van achterlijke perverse barbaren moeten wij kotsen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Verbied de totale islam !!

  Like

 3. En daar heb je dan meteen het levende bewijs: Het zijn en blijven allemaal moslims, die elkaar als het er op aankomt n i e t afvallen. Ook Salafisten niet, ook IS niet……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Jan zegt:

  Nee, je moet verkrachters, moordenaars en terroristen niet in een hoek drukken want dan slaan zij wild om zich heen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  De gehele islam verbieden daar de islam in strijd is met onze grondwet.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Een salafisten verbod is noodzakelijk ! Wacht tot alle straten worden gepatrouilleerd door Moetawien. Want die kloothommels gaan zonder onderscheid iedereen controleren, ook niet-gelovigen, inclusief of vrouwen wel zedig genoeg gekleed gaan, of er homo’s door deze of gene wijk mogen lopen, of je met een sixpack bier wel over straat mag lopen, of je wel een sigaretje mag roken op straat…enz.

  En dan begint het gewoonlijk met verbale intimidatie, en later kan je stenen naar je hoofd gegooid krijgen of een mes tussen je ribben gestoken. Zo zal het gaan, en niet anders als dat moet worden toegelaten. Iedereen gaat er last van krijgen, net zoals in Londen al is gebeurd.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Liegen en huichelen kunnen die valsspelers als de beste. De islam hebben we niet nodig, en al zeker geen salafisten of welke tisten ook. Dus ban alvast deze bedreigende uitwas van het islam-kwaad, de rest kan dan spoedig volgen.

  Toch raar dat die valse snuiters het altijd zo goed en verdraagzaam kunnen verwoorden in al hun aangeboren onverdraagzaamheid. Ik zou zeggen, laat ze doen, die salafisten, op voorwaarde dat ook de christenen in al hun zandbaklanden hun godsdienst vrij en ongemoeid mogen beleven en uitdragen(!), b.v. het bekeren van moslims tot het christendom. Zoals in Saoedi-Arabië b.v., deze bij uitstek democratische islamitische staat.

  Niet dus, en probleem meteen opgelost. De hele islam – salafisten, of hoe ze ook mogen heten – hoort hier als erkende godsdienst gewoon niet thuis. Daar kunnen wij, westerlingen, niet in vrede mee leven. Net alsof je de kelder van je woning zou volstoppen met nitroglycerine, en hele dagen moet hopen dat het boeltje niet ontploft. Daar bedanken wij dus feestelijk voor.

  De erkenning van deze hatelijke ideologie is verreweg de grootste vergissing geweest van de vorige eeuw.

  Like

 8. Thoth zegt:

  (..)Kom dan niet met zulke onzinvoorstellen, die mensen misschien wel de hoek van de radicalisering in duwen”,

  Inderdaad, dan moeten ze eruit. Weg ermee!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik herhaal het maar weer, in mijn optiek is de islam geen godsdienst, maar een ideologie.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ahmed Marcouch, één van de indieners van de motie, beschouwt het salafisme als ”het voorportaal tot de jihad”. ”Salafisten bieden jihadstrijders de ideologie voor hun bloeddorst”, zei hij in een interview met Zaman Vandaag.
  http://www.republiekallochtonie.nl/verbod-salafistische-organisaties-is-gevaarlijk?utm_medium=email&utm_campaign=Het+laatste+nieuws%2C+feiten%2C+achtergronden+…&utm_source=YMLP&utm_term=%27Verbodsalafistische+organisa…

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  De islam laat hier weer haar ware gezicht zien!!!!
  Hopelijk houdt de kamer echter voet bij stuk en verbied zij die doods-bedreigende salafisten-groeperingen!
  Het begin voor het totaal verbieden van die hele verrekte islam!!!

  Like

 12. ALS ER NIET SNEL IETS GEBEURD GAAT HET VERKEERD MET ONS NEDERLAND. WANT TUSSEN DE ‘” BOOTVLUCHTELINGEN” ZITTEN AL MEER DAN 10000 ISISAANHANGERS. DIE IETS VAN PLAN ZIJN. LET OP MIJN WOORDEN!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Freija zegt:

   Het is onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen rondlopen die absoluut niet zien dat er zich op het moment een ramp voltrekt in Europa! Domheid regeert, en helaas niet alleen bij de overheid. Islam is intolerant naar iedereen, islam is terreur en onderdrukking. We halen de hel op aarde binnen onze grenzen, en dat alles uit “politieke correctheid”. We financieren onze eigen ondergang.

   Like

 13. Freija zegt:

  Geen salafistenverbod is echter nog veel gevaarlijker! Om dat niet te zien ben je of heel erg naief en dom, of volkomen gewetenloos, of salafist (=volkomen gewetenloos en godsdienstwaanzinnig)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s